Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen házam vanNagyon meg vagyok vele elégedve. A hűtése brutál jó. Belülről feketére lefestettem, és zajcsökkentés céljából eltávolitgattam a kis műanyagokat az elején illetve a tetején a ventik elött. Ez más haszonnal is járt, méhozzá, hogy felülre a burkolat alá 1 12cm-es venti a ház és a müynag, illetve fém rács közé befér, és szerintem még szebb is sokkal, nameg nem fogja annyira a port
ha valakit érdekel, akkor később még töltök fel képeket. Szerintem nagyon jól elvezetgettem a kábeleit is, és alig látszik egy-kettő. Szép tágas, kellemes a megjelenése. Talán egy cadilack-hoz tudnám hasonlitani. Nem túl hivalkodó, de elegáns, és minőséget áraszt magából
Mindenkinek ajánlani tudom csak! (amúgy már fél éve ilyenem van
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest