- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Ha valaki csúcs tuning rekordokra törekszik, és min. 4 HDD+ 2 ODD használ egyszerre mindezek mellett és nem akar 600W vagy a feletti tápra pénz adni, ezt a megoldást javaslom, sokkal olcsóbb, nem is beszélve arról, hogy 2db táppal ugyan azon leadott W teljesítmény a villanyszámlában kevesebb lesz, mint 1db táppal
Másodsorban: 2db 400W tápot, már fele annyi pénzért megkapsz, mint egy 600W felettit, mert ugye 2x400=800W
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
Az nekem kevés, mert azon vezettem ki előre egy PATA kábelt, meguntam a mobil rack-eket, előbb utóbb kikopnak, másodsorban nem akarok lemondani a kis floppy-ról sem, és jelenleg fehér beépítő keretben nyugszik, ami színben elüt a többitől
, magyarán elkapott a fekete mánia.
-
robyeger
addikt
CoolerMaster Stacker 2tápos rendszerekről:
Elnézést a topic olvasóitól, ha már ez egyszer elhangzott.
Gondolom sokaknak feltűnt, hogy adtak a házhoz gyárilag egy tápközösítő kábelt, olyan Y szerűt. Kezdetben én azzal próbálkoztam, induláskor nem is volt probléma, de mikor leállításra került sor ; sokszor csak az egyik állt le. Lehet, hogy azonos gyártmányú tápokkal ez a hiba nem lép fel, ezt nem volt alkalmam kipróbálni.
(viszont ha valaki így csinálja, tudtommal a VGA kártyát és az alaplapot mindig egy tápról kell üzemeltetni, mert amúgy veszélyes, kárt okozhat, talán ezen okok miatt is hagyott fel a két tápos házak gyártásával a CoolerMaster)
Szóval én úgy oldottam meg, hogy martam az egyik 5,25 rácsos fedőlap közepére(akár tűreszelővel), egy szabványos billenős kapcsolónak helyet és az alsó tápot függetlenül a másiktól ezzel kapcsolom, ki és be, (ha a zöld vezetéket zárod bármelyik feketével beindul minden ATX-es táp) és erről a tápról megy minden ventilátor, HDD és optikai meghajtó, míg a másik tápot a felsőt, hagyományosan rádugtam az alaplapra és a VGA kártyára, azt pedig a házon gyárilag lévő kapcsolóval indítom, illetve leállítom. Értelem szerűen minden indításkor először bekapcsolom az alsót, elindul minden HDD, venti, stb. , aztán jöhet a felső az alaplapi. (A gyári közösítő kábelt senki ne vagdossa szét, lehet kapni 24tűsről 20tűsre átalakító kábelt, szerintem az a legjobb arra, hogy az alsó plusz tápot egy billenő kapcsoló segítségével üzemeltessük)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest