- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
alibabo
üzenetére
Azért csak vasárnap, mert potkem barátommal tervezzük összerakni, mer jó buli.
Már kibeleztem a dobozt, felkészültem belőle. A gép amúgy azon az asztalon van, ahol az angol tanítványaim ülnek ha éppen jönnek. Csak tologatom mindig
Egyébként a terv a következő. Van 8 db ventim. Ebből 7db 12-es, amiből 2 db zalman, a többi olyan mint a házban a lednélküliek. És van egy 14 esMinden venti alá teszek távtartót, ami a megfelelő méretű tömítőgyűrűből fog állni. A
távtartó min 1 cm lesz, mert ahogy próbáltam, ott szűnik meg az oldal által kreált szélzaj.
Vettem még 2 db uolyan ventit amit a házhoz adnak, azok még 12 Von i csendesek, és 1200 an pörögnek. És van még 2 db 12 es Zalman venti, ezenkívül egy sharkoon 14 cmes 900 rpm en üzemelő. A Zalmik 5Von csendesek.
Az oldallapon nem lesz venti, legalábbis első nekifutásra. A szellőzőket letakarom, így talán kisebb lesz a távozási felület a levegőnek ezáltal gyorsabb a légáramlat. Lehet h nem így van.
A ventiket a kövképpen helyezem el elsőre.
Alul egy zalmi,(beszív) a másik zalmi a passzív gigán 5v-on. Ez ki van próbálva, jól hűt így és nincs hangja.
A kék elöl helyet cserél a hátsóval. Ne világítson a képembe. (Ezek beszívnak)
Felül 2db 14 es, most csak egy van, de veszek még 1 et. (kifúj)
Egyet teszek a vinyók bal oldalára, egyet az 5.25 ös rekeszek alaplaphoz közeli részére.Egyet pedig még valahova, mert ha megveszem a másik 14 est is, akkor marad egy 12 es.
Ez milyen elgondolás?
Nyárig nem kritikus a helyzet szal van időm kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest