- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darabokra
senior tag
6 éve nem szóltak hozzá..
egyszer minden sorozat megszakad végülis
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szereztem egy ilyen házat, és a gyári hdd kererbe szeretnék rakni 2 db hdd-t, de nem nagyon akar kijönni a keret, pedig kicsavaroztam, de nem mozdulahhoz, hogy belerögzítsem a merevlemezeket, pedig ki kéne húznom a keretet nem?
Remélem valaki reagál -
rolkaDb
aktív tag
Jó kis ház. Bár már nem egy mai darab.
-
syC
addikt
Egyik legjobb ház ár/értékkategóriában
-
Aygor
tag
válasz
PowerBuldog #483 üzenetére
Sztem biztos lehet bele venni valami más 5,25 ös helyre szerelhető keretet.... Ha mást nem barkácsolj házilag pl úgy h a hdd kerethez csavarozod hozzá azt a fém tartókeretet ami hezz csavarozod majd a ventit akár alulra akár felülre. Remélem Helpeltem.
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Van egy ilyen Stackerem (ST01). Az elejébe akarok rakni még 2 12cm-es ventit. Kérdésem, hogy hogy lehet úgy belerakni, hogy ne kelljen venni bele egy 4in3 hdd tartót?
-
Tweener
csendes tag
Szellőzés terén melyik a legjobb? A 810, 830 vagy 831?
-
blancpain
csendes tag
válasz
harlyngton #467 üzenetére
Szia!
Tudtál már hozzá szerezni oldallapot (plexi), mert nekem is az kéne.
Köszi!
-
blancpain
csendes tag
Sziasztok!
No nekem is egy ilyen kérésem, kérdésem lenne, hogy honnan lehet az eredeti (gondlom T01, hátul 1 12cm venti, két táphely) verzióhoz plexi ezüst oldallapot venni, szerezni?
Köszönöm a segítségeket előre is!
Üdv!
-
Levi's
tag
Az a különbség a 830 meg a 831 között hogy a 831-ben nincs az a ventilátor keret az oldalán ami a 830-ban van valamint van az alján két ventilátorhely. Meg egy két ilyen extra alkatrész nincs benne mint porszűrp keretek. Bár nem igazán tudnád benne hova rakni. Ja és én a 830-asból nem találtam fekete színűt.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Megtudjátok mondani hogy mi a külömbség e 2 fajta Stacker között?
Cooler Master STACKER 830 (RC-830-SSN1)
Cooler Master STACKER 831 (RC-831-SKN1)Mert a hivatalos oldalon se látok semmi kézzel fogható dolgot...
-
szatocs
őstag
Azért én is sajnálnék annyit, külsőre tényleg ott van, de nekem nagyon fontos a léghűtési teljesítmény - mivel vizes rendszerre nincs pénzem, legalábbis olyanra nem, amit vennék is -, ettől függetlenül ha vennék vízhűtést, akkor is jobban megmozgatja az "eredeti" Stacker az egyes rendszeregységek körül a levegőt. A 30ezres házak közül meg ez tetszik a legjobban, ha most körülnézek, hozzánézve a belső helyet, és a technikai megoldásokat is. A 810 mondjuk már nem jön be annyira, nem nyújt annyi lehetőséget az elhelyezések terén - táp - . Ha csak ránézek, eszembe jut, hogy egy perc sem volt, mikor azt gondoltam, hogy ezt nem kellett volna megvenni, és megbántam. Nekem 21 ezerben volt, mert sulinetben vettem, szóval annyiért meg ajándék volt
De most ha házat keresnék, újra az lenne.
Ettől függetlenül mindenkinek az a véleménye, ami, és olyan szempontok alapján választ házat, amik megfelelnek neki.
Most nézem, az ipon - nál a 810 még drágább is, ha csak egy ezressel is. Én nem fogom leváltani az enyém, az biztos -
00roli00
aktív tag
válasz
Challanger #463 üzenetére
A kettő uccsó csak színben különbözik.És a 810-es már csak "felső" tápos,ahogy azt elöttem is írták. A két 120-as ventihely a 810-es hátlapján jó pl ha vizet akarsz a gépbe.Egy dupla radi nagyon jól elfér ott a két ventivel.
#470:A ház még ma is jó választás, ha a mérete nem zavar.Tágas,kényelmes,szellős.Nekem még ma is szebb mint az utódai.Ha egyszer lecserélem, az a Cosmos lesz.
-
Mozso26
senior tag
Srácok szerintetek megéri a 30000-et egy ilyen ház. Még ma is érdemes megvenni? Pár véleményt ha tudnátok irni. De esetleg ha nem ez a ház a legjobb ebben az árkategoriában akkor leirhatnátok szerintetek melyik a legjobb.
-
harlyngton
tag
hipp-hupp
-
harlyngton
tag
Hali
Tud valaki STC-T01 eshez plexi oldalt?
-
Kombat
őstag
válasz
Challanger #464 üzenetére
Szerintem csak színben különböznek + esetleg oldallap!
-
Challanger
tag
válasz
Challanger #463 üzenetére
Please...
-
Challanger
tag
Üdv!
Szeretnék venni egy ilyen házat, de nem tudom, hogy ezek között mi a különbség...
Ha minden igaz, akkor az első link a klasszikus Stacker. És utána jött ki a 810-es, ami a másik két linken található. De utóbbi kettőnél mi a különbség?? Mindkettőhöz 810 van írva, az egyik "butított" verzió lenne?
Tehát a kérdésem a végére: A belinkeltek közül meyiket érdemes megvennem?
Előre is köszi a segítséget.
-
MegalodonS
őstag
En nem regen vettem egy Coolermaster Stacker RC-832-KKN1-GP Black hazat.Az Nvidia edition szerettem volna ,csak nem volt kedvem megvarni mig az usabol elkuldik.Igy ez mellett maradtam nem is bantam meg.Konnyu szerelhetoseg jo szellozes negativumkent a sulyat emlitenem !Elotte egy Coolermaster AMMO RC-533 hazam volt de az uj videokari nem fert bele ezert kellett lecserelnem pedig az is nagyon bejott !
CM
-
marcee
addikt
Aki lát kiskerben STC-T01-et az riadóztasson!
-
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Ha valakit esetleg érdekelne STC-T01-es Stacker, akkor nekem van egy eladó!
Hali! -
Thomeee
tag
Haller evr1body[!] Cm Staker 830 házat vennék 25-30k körül. Akinek van eladó vagy tud vmit pl írjon. Ha van beszámítás az mégjobb lenne( Bontatlan dobozos,tartozékokkal hibátlanul, új Fatal1ty Fc-zv9 vga cooler ). Üdv: Tomi és UP A Topicnak
-
Pampolini
csendes tag
2006 október végén vettem szinte az utolsó fellelhető hagyományos fekete 810 es stackert. Egy külföldi német raktárban pihent (mint késöbb kiderült nyomtatók vették körbe ezért sokáig nem találták). Majd egy hónapig ment a levelezés budapesti nagykerrel többen lefoglalták majd visszamondták. Féltem az utolsó darab biztos sérült lehet de hálistennek sértetlenül jutott el hozzám és azóta is remekel. A pénz amit kiadsz érte talán soknak tűnik de házat remélhetőleg soha többet nem kell venned.
STACKER SPB-S01-STACKER SIDE PANEL állítólag csak ezüstben létezik s feketében nem kapni sehol legalábbis ahol eddig néztem és kérdeztem ők nem tudnak fekete létezéséről. Ha valaki vett már ilyet valahol feketében kérem dobjon meg egy pü vel! Köszi
[Szerkesztve] -
haralambusz
tag
Nekem van, és nem használom a hdd beépítőkeretet
ha gondolod eladom, de inkább elcserélném, mert nekem meg az előlaphoz tartozó audiókábelem nincs meg a stackeremből, pedig nagyon kéne
Nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni ilyen kábelt, vagy nem akarja valaki nekem eladni?
-
geoff
tag
Nem tudjatok, hogy hol lehetne hozzá winchester beépítő modult szerezni ?
-
KovA
tag
Ha valakinek van egy jó állapotú eladó 810-ese .. megvenném.
Üdv ... -
horvathkrisz
addikt
nem sámli!
-
dbius
veterán
Ha valaki még hagyományos, régi stackert keresne, ezüst és fekete is vásárolható ahogy látom.... [link]
-
question man
tag
engem az érdekelne mennyire lehet átlátni az oldalsó plexin mert jelenleg minden képen csak egy nagy homály látszik és a neten találtam egy gépet még régebben azon is fent volt de mintha be lett voln meszelve csak sdelylett enyhén hogy az ablak túloldalán lehet hogy számítógép van.
-
S.Feri
őstag
Ha valaki szeretne egy plexi oldallapot a stackeréhez akkor privizzen rám.
-
robyeger
addikt
Ha valaki csúcs tuning rekordokra törekszik, és min. 4 HDD+ 2 ODD használ egyszerre mindezek mellett és nem akar 600W vagy a feletti tápra pénz adni, ezt a megoldást javaslom, sokkal olcsóbb, nem is beszélve arról, hogy 2db táppal ugyan azon leadott W teljesítmény a villanyszámlában kevesebb lesz, mint 1db táppal
Másodsorban: 2db 400W tápot, már fele annyi pénzért megkapsz, mint egy 600W felettit, mert ugye 2x400=800W
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
Az nekem kevés, mert azon vezettem ki előre egy PATA kábelt, meguntam a mobil rack-eket, előbb utóbb kikopnak, másodsorban nem akarok lemondani a kis floppy-ról sem, és jelenleg fehér beépítő keretben nyugszik, ami színben elüt a többitől
, magyarán elkapott a fekete mánia.
-
-
robyeger
addikt
CoolerMaster Stacker 2tápos rendszerekről:
Elnézést a topic olvasóitól, ha már ez egyszer elhangzott.
Gondolom sokaknak feltűnt, hogy adtak a házhoz gyárilag egy tápközösítő kábelt, olyan Y szerűt. Kezdetben én azzal próbálkoztam, induláskor nem is volt probléma, de mikor leállításra került sor ; sokszor csak az egyik állt le. Lehet, hogy azonos gyártmányú tápokkal ez a hiba nem lép fel, ezt nem volt alkalmam kipróbálni.
(viszont ha valaki így csinálja, tudtommal a VGA kártyát és az alaplapot mindig egy tápról kell üzemeltetni, mert amúgy veszélyes, kárt okozhat, talán ezen okok miatt is hagyott fel a két tápos házak gyártásával a CoolerMaster)
Szóval én úgy oldottam meg, hogy martam az egyik 5,25 rácsos fedőlap közepére(akár tűreszelővel), egy szabványos billenős kapcsolónak helyet és az alsó tápot függetlenül a másiktól ezzel kapcsolom, ki és be, (ha a zöld vezetéket zárod bármelyik feketével beindul minden ATX-es táp) és erről a tápról megy minden ventilátor, HDD és optikai meghajtó, míg a másik tápot a felsőt, hagyományosan rádugtam az alaplapra és a VGA kártyára, azt pedig a házon gyárilag lévő kapcsolóval indítom, illetve leállítom. Értelem szerűen minden indításkor először bekapcsolom az alsót, elindul minden HDD, venti, stb. , aztán jöhet a felső az alaplapi. (A gyári közösítő kábelt senki ne vagdossa szét, lehet kapni 24tűsről 20tűsre átalakító kábelt, szerintem az a legjobb arra, hogy az alsó plusz tápot egy billenő kapcsoló segítségével üzemeltessük)
[Szerkesztve] -
S.Feri
őstag
Ha valaki szeretne egy plexi oldallapot a stackeréhez akkor privizzen rám.
-
Kraptor
őstag
TTs nem tud.
-
Kraptor
őstag
Tudja valaki hol tudnék jobboldali(tiszta aluminium) oldal lapot szerezni Stackerhez? Még az eredeti stacker STC-101 vagy mi votl a pontos száma. NEm baloldali kellene(plexis), hanem jobboldali ami tiszta aluminium.
[Szerkesztve] -
Pharaoh
aktív tag
A nyáron veszek már egy ilyen (810) házat
-
Digital
addikt
UP! a topiknak!
-
Digital
addikt
válasz
Harry Potter #422 üzenetére
810-est vettem 24K-ért!
-
Digital
addikt
válasz
Harry Potter #414 üzenetére
Van egy jó hírem! Már 40k-t sem kell adnod a házért (ha találsz eladót...),ém pölö 24k-ért vettem használtan (kb 10 hónaposan makulátlanul) 24k-ért mit is kapsz
tucat csíftek nagytornyot...
-
gorlin
őstag
Ez tényleg arról szól kinek mi éri meg.viszont ami fontos:ha ránézek a stackerre ugyan olyan mint amikor majdnem 2 éve megvettem.Gyönyörűen csillog
hatalmas robosztus és a szoba dísze.
-
erdoke
titán
válasz
Harry Potter #416 üzenetére
Tele van a téma Stacker tulajok véleményével. Én pl. két éve vettem, a monitorfejlesztést áldoztam be érte. Ami azóta is függőben van.
-
szatocs
őstag
válasz
Ja, én is így vagyok, 40 - et még igen, 60 - at már nem.
''erdoke'' - vel is egyet értek, mert ha nekem is ganéra vágva lennének itt a milláim, nem nagyon gondolkodnék a waterchill egyes megoldásain sem. Mit már nekem az a 100 - as. -
erdoke
titán
válasz
Ez tök értelmetlen okfejtés, van aki 300e-ért vesz használt autót, van aki 30 milláért újat. Kerettől és igényektől függ. Egy ilyen háznál esetleg valaki lemond az erősebb VGA-ról vagy elhalasztja a monitorfejlesztést, és máris ott a különbség.
-
Harry Potter
csendes tag
Nem én azzal nem értek egyet hogy anyit nem ér a ház mint amenyiért adják figyeljetek a haverom 60e akar gépet összerakni valakinek meg csak a háza 60 e et kicsit tulzás
mégha tényleg aluminium meg az anyag jól megvan dolgozva akkor sem ér annyit
én max 40e adnék érte bruttó de 60e semmikép nem ez már rablás ha csak az anyagokat vesszük a gyártónak nem került 10e forintnál többe és azt adják 60e szép mondhatom de kérdem én kinek van annyi pénze hogy egy ilyenre tud áldozni -
Digital
addikt
válasz
Harry Potter #409 üzenetére
Vegyél egyet és megtudod
Ha ezt soknak találod (teljes mértékben igazad van) akkor mit szólnál a Thermalthake 200k-s heatpipe-os kuckójához -
S.Feri
őstag
válasz
Harry Potter #409 üzenetére
A minőség. Teljesen felesleges összehasonlítani olcsóbb házikókkal.
-
erdoke
titán
válasz
Harry Potter #407 üzenetére
Talán [link]?
-
Harry Potter
csendes tag
Hol a legolcsobb ez a ház mert baromi jól néz ki a 830-asra gondolok
-
szatocs
őstag
válasz
question man #403 üzenetére
Nekem is mikor vettem 3X megkérdezték, hogy biztos kell-e, meg mondták, hogy ebben még táp sincs, stb. Sztem ezen a téren sincs sok embernek, ahol vettem, ott is én voltam az egyetlen. Vagy csak az első??? Bár 1 éve volt mindenkinek arra, hogy vegyen előttem...
-
törölt tag
Na, lekaptam a felső előlapi panelt, s persze, hogy le lehet húzni a felesleges kábeleket!
Le is szedtem az egyik USB-t, ill. az audio zsinórokat.
A power és reset gomb helyzetét nem lehet variálni, mert mögöttük fixen van egy kapcsoló (úgy láttam olyan, mint a DFI lapokon), azok támasztják meg az ezüst színű gombokat.
Most annyi a problémám, hogy nem tudom visszacsavarozni a cuccot, mert nem mágneses a csavarhózóm, s mindig lepotyognak a csavarjaim... -
Digital
addikt
válasz
question man #403 üzenetére
Szerintem olvasgass a topikban. Nekem van már egy az tutter
-
question man
tag
Na ki mit szól most ért csak ide a 810-es stacker ami kint már elég régen kapható és szerintem nem is rossz csak szerintem nem furi hogy csak 1 tápnak van benn hely és az is furi hogy ilyen sokat csökkentettek az össz súlyán. Az a hátsó 2 db 12-es venti azért nem gyenge bár ezt amikor olvastam a CoolerMaster oldalán ez már kimondottan szerverekhez optimalizált házikó de azért még tök állat.
Ami viszont tényleg nagyon érdekelne, hogy
hány embernek van Stacker háza ebben az országban mert ahol én vettem boltban ott azt mondták csak nekem hoztak egyet és senki más nem vett még ilyen házat itt
Ezek szerint elég egyedi házikóm van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest