Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz gothic20 #3504 üzenetére

Bocsi.. elírtam! Jogos! 12centis van hátúl! :B :R

Peti78
    Ha nem nagy gáz, leírnád milyen ventik vannak most a gépedben, és hol? bár mintha a házventik topikban olvastam volna..

Nézegetem a házventiket. Kellene vennem kettőt.

Arra gondoltam, hogy veszek két böszme jószágot, ami szállít elég rendesen, még ha hangos is...őő de majd ezt lehet inkább a ház ventik topikba...bár itt se off.. szal akkor folytatom :D
    Böszme=nagy légszállítás pl. Scythe Ultra Kaze 3000, vagy Scythe Slip Stream 1900, bár ezt még nem találtam boltban. Ventikről majd a venti topikban részletesebben ;)

1-es verzio:
    A két gyári kikap. Hátúlra tuti az egyik böszme menne... a másik meg valószínűleg elölre.. elöl a porszűrőt lehet kikapom. (Bár nyamvadt macska miatt lehet nem kéne..már a ház rácsán elöl is van macskaször, meg egy két szösz..lehet kipróbálom a harisnyát :K )
    1ik gyári menne lentre, másik fentre az első helyre. (így a proci elöl szívná kicsit a levegőt..)
    Ha nincs game, akkor a két böszme leszabályozva menne. a gyáriak fullon.. jelenleg a vidkártya ventije túlharsogja őket, szal némának tűnnek :D
    Game esetén meg megkííínálnám a "nagy" ventiket..

2-es verzi
    Böszme hátúl,másik böszme alul, elöl meg marad a gyári.. a vinyók egész jól elvannak mostmár.. per pillanat 25-26 fok lehet a kecóban, és olyan 31 fok körül vannak.. az egész jó.
    A másik gyári meg szintén felül.
    Így elöl maradhatna a gyári, lentről meg küldené ezerrel be a levegőt a böszeme.. persze,ehez sztem kicsit emelni kell a házon.

3. verzio
    +1 venti, illetve az első kettő kombinációja azzal a különbséggel, hogy az 5.25ős helyekre elölre befigyelne egy venti.. tolná be egyenesen a zugot ez esetben viszont felül a hátsó helyre kerülne a gyári venti.
    (tehát Hátúl böszme, ez mindig fix, elöl vagy lent a másik böszme vagy gyári, 5,25 elöl a 3.ik böszme, fent hátúl a 2. gyári.

Bazz.. ez a ház kikészít.. annyi a venti hely :D amikor elkezdtem írni,2 lehetőség volt a fejemben.. ahogy írtam jött a harmadik.. most meg már itt tartok, hogy van még vagy két-3 lehetőség.. ott vannak még az oldalsó helyek is :C :))

Nah..abbbéhagyom.. egyenlőre úgyis csak két ventit szándékozok venni.. az úgyis a fele ház ára... 2-3e /db

Új hozzászólás Aktív témák