- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Szerintem lépjünk túl rajta. Az Intel oldalán valóban az van írva, hogy ez a driver csak a Skylake-hez jó.
"4th and 5th Generation Intel Core and related processors are not supported with this driver but will be supported in future drivers."
Vagy hanyagok voltak, vagy lusták. Vagy mindkettő. A lényeg, hogy a többi processzorral is működik. -
westlake
félisten
De eleve rossz a cím is. Ez nem probléma?
Ha már itt tartunk, biztos, hogy valaki azt mondta nektek, hogy ez a driver kizárólag csak a Skylake processzorokhoz jó? A "Skylake ready", meg a "Skylake van fókuszban" egyáltalán nem azt jelenti, hogy a többi processzorhoz ne lenne jó a driver. Ideje lenne javítani a címet is, meg a hírt is. Csak magamat tudom ismételni: a driver működik Haswell és Broadwell processzorokkal is. Ami egyébként egyértelműen kiderül a readme.txt-ből és a inf fileokból is. Vagy nálatok rendben van, ha másoljátok az Intel oldalárol a hülyeséget? -
westlake
félisten
válasz
#65675776 #40 üzenetére
1. Az Intel oldaláról letölthető zipek tartalma bitre pontosan megegyezik az általam linkelt (torrent) rarok tartalmával. (Azért linkeltem, mert a cikkben eredetileg nem 14, hanem 10 szerepelt. Az csak később derült ki számomra, hogy a szóban forgó driverek megegyeznek.)
2. A readme.txt-ben világosan le van írva, hogy a driver a 4., az 5., és a 6. generációs processzorokat támogatja.Ha ezeket nem értitek meg, akkor nincs miről beszélnünk. Részemről lezártnak tekintem a témát.
-
westlake
félisten
Bár én már túlléptem a dolgon, fussunk neki megint:
Ismét megjegyezném (mint ahogy már megtettem), hogy a cikkben szereplő letöltési linkre nem kattintottam, mivel a cikkben a 15.40.10.4352-es verziószám szerepelt, nem pedig a 15.40.14.4352-es. Az fel sem merült benned, hogy időközben a cikkben ki lett javítva a verziószám? Ezek szerint nem. Örülök neki, hogy az Intel oldala szerint kizárólag a Skylake processzorokat támogatja a driver, de leírom még egyszer, hogy a Haswell és a Broadwell processzorokkal is működik. Ennek melyik részét nem érted? Arról már nem is beszélve, hogy a readme-ben az van leírva, amit én is írok. Elolvastad egyáltalán a readme-t? Nem, nem olvastad. Vagy elolvastad, de nem sikerült megérteni. Gondolom a #36-ban leírtak is elkerülték a figyelmegyed. Ja, és egyáltalán nem érdekel, hogy az Intel oldalára mi van írva, ha egyszer nem igaz. Leesik végre, hogy miért írtam eredetileg ehhez a hírhez? -
westlake
félisten
Ellentétben a hírben leírtakkal, a driver jó a Haswell és a Broadwell processzorokhoz is, nem csak a Skylake-hez!
-
westlake
félisten
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Te most direkt nem akarod azt megérteni, amit leírok?
Felejtsd el azt a verziót, amit én linkeltem. Mint ahogy elfelejthetnéd a módosított drivereket is, amiket elve te hoztál fel. Senki nem beszélt ilyen verziókról. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy publikus trackert használtam és az a torrent egyáltalán nincs fent egyik torrenten oldalon sem.
Ha vennéd a fáradtságot és letöltenéd a hivatalos drivert, és elolvasnád a readme.txt-t, vagy esetleg feltelepítenéd egy vitatott CPU-s gépre, akkor végre számodra is bebizonyosodhatna, hogy egyáltalán nincs igazad. Miért vitatkozunk valami olyanról, amiről te csak elméletileg vagy meggyőződve? Én kipróbáltam, hogy működik, te pedig csak úgy gondolod, hogy nem működik.
Költői kérdés, de egyáltalán honnan jött a 15.40.10.4352-es verziószám? -
westlake
félisten
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Ha ugyanaz a verziószám, akkor miért nem az van a hírben? Ha letöltenéd a driver-t és megnéznéd a readme.txt-t, akkor láthatnád, hogy a többi is CPU is támogatott. Magyarul nem gányolta senki a driver-t. Valóban nem töltöttem le az itt linkelt driver-t, mivel nálam eleve 14-gyel szerepelt, nem pedig 10-zel.
Mellesleg most telepítettem fel az 5. generációs CPU-val szerelt notebookomra a drivert, szóval egész nyugodtan szajkózd tovább, hogy csak a 6. generációs CPU-k támogatottak. Érdekes módon a Google csak a ti híretekben találja meg ezt a verziószámot. -
westlake
félisten
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Benne van a readme.txt-ben, hogy támogatja a régebbi CPU-kat is.
Lehet, hogy a karakterrek túl aprók, nem? Mivel nem ugyanaz a verziószám. Nálam a 10 nem 14.
Miért kell egyből meglengetni, hogy gányolt valami, csak azért, mert hivatalosan még nem publikált verzió? -
westlake
félisten
Lehet, hogy nem egy "régi" driver-t kellene erőltetni és akkor lenne a régebbi processzorokhoz is support.
Van már 15.40.14.4352-es verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest