- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Azért én is sajnálnék annyit, külsőre tényleg ott van, de nekem nagyon fontos a léghűtési teljesítmény - mivel vizes rendszerre nincs pénzem, legalábbis olyanra nem, amit vennék is -, ettől függetlenül ha vennék vízhűtést, akkor is jobban megmozgatja az "eredeti" Stacker az egyes rendszeregységek körül a levegőt. A 30ezres házak közül meg ez tetszik a legjobban, ha most körülnézek, hozzánézve a belső helyet, és a technikai megoldásokat is. A 810 mondjuk már nem jön be annyira, nem nyújt annyi lehetőséget az elhelyezések terén - táp - . Ha csak ránézek, eszembe jut, hogy egy perc sem volt, mikor azt gondoltam, hogy ezt nem kellett volna megvenni, és megbántam. Nekem 21 ezerben volt, mert sulinetben vettem, szóval annyiért meg ajándék volt
De most ha házat keresnék, újra az lenne.
Ettől függetlenül mindenkinek az a véleménye, ami, és olyan szempontok alapján választ házat, amik megfelelnek neki.
Most nézem, az ipon - nál a 810 még drágább is, ha csak egy ezressel is. Én nem fogom leváltani az enyém, az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest