- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoetsa
tag
Esetleg van vkinek egy felesleges aksija, ami még működik is? Esetleg füles és adatkábel? (reménykedik)
Imádom az ébresztőjét, a Nokia legjobb dobása
-
meroly
veterán
válasz jonnyjoker01 #100 üzenetére
A gyári 12345, ha változtattad, akkor sehogy.
Feltörni? Itt ilyen dolgokat meg se hallokImpossible is nothing
-
jonnyjoker01
veterán
Hogyan lehet ennek a telefonnak feltörni a biztonsági kódját? Csak azért kérdezem, mert elfelejtettem, és most nem tudom használni a készüléket
Üdv. Johnny
-
addikt
válasz pgabory54 #98 üzenetére
Szerintem nyugodtan maradhatunk a tegeződésnél, itt ez elfogadott, de ha önnek így jobb, akkor magázódjunk.
Amit küldtem linket azon az oldalon leírják, hogy milyen segédprogram kell a magyarosítási eljáráshoz. Ott található a program letöltési linkje is. Nem vagyok gyakorlott szakember a Nokia készülékek magyarosításában, csak a keresőben fellelhető első linkek egyikében találtam ezt a lehetőséget, segítési szándékkal. De éreztem, hogy nem egy informatikában jártas egyénnel állok szemben, ezért javasoltam, hogy szakemberrel csináltassa.
Mellesleg megjegyzem, ha szolgáltató függő, akkor a függetlenítési eljárás során, akár még a jogszabályokkal is össze lehet ütközni.
Ha valóban magatehetetlen, akkor őszinte részvétem, de én többet nem tudok tenni önért.
Remélhetőleg, majd valaki tud segíteni, addig is legyen jó barátja a Google kereső motor.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz pgabory54 #96 üzenetére
Itt egy link, ahonnét ötletet meríthetsz: [link]
De sokkal szerencsésebb, ha olyanra bízod aki tudja is, hogy mit-miért. Vidd el egy mobilboltba és diszkréten érdeklődj, hátha megtudják oldani. Több mint valószínű, egy-pár ezrest el fognak kérni, de lehet, hogy így is jobban jársz, mintha magad rontanád el a készüléket.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
pgabory54
csendes tag
Tisztelt Fórum Tagok!
Rokkant nyugdíjas vagyok és kaptam egy "Nokia 1600-s" készüléket amit "HU" gyártották de Francia országban vették, jó majdnem új állapotú de csak " francia-olasz-angol-német" nyelven van.
Hogyan lehetne a "magyar" nyelvet telepíteni?
Ebben kérném mindenki segítségét amit előre is köszönettel veszem.
Sajnos csak köszönetemmel tudok fizetni.
Tisztelettel mindenkinek: pgabory54 (36372552772)pgabory54
-
JanFe
aktív tag
Jo alap telefon. Nekem mar 3 eve megvan es semmi baja nem volt. Az aksi kb. 6 - 7 napot tart. Jol hasznalhato.
"There is nothing permanent except change"
-
sbazsi
veterán
válasz Viktor0610 #92 üzenetére
már ott van. jó szokásukhoz híven 1 órát kellett várni. Pedig sok ügyfélszolga volt, aki csak ült a gép előtt. valszeg eldőlt volna a monitor, ha nem nézik...
-
MODERÁTOR
-
sbazsi
veterán
Meddig birja egy Nokia 1600 akksija? Nemrég vettünk, és kb 1 nap alatt lemerül.
Vigyem vissza? -
Osiris
őstag
Azt meg tudná valaki mondani, hogy az 1600-as számszűrését, hogy lehet működésre bírni? Nekem az a tapasztalatom, hogy a szűrőlistába pakolt telefonszámokról érkező hívásoknál ugyanúgy kicseng a telefon akármit akárhogy állítgatok a készüléken.
Lehet, hogy ez valami szoftver hiba? V5.53-as szoftver van benne és T-mobil függő..
Aki tudja hogy működik a számszűrés írja meg plííz!
Köszi! -
MODERÁTOR
-
niki24
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy nokia 1600 csodat. Megtudnatok nekem mondani mennyi a kisutesi idotartama?
thx
by -
t u i
csendes tag
válasz geckowize #83 üzenetére
Nem kell nagyobb kijelző! Az aksi így jóval tovább bírja, azért is lett ilyen, amilyen! Minek is? SMS írásnál a betűket nagyítani lehet, a telefonkönyvben pedig a szép kis ikonok segítenek, amit mellékelni lehet a név/szám bejegyzéshez! Ilyen Nokiával az élet szép!
Érdeklődés hiányában a holnap elmarad... -:)
-
lesaux
veterán
Akartam ilyet venni. Végigolvastam a cikket, most már nem akarok.
Amúgy érdekes, hogy a T-Mobile oldalán beszélgetési időnek 1 órát írnak. -
geckowize
őstag
válasz blueMerle #84 üzenetére
Igen neztem, de sok lett bennem az indulat.
Asszem en se birnam ki vele egy napnal tovabb. Mikor apam vette, 13.870 vagy mennyi volt (nemtom pontosan h 870 vagy 980 de nagyon lenyeges, igen) most meg felemeltek egy ezressel, biztosan sokan vettek a temobilnal. Full ugyanez volt K300i-vel is ugyanazon szolgaltatonal.
Apamnak jo ez a telo, en maradok a symbian-nál. -
geckowize
őstag
A 3100 az 2003as telefon. Ezt jegyezd mar meg.
Kijelzoben igazad van, ha az idoseknek keszult, akkor miert nem nagyobb.
De ez, hogy miert nincs benne wap... megis minek?
3230-am van, kb leszarom hogy html-t is tud, nem hasznaltam eddig a wapot egyszer sem. Itt az internet, azon bongessz. Es nem hiszem, hogy az idosek majd jol elwapozgatjak a sakkjatszma alatti szabadidot, mikor az ellenfel gondolkozik.
4MB osszes memoria - ez van a nokia honlapjan. 4megaba belefoglaltatnak az mp3minosegu hangok. na meg az sms memoria is ezen osztozkodik, ez jo pont. az oreg neni biztos ra akarja tolteni az o koraban slagernek szamito haborus zeneit a telefonra. fogd mar fel ki a celkozonseg, nem azoknak keszult akiknek vannak némi elvarasai egy telefonnal szemben, hanem akik a minimalis funkciokat szeretnek mersekelt aron megkapni. A mersekelt ar meg is van, 14ezer ft tmobilnal. Apam vett is egyet, meg van vele elegedve, 56 eves, neki meg sok is a tudasa.
Remelem ravilagitottam a lenyegre, ennyit akartam, bye.
[Szerkesztve] -
k.
őstag
A t-mobile-nál most csak 15000ft ez elég jó ár egy ilyen telóért főleg,ez lett at290 ellenfele(eddig csak azért nem volt mert kétszer annyiba került
-
Zoli bácsi
őstag
1.- től megjelent a Trémobill kínálatában, 14900ft kártyásan. Nem rossz ár, de ha most vennék a trénél ilyen árban mobilt, akkor inkább a szintén most megjelent 6030-ast venném 3e. forinttal többért. (GPRS, FM rádió, stb)
-
Jégkokó
veterán
tegnap volt egy ilyen telefon a kezembe és meglepődve tapasztaltam, hogy nem is olyan égtelenűl rossz mint gondoltam.Még kigyó is van benne , igaz kicsit furcsán mozog de legalább van
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gr3ddy
tag
-
-
Jégkokó
veterán
Én nem fikáztam a telefont, csak felsoroltam néhány furcsa dolgot amit nem igazán értettem.Min pl azt, hogy miért ne lehet rákötni adatkábelt, vagy pl azt hogy miért nincsen benne minimum 128 pixeles kijelző, meg a wapot miért nem tudja meg a javát .Hiszen ezek manapság elvárhatók lennének egy alsó kategóriás telefontól, mert a 3100 ás ezeket mindet tudta, és az se került 30 ezerbe , mert az is kb ebbe az ár szegmensbe volt mint ez.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gr3ddy
tag
Mielött agyonfikázzátok csoróknak készült mobilt. Nekem független 3100 nokiám van(volt).
Pár földhözcsapást megélt . De megadta magát a hétvégén ezért egy új telót kellet beszereznem... még a céges sams c100 is beszart már vagy 2 hónapja így egy olcsó normális kinézetű telót kellett néznem. Nem mindenki tudja megvenni kpre a N8800-ást.
Igy maradt az n1600. Nem rossz. Kellemes kinézetű kijelző (ami kicsi), csengés elviselhető (mp3) de sehogy nem lehet rátölteni zenét, se wap se adatkábel, csak egy szervízkábel ami usb kinézetű. Tehát nem rossz vétel. Egyébként második kártyámnak kell arra meg pont jó. Ma meg kaptam új céges mobilt, N3120.
Kell a francnak kamerás mobil(van digis fényképezőm ) 100e -értwin7 élményindex 7.3 :)
-
Jégkokó
veterán
-
blueMerle
veterán
mondjuk az engem is érdekelne hogy lehet ebbe az ''okostelefonba'' berakni barmit is?!!?!?!!! szerintem sehogy, az a 4 mega pedig szivatás
Nekem a CX65-ben a 14 mega böven elég (mielött bárki megkövezne: tudom hogy alapból nem ennyi hanem 11, csakhát léteznek szoftveres trükkök ) és azért a CX65 már inkább telefon mint ez -
Jégkokó
veterán
válasz blueMerle #68 üzenetére
Igen ám, hogy beépített csengőhang, de az tuti nem foglal el egymagában 4 megát.De nem is értem, hogy minek kell egy ilyen low end telefonba ennyi memória
-
MODERÁTOR
-
td
senior tag
válasz Viktor0610 #44 üzenetére
Olyan olcsó, hogy azt már úgy hívják: CSTN
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
nap
addikt
''minek kell abba monokróm kijelző, ha ilyen jobb minőségű hangokat tud megszolaltatni?''
Nem a kijelzo szolaltatja meg.
Amugy meg pont az a jo benne. hogy nem szines, meg nincs benne wap, meg remelem mas vackok sem.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Jégkokó
veterán
Annyit szeretnék hozzátenni, hogy kimarad az a cikkből hogy a telefonban 4 mega memória van, ezt a nokia oldala is megerősítheti
Bővebben: link
[Szerkesztve]A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #61 üzenetére
Meg azt hiszem hogy a nokia 5210 is tudott mms t , de amikor volt a kezembe , sehol nem találtam ilyen beállítást rajta hogy mms üzenet küldése meg fogadása
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #59 üzenetére
Tényleg a 3510 hogyan tutodd mms t fogadni monokróm kijelzővel, mert elég nehezen tudom elképzelni egy fotót feketében egy mobilon
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #57 üzenetére
Viszont akkor minek kell abba monokróm kijelző, ha ilyen jobb minőségű hangokat tud megszolaltatni?Mert akkor lehetne szineskijelzős és tudhatná a a wapot.És nem hinném hogy annyi helyet foglalhat egy ilyen csengőhang
-
MODERÁTOR
A 1110-ben az ''MP3 minőségű'' hangok miatt van 4 mega memó. Gondolom, ezek hoszabbak lehetnek, mint a MIDI-k.
Most néztem utána, u.ez a helyzet a 1600-val is.
Mivel a 3100 nem képes ''MP3 minőségű'' csengőhangok visszajátszására, ezért spóroltak a tárolókapacitással.
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Jégkokó
veterán
Viszont találtam egy telefont ami még monokróm kijelzős és abban van benne 4 mega belső memóra a neve pedig nokia 1110 es
-
Jégkokó
veterán
Viszont az a 4 mega egy ilyen nagy elektronikai áruház reklámjában is benne volt legalábbis azt irták hogy 4 mega beépített memória
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Már bocsánat, hogy beleszólok, de honnan van az info, hogy ebben 4 mega memória van??? Merthogy szerintem nincs. Ha pedig van, akkor azt abszolút mértékben megeszi a szoftver, ugyanis az égvilágon semmit nem tudsz rátölteni.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #50 üzenetére
Nem tudom, de a ph n is tavaly decemberben volt egy teszt róla, és gondolom nem egy egyéves telefont tesztelnek
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
Tévedsz a 3100 ás bizony 2004 es telefon, és ebbe a telefonba van wap és tud adatátvitelt meg mms meg töbszólamu csengőhangot, de a 1600 ás nokia egyiket se tudja és mégis több memórája van mint a 3100 nak
-
k.
őstag
a 3100 azért nincs négy mb memória mert az 2003as........fejlődnek az alaptelók is
[Szerkesztve] -
k.
őstag
mert az 2003as telefon
-
Jégkokó
veterán
Azelöb néztem egy ujságban ezt a telefont hogy kártyafüggetlenűl árulják, és az volt oda írva hogy 4 mega memória van benne, már láttam olyat a nokia oldalán, hogy egy teljesen alap telefon amiben se wap se más nincsen beletesznek 4 mega memóritá de azt nem tudom hogy ebbe is.
eg nem értem, hogy minek kell egy olyan telefonba annyi memória, mert a 3100 ba sokkal jobban nézett volna ki a 4 mega memória , pedig az komunikácóban sokkal előréb van ennél a telefonnál.A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
-
td
senior tag
Az nem lehet, ahhoz gyenge az a kijelző. A hivatalos oldalon sem írják, hogy TFT, csak annyit, hogy színes LCD, ez pediglen a hivatalos csúsztatás az ilyen esetekre. Magyarul: ha írják, hogy TFT, akkor az, ha meg nem az, akkor elhallgatják.
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
mzdude
csendes tag
Az irányzat jó, csak még tovább kellene fejleszteni. Gyerektelefon, nyugdíjastelefon. Ezek a rétegek marhára nem használnak dzsípíereszt meg edgét, mert azt se tudják, mi az. Empéhármat se hallgatnak, mert a Petőfit szeretik. Ők csak telefonálnak, esetleg elolvassák a kapott SMS-t.
Ellenben rossz a látásuk, ezért jól olvasható kijelző kell nekik. Estleg nagy gombok, mert 30 év fizikai munka után a göcsörtös ujjakkal nem olyan könnyű eltalálni azokat a kisméretű szarokat. Nem árt, ha a teló csepp- és ütésálló, mert nem biztos, hogy mindig sikerül rá vigyázni. Fontos még a menü átláthatósága, kezelhetősége, logikája, mert nem értik meg a készülék kezelését. E téren a Nokia már 5 éve is kiváló volt, a többiek egy része még ma is csak próbálkozik.
Hát ennyit erről. -
td
senior tag
Viktor0610: ehhh, akkor jól sejtettem, hogy valami gánny dolog. Így más egy kicsit más a fekvése.
AS: a J300-as nem TFT, ez biztos (karikás képernyővédőnél jól látszik a lassú kioltási sebesség), és 12MB a mem.''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
MODERÁTOR
válasz raszputyin #37 üzenetére
Vegyél nyugodtan Nokia telefont!!!
Több év tapasztalat mondtja velem, h. a Nokia jó. Csak drága picit...
A céggel egyébként többek között az (volt) a baj, h. volt időszak, mikor nem voltak elég innovatívak, sokáig u.olyan (hasonló) kijelzővel adták a készülékeiket, stb.
Ezért került bele a tesztbe ez a mondat.
[OFF]td:
Biztos emlékszel a régi kvarcjátékokra a előre megrajzolt hátterükkel.
Na, az az Alca pont olyan. Egy pálmafát tettek a képernyő mögé, és az mindig ott van, akármit csinálsz. Van is róla teszt a mobilarena.hu-n.
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
raszputyin
senior tag
Üdv!
Én teljesen járatlan vagyok a telefon-témában... megmagyarázná nekem valaki ezt?
A mobiltelefóniával kicsit mélyebben foglalkozó emberek körében divat utálni a Nokiát. Körülbelül ugyanúgy, mint az informatikában jártasak között a Microsoftot.
Jelenti ez azt, hogy az első telefonom ne Nokia legyen? -
nap
addikt
-
MODERÁTOR
válasz I. Richard #30 üzenetére
Mert ugye ''2005 az okosok éve'', mi???
Egyébként tényleg kíváncsi leszek, mennyi lesz a szolgáltatói ára a telinek...Xiaomi 13T
-
I. Richard
senior tag
Ha pénzt adnék egy ilyenért, akkor az max. 10-15k lenne... de szerencsére nem adok érte pénzt! .....mert hülye azért nem vagyok!.....
-
jumuki
csendes tag
Egy telefon, amivel CSAK telefonálni lehet... van benne valami!
Amerikában bevezették az un. EasyPhone-t, amely annyit tud, hogy színes kijelzője van, és tudsz rajta telefonálni, meg sms-t küldeni. Felhasználóbarát, és kényelmes, ráadásul esztétikus is.
Az ára: 5$!!! Kapkodják, mint a cukrot!
Hogy kinek mi jó, azt döntsétek el TI!
Bye -
AS
félisten
Hát igen!
Se leggyöngébb teloja is fejletebb.
J300 128-128 TFT je van 10 mega memo, mp3 képeség (K500 K700 szintü!)
és 20 kártyásan. na igen,
De a Samsung is jön a x620-al : 128-160 TFT! rádio! 3 mb.t memo. Vga kamera, és könyü.
És ez is 20 körül lesz...
Ugyan igy a moto is jön valamivel csak nem tudom a nevét...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
k.
őstag
azért nem olyan rossz,de lehetne jobb
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Nem értem,hogy miért hagyák el sok szineskijelzős telefonnál a wapot, hiszen ez teljesen alap dolog lenne hogy tudja.Már a 3410 es nokia is tudta.Meg miért nem raktak bele 128x128 as kijelzőt 65 ezer színnel?Szerintem ugy sokkal jobban megérné a telefon az árát
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ahonnan mi kaptuk a telefont Bővebben: link, ott most 27 bruttó. Ez kevesebb, mint a fele az 55-nek...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
sbazsi
veterán
válasz Zoli bácsi #21 üzenetére
hát nem semmi...
55 eft...
annyiért már korszerűbbet is lehet kapni, nagyobb tudással.
igaz ez nem biztos, hogy jobb. -
Zoli bácsi
őstag
Fotexnet-től is lehet rendelni egész jó áron 1600-ást. Ha valaki vesz, írja már le a tapasztalatait. Kíváncsi vagyok milyenek ezek az ''empéháromszerű'' csengőhangok.
-
Zoli bácsi
őstag
-
sbazsi
veterán
válasz Zoli bácsi #10 üzenetére
Én és ezt kérdezem.
Hol???
Mármint 6310-est újonnan? (esetleg 6310i) -
Bog
HÁZIGAZDA
Az MP3 a mi olvasatunkban szinte CD minőségű digitalizált zene. Ami a 1600-ban van, az ezt meg sem közelíti, és hát formátumában is nagyon messze van az MP3-tól.
Azt gondolom, hogy ez egy igazi marketinges parasztvakítás, hogy a termékjellemzőben 3-szor szerepel az MP3 szó, amit egyébként a telefon egyáltalán nem kezel.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
BiP
nagyúr
Azt az MP3-as reszt nem nagyon ertettem. Vagyis ertem, mire akart kilyukadni a szerzo, csak a megfogalmazas volt fura. Az en vilagomban az MP3 is a digitalizalt zene fogalma ala esik.
-
td
senior tag
Ebben nem az a röhej, hogy olyan, amilyen, hanem az, hogy annyi, amennyi. Úgy szeretem ezt a fajta népbutítást. Tökre nem extrának számító telefonokat olyan pénzekért árulnak, hogy - kínomban - röhögnöm kell. Tömeggyártott műanyag bóvlik.
Kártyásan max. 10-12 ezret érne (tavaly volt M55 12,5-ért, ami ha nem is bír ennyit készenlétben, és nincs is TFT-je, mégis csak egy WAP-GPRS-MMS-email-es teló volt).''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
Köszi! Az egészbe az a röhej, hogy pénteken voltunk a soproni tescoba, és ha jól láttam, ott is van bolt. Eddig még soha nem tűnt fel, hogy ott valahol kártyafüggetlen telókat is árulnak.
-
MODERÁTOR
-
bwoay
nagyúr
válasz Sunyi Sanyi #2 üzenetére
a Samonak már most ott van az x480,
ami ugye 18 a t-mobile-nál,
függetlenül meg kb 22 rugó.
Elegáns megjelenésű kagyló kivitel,
a kijelzője 2x ekkora, az anyaga és az összeszerelés minősége
egyszerűen kifogástalan (egyes csúcskategóriás telók is megirigyelhetnék,
annyira masszív a készülékház).
ok, beszélő óra nincs benne, helyette van WAP
(történetesen nokia böngészőt kapott, hááát... az nem egy pozitívum)
A telefonkönyve meg 2000 bejegyzéses, minden névhez több szám + e-mail cím.
Ennek fényében nagyon kíváncsi leszek a nokia pre-paid árára,
mert szerintem sem lesz 20 alatt, annyiért viszont nem éri meg ilyen választék mellett. A Motorola V180 is csak 18-ba kerül a vodánál.
Bog, marha jó lett a cikk, főleg a hangvétele,
sokat mulattam![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
AS
félisten
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
Ez lenne?
Kicsit drága a D500Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #10 üzenetére
Pl. itt: Bővebben: link .
Nem akarom a cégünket reklámozni.Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Hol...? Egy linket dobhatnál, akár mailben is. Bár ahogy a másik topikban felvetettem, lehet hogy beszerzek egy 6310-est újonnan. Mivel mindenféle sim kártyám van, mindenképp független telót akarok.
-
AS
félisten
válasz Zoli bácsi #7 üzenetére
Aha (Áraink bruttó árak, a 25%-os Áfa-t tartalmazzák!)
De a másik Nokia 1110 nokia az érdekes.. lesz..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #7 üzenetére
Drága helyen nézted!!!
Kapható 21900 Ft-ért is.
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
Függetlenül 24090 ft. Bővebben: link
-
MODERÁTOR
-
nnivan
tag
Bocs, hogy beleszólok itt egy szük ''családi'' kör életébe, de egy kérdésem lenne.
Jól látom, hogy megváltoztatták a kijelzőn a térerő és az akku ábrácskáját ázsiai-amerikai-ra? Vagy nem ez az első? -
MODERÁTOR
Ez kb. olyan, mint amikor a 2600 és a 3100 egy árban volt a Pannonnál... Pedig utóbbi okosabb.
Az kártyás ára szerintem is 20 k HUF körül lesz, de csak azért, mert újdonság.
Egy (GPRS) WAP-ot azért elviseltem volna benne. Örvendetes viszont a hosszú készenlét.
Bognak:
Mi az a piha???Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
Nem hiszem hogy kihozza kártyásan valamelyik szolgáltató is. Pannon forgalmazta a 2600-át, aztán kivette a készülékek közül. Vodánál még van, de nem hiszem hogy sokan keresik. A 1600 kb ugyanaz a kategória, mint a 2600 volt. Dícséretes a TFT kijelző, meg a 200-as telefonkönyv. Bár ha 12.000ft-ért adnák kártyásan (szerintem ennyit érne) akkor második telefonnak, vagy csak telefonálni akaróknak (mint én) jó lenne.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Annak tényleg jó lesz megint csak, aki olcsóért egy egyszerú tudással felvértezett telót akar magának.
a Samsung is hamarosan kiadja az ehhez hasonló belépőszíntű telefonjait.... -
AS
félisten
Hm igen..
Biztos lesz kártyásan vagy 20 e.
azért viszont kapok se K300-at, Vagy még jobb j300-at!
Persze akinek nokia kell és semmi exra azoknak jó lesz.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Eladó EVOLVEO EasyPhone XR piros színben, vadonat új készülék, fólia is rajta
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest