Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz westlake #32 üzenetére

Nem nagyon értem mit nem értesz. Intel oldala, linkelve a cikkben is.
    Ebben 15.40.14.4352 a verziószám. Huszonhatszor van leírva a weboldalon és a readme.txt-(k)ben is, hogy NEM támogat, csak 6th gen-t.

Dobj légyszi egy intel.com-os linket a driverrel vagy txt-vel ahova le van írva a 4-5. gen támogatása. Ilyet még nem ugyanis nem láttam se a cikkben se a hsz-ek között.

Ja és 10-es verziószám is egyedük a te hsz-edben szerepel, se a cikkben, se más hsz-ében nem látom. Így a kérdésed elég fura.

Ahogy pedig ha te még nem töltöttél le olyan drivert, ami mellé más volt írva támogatási listába a txt-be és más a weboldalra akkor talán nem is nagyon használtál még Intel drivert. :) Vagy a kereső sem megfelelőt dobott ki. És persze az ark-on is minden adat f*sza.
    Az Intel weboldala és rn-jei egy kalap sz*rt nem érnek sajnos.

• sb

veterán

válasz Ed3r_X_ #21 üzenetére

Sajnos vannak normál használatban is bugok. Nekem anno HD3/4000-rel még Outllook is bugzott. Scrollnál egymásba folyt a levél és menü. Köv driverrel kijavult. Vagy amikor fél évet kell várni egy olyan driverre ami elküldi a monitort standby-ba... stb...

Azért ezek olyan hibák amikre nem a 3-4 havonta kiadott javításokkal kéne reagálni. Főleg mivel több generációban is vissza-visszatért 1-2 hiba.

Ettől függetlenül azt sem mondanám, hogy használhatatlan egy IGP-s gép. Általános célra megfelel. Még kis játékra sem rossz. De a fenti, nagyobb hibákat kiiktatva sokkal jobb lenne a helyzet. És ehhez nem kéne driver budget-et duplázni...

Új hozzászólás Aktív témák