Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Nem, én nem mondtam olyat, hogy nem támogatják már a Haswellt.
De ne tapsikoljunk azért, mert még támogatja.
Pofa kell ahhoz, hogy NE támogassák.(#66) palacsa: Tök mindegy, hogy hogyan fogom föl, jár hozzá, támogassák. Vagy akkor inkább tiltsák le a p*csába és adják olcsóbban pár ezresért. Mindenki jól jár. Az emberek nem reklamálnak, mert sz*r/nincs driver, és még olcsóbban is kapnak.
-
MongolZ
addikt
Persze, hogy értem, viszont a párhuzam katasztrófálisan rossz. Egyetlen szériával ezelőtti procikat miért ne kellene támogatni? Ja, mert intel. Ő megteleheti, hogy most jön ki a proci, de már megmondták, hogy nem támogatják. És az emberek veszik, mint a cukrot.
De a legjobb, hogy ugyanazok az emberek, akik driver probléma miatt szapulnak más gyártókat, azok éppen szemet hunynak pl. e felett. -
MongolZ
addikt
válasz
Ivy.4.Ever #57 üzenetére
Azt ugye érted, hogy mi a különbség a GMA 950 és a Haswell között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest