Új hozzászólás Aktív témák

• Hector01

csendes tag

Hollá mindenki!

Most már én is "boldog C690" ház tulaj vagyok.... :D
    Egy jó tanács:
    C690, OCZ Reaper, CM Gemini II. összeállítást ne kövesse el senki se! A reaper miatt csak fordítva tudod beszerelni a Geminit és így olyan zsúfoltság lesz a házban hogy csak na.....alig fér be így...ráadásul a hőleadás se lesz olyan mint kellene....Én így jártam, nem gondolkodtam....nah de már megoldottam... :D
    Egyébként tetszik a ház, szép, szellős, jól s könnyen szerelhető! Nem bántam meg abszolút!
    Jó kis szélcsatornát lehet csinálni a procihűtőnek...nah nem a Gemininek.... :)
    Én mindent rendben találtam, korrekt csomagolás, korrekt termék...
    A vinyókeret jó hogy puha és a gumirögzítés is figyelemre méltó! Az előző házamban hallottam ahogy dolgozik a vinyó...itt nem hallani...az előlapi 120mm-es venti az kb 800-as fordulaton jár.....sztem ez bőven elég 35foknál nem melegszik jobban a két háttértár. Ajánlatos a nem használt vinyókereteket kivenni! Ami nagyon tetszett hogy a táp..puha szivacson/gumin helyezkedik el és tettek ugyanilyen anyagból egy keretet a táp és a házfal közé..elnyeli a táp esetleges rezgéseit! Nagy ötlet! Nem baj ha a táp lefelé néz....szerelj rá egy fém porfogót /nem veszi vissza a venti teljesítményét/ és tiszta marad a táp belseje.....
    Egyébként volt egy munka elrendezni a tápkábeleket...de megérte mert szép lett a ház belseje!
    Ajánlani tudom ezt a házat mindenkinek! Bátran vegyétek meg! Nem bánjátok meg!
    Tudom miről beszélek, nem egy házam volt már, igaz a High-end kategóriát kihagytam....... ;)

További szép napot mindenkinek!!!

:R

Új hozzászólás Aktív témák