- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hector01
csendes tag
Hollá mindenki!
Most már én is "boldog C690" ház tulaj vagyok....
Egy jó tanács:
C690, OCZ Reaper, CM Gemini II. összeállítást ne kövesse el senki se! A reaper miatt csak fordítva tudod beszerelni a Geminit és így olyan zsúfoltság lesz a házban hogy csak na.....alig fér be így...ráadásul a hőleadás se lesz olyan mint kellene....Én így jártam, nem gondolkodtam....nah de már megoldottam...
Egyébként tetszik a ház, szép, szellős, jól s könnyen szerelhető! Nem bántam meg abszolút!
Jó kis szélcsatornát lehet csinálni a procihűtőnek...nah nem a Gemininek....
Én mindent rendben találtam, korrekt csomagolás, korrekt termék...
A vinyókeret jó hogy puha és a gumirögzítés is figyelemre méltó! Az előző házamban hallottam ahogy dolgozik a vinyó...itt nem hallani...az előlapi 120mm-es venti az kb 800-as fordulaton jár.....sztem ez bőven elég 35foknál nem melegszik jobban a két háttértár. Ajánlatos a nem használt vinyókereteket kivenni! Ami nagyon tetszett hogy a táp..puha szivacson/gumin helyezkedik el és tettek ugyanilyen anyagból egy keretet a táp és a házfal közé..elnyeli a táp esetleges rezgéseit! Nagy ötlet! Nem baj ha a táp lefelé néz....szerelj rá egy fém porfogót /nem veszi vissza a venti teljesítményét/ és tiszta marad a táp belseje.....
Egyébként volt egy munka elrendezni a tápkábeleket...de megérte mert szép lett a ház belseje!
Ajánlani tudom ezt a házat mindenkinek! Bátran vegyétek meg! Nem bánjátok meg!
Tudom miről beszélek, nem egy házam volt már, igaz a High-end kategóriát kihagytam.......További szép napot mindenkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest