- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, lekaptam a felső előlapi panelt, s persze, hogy le lehet húzni a felesleges kábeleket!
Le is szedtem az egyik USB-t, ill. az audio zsinórokat.
A power és reset gomb helyzetét nem lehet variálni, mert mögöttük fixen van egy kapcsoló (úgy láttam olyan, mint a DFI lapokon), azok támasztják meg az ezüst színű gombokat.
Most annyi a problémám, hogy nem tudom visszacsavarozni a cuccot, mert nem mágneses a csavarhózóm, s mindig lepotyognak a csavarjaim... -
törölt tag
Sajnáltam lecsavarozni a rácsot, féltettem, hogy így túlságosan szabadon lesz a táp. Bár belegondolva nincs mitől félteni, biztos helyre került az.
A bekapcsológombról tartom, hogy beljebb kellene lennie, vendégeskedett nálam pár napig egy másik Stacker ([link]), azon mintha nem így helyezkedett volna el.
Az előlapi panelt valamikor hét elején úgyis kiveszem: Gondolom, hogy a nem használt előlapi USB és egyéb portok vezetékeit le lehet húzni róla, ezt meg is ejtem. S akkor már ránézek a bekapcsológomb beépítésére is, látszik-e belőle valami. Ha nem, akkor természetesen nem piszkálom meg.
Azóta észrevettem, hogy a ház tetején lévő rács is kicsit ferdén van a helyére applikálva, de ez egyrészt úgysem látszik, másrészt lehet, hogy az ottani ventilátor csavarjanak a megigazításával korrigálható.
Mindenesetre - még ha nem is úgy tűnik - már túltettem magam ezeken a dolgokon. Jól felsoroltam mindent, ami nem tetszett. A pozitívumokkal nem fogom ugyanezt megtenni, mert egyrészt tele van velük a topic, másrészt ha ilyen szinten elkezdeném részletezni őket, soha nem érnék a lista végére.
Most este bekapcsolva tűnt fel, hogy mennyivel halkabb a gép. S ha be akarok tenni egy CD-t a meghajtóba, mégcsak le sem kell hajolnom.
A masina belseje is szembeötlően kulturáltabban néz ki, s ebben a házban tényleg lehet légmozgás, az összes alkatrész 6-7 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű!
Szerelni is egyszerű, a kinézetre pedig igencsak impozáns. Törpös, na!
#345 & #346: Majdnem leestem a székről basszus! -
törölt tag
No, megvan a ház, beszereltem, a gépet. Minden bőségesen elfért benne, jó nagy belül, ezirányú várakozásaimat teljesítette. Viszont akadt néhány dolog, amit igencsak rossz néven vettem:
- Hogy be tudjam tenni a tápot a házba, le kellett szerelnem a ventilátor rácsát.
- Az alaplapi tálcán az egyik furat elején a menet rossz volt. Hátulról hajtottam bele egy csavart, az helyrehozta a dolgot.
- A bekapcsológomb egy jó milliméterrel kijjebb van a kelleténél, így a jobb oldala kiemelkedik a panelből. Nem nagy hiba, lehet, hogy a panel kiszedése után meg is lehet igazítani, de ebben az árkategóriában már háklis vagyok az ilyenekre.
Végülis az első pontban leírt dolog az, ami bosszant, remélem ki fog derülni, hogy én vagyok a láma, s ventiráccsal együtt is be lehet pakolni a tápot a házba.
Amúgy király ez a doboz. Jóval hűvösebb, mint a régi házam, ráadásul nagy, halk, szép, s tetszik!
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
Áááá, én is ilyet keresek feketében már nem is tudom mi óta!
A gépboltban csak simán megrendelted és fekete lett?
Mert a képen szereplő fekete kuckó illusztrációként van feltüntetve...mindenesetre felhívtam őket, azt mondták, van még nekik raktáron, s az fekete színű.
Meg is rendeltem, kiváncsian (és bizakodva) várom az ereményt. -
törölt tag
Azt meg tudná mondani valaki, mi a különbség a Stacker STC-T01 és a Stacker STC-T01-UWK között?
-
törölt tag
Sajnos nincs nekik, csak a listában. Azt mondta a fickó, hogy az importőr nem szállít fekete Stackert.
Amit javasolni tudok, az az Ipon.hu: 36k-ért árulják a házat, 8k körül pedig talán leszinterezi valamelyik cég. Vagy Dokibá vállal átszínezést, dekoráció készítést a ''Gép festés'' topicban, gyönyörűek a munkái, fordulhattok hozzá bizalommal.
(Majd én is lefestetek így egy Stackert, csak még monitorra gyűjtök.)
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy helyet, ahol feketében lehet kapni ilyen házat? (Lehetőleg az országhatáron belül.)
Szintén fekete színű plexi oldallap is kellene hozzá, ilyet hol lehet beszerezni? (Ez létezik egyáltalán ebben a színben? - A CM honlapján csak ezüstöt láttam...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest