- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
válasz
Harry Potter #416 üzenetére
Tele van a téma Stacker tulajok véleményével. Én pl. két éve vettem, a monitorfejlesztést áldoztam be érte. Ami azóta is függőben van.
-
erdoke
titán
válasz
Harry Potter #414 üzenetére
Ez tök értelmetlen okfejtés, van aki 300e-ért vesz használt autót, van aki 30 milláért újat. Kerettől és igényektől függ. Egy ilyen háznál esetleg valaki lemond az erősebb VGA-ról vagy elhalasztja a monitorfejlesztést, és máris ott a különbség.
-
erdoke
titán
válasz
Harry Potter #407 üzenetére
Talán [link]?
-
erdoke
titán
Kis fekete csavarokkal tettem az 5,25-ös egységek oldalára a fekete síneket.
BTW a tápnál én már kétszer vakartam a fejem 10 percig, mert egy év különbséggel cseréltem benne tápot. Ha jól emlékszem, a megoldás az volt, hogy a kérdéses lemez belülre megy tükörképként, így a tápegység is a rendeltetési helyére kerül. -
erdoke
titán
A tetején és az oldalánsemmi értelme ventit használni.
Nekem elöl van 2 db 120-as Papst 900 rpm-en, hátul pedig a gyári CM 1220-as teljesen leszabályozva, illetve a tápban két 80-as Panaflo MIJ szintén minimumon.
A szilikonbakos felfüggesztés ellenére a vinyók alap motorzaja a leghangosabb a rendszerben (VGA-n Silencer, procin is 120-as Papst). -
-
-
erdoke
titán
Ha nem gond, erre a topicomban válaszolnék, ne OFFoljuk szét ezt.
Bővebben: link -
erdoke
titán
4 ventit tud szbályozni és négy hőmérsékletet monitorozni. Szép nagy kijelzője van, ahol mindent mutat.
Kábelfordítók, hosszabbítók nincsenek hozzá, de az ilyesmit olcsón meg lehet venni, vagy csináltatni. Ha veszel a gyáriak helyére jó kis Papst vagy NB ventiket, akkor nincs is rájuk szükséged.
Kb. kisker nettóért odaadom (7,5e?), bontatlan, nagykerben garis. Megvannak még a gyári CM ventik is a Stackerből, ha esetleg az is érdekel.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
A szilikongums keretben a NoiseBlocker ventikkel teljesen fölösleges pénzkidobás a Zalman passzív (???) hűtő. Ráadásul azt csak kemény barkáccsal tudnád megoldani. Szerintem hanyagold, egy ventiszabályzó panelt vegyél az árukból. Nekem van is egy bontatlan fekete CM Aerogate II eladó.
-
erdoke
titán
A vinyótartó megtöltésében nagyon egyetértünk.
Az előlapi takarókat a kiszerelés előtt leszedve kissé könnyebb a munka.
A helyes sorrend:
- Oldallapok leszed
- Oldalsó kallantyúk kiold
- Előlapi takarók leszed
- Kábelek kihúz
- Vinyókeret kitol
Visszafelé a fordított sorrend alkalmazása javallott. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
A gond az, hogy a crossblow venti a ház hűtésében se játszik komoly szerepet, még közepes fordulaton sem.
Egyébként alapon is hangos, nem is vettem meg anno, de nem bántam meg. A 3 12 cm-es venti nagyon jól tolja a levegőt 900 rpm-en, a 8 centiseket ki is kötöttem, ne zajongjanak. -
erdoke
titán
Bővebben: link
A gyártó honlapján teljesen külön is árulják, de az Expert árlistájában (egyelőre?) nincs ilyen. Na mind1, annyira nem sürgős, jelen pillanatban csak két belső és egy külső HDD-m van. Viszont így elöl nincs mihez fogatni a többi 12-es ventit. -
erdoke
titán
Nem is annyira nehéz, tegnap leteszteltem a visszavart karomat.
-
erdoke
titán
válasz
_Volkovy_ #72 üzenetére
Hát ez csak ízlés kérdése, ami ezexerint neked nem nagyon van...
Egyébként engem alig érdekel, hogy néz ki egy hardver, a lényeg a teljesítmény és a megbízható használhatóság. No világító ventik, csövek, no csicsás moddok. A mostani házam se igazán tetszik pofára (túl csicsás), de jó a szellőzése, a szerelhetősége, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest