Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen házam van
Nagyon meg vagyok vele elégedve. A hűtése brutál jó. Belülről feketére lefestettem, és zajcsökkentés céljából eltávolitgattam a kis műanyagokat az elején illetve a tetején a ventik elött. Ez más haszonnal is járt, méhozzá, hogy felülre a burkolat alá 1 12cm-es venti a ház és a müynag, illetve fém rács közé befér, és szerintem még szebb is sokkal, nameg nem fogja annyira a port
ha valakit érdekel, akkor később még töltök fel képeket. Szerintem nagyon jól elvezetgettem a kábeleit is, és alig látszik egy-kettő. Szép tágas, kellemes a megjelenése. Talán egy cadilack-hoz tudnám hasonlitani. Nem túl hivalkodó, de elegáns, és minőséget áraszt magából
Mindenkinek ajánlani tudom csak! (amúgy már fél éve ilyenem van
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon meg vagyok vele elégedve. A hűtése brutál jó. Belülről feketére lefestettem, és zajcsökkentés céljából eltávolitgattam a kis műanyagokat az elején illetve a tetején a ventik elött. Ez más haszonnal is járt, méhozzá, hogy felülre a burkolat alá 1 12cm-es venti a ház és a müynag, illetve fém rács közé befér, és szerintem még szebb is sokkal, nameg nem fogja annyira a port