- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Azért én is sajnálnék annyit, külsőre tényleg ott van, de nekem nagyon fontos a léghűtési teljesítmény - mivel vizes rendszerre nincs pénzem, legalábbis olyanra nem, amit vennék is -, ettől függetlenül ha vennék vízhűtést, akkor is jobban megmozgatja az "eredeti" Stacker az egyes rendszeregységek körül a levegőt. A 30ezres házak közül meg ez tetszik a legjobban, ha most körülnézek, hozzánézve a belső helyet, és a technikai megoldásokat is. A 810 mondjuk már nem jön be annyira, nem nyújt annyi lehetőséget az elhelyezések terén - táp - . Ha csak ránézek, eszembe jut, hogy egy perc sem volt, mikor azt gondoltam, hogy ezt nem kellett volna megvenni, és megbántam. Nekem 21 ezerben volt, mert sulinetben vettem, szóval annyiért meg ajándék volt
De most ha házat keresnék, újra az lenne.
Ettől függetlenül mindenkinek az a véleménye, ami, és olyan szempontok alapján választ házat, amik megfelelnek neki.
Most nézem, az ipon - nál a 810 még drágább is, ha csak egy ezressel is. Én nem fogom leváltani az enyém, az biztos -
szatocs
őstag
válasz
Harry Potter #414 üzenetére
Ja, én is így vagyok, 40 - et még igen, 60 - at már nem.
''erdoke'' - vel is egyet értek, mert ha nekem is ganéra vágva lennének itt a milláim, nem nagyon gondolkodnék a waterchill egyes megoldásain sem. Mit már nekem az a 100 - as. -
szatocs
őstag
válasz
question man #403 üzenetére
Nekem is mikor vettem 3X megkérdezték, hogy biztos kell-e, meg mondták, hogy ebben még táp sincs, stb. Sztem ezen a téren sincs sok embernek, ahol vettem, ott is én voltam az egyetlen. Vagy csak az első??? Bár 1 éve volt mindenkinek arra, hogy vegyen előttem...
-
szatocs
őstag
A Stackert próbáltátok már az aliencomputers - ben?
-
szatocs
őstag
válasz
question man #322 üzenetére
Nekem nem rezonál, de a venti hangját már csak azért sem hallom, mert van egy 35 dB - es ventim is, és csak azt hallom. Próbáltad már szilikonos rezgéscsillapítóval? Ha tudsz valahonnan szerezni, hogy kipróbáld, lehet, hogy megoldaná a problémát.
-
szatocs
őstag
A floppy - t is a winchester ''házba'' kell betenni ?
Ha igen, akkor ez nem zavarja a 12 cm - es ventit ? -
szatocs
őstag
Jah, és még valami. Az oldallapot a hátul csavarozós módszerrel lehet rögzíteni ? Vagy ki is lehet nyitni (hajtani) ?
-
szatocs
őstag
(#262) (#263) --- UP!
-
szatocs
őstag
Ezeknek a házaknak van valami rezonanciája, mármint az oldalfaluknak.
-
szatocs
őstag
Van már valakinek ilyenje ?
Az oldalán van az a 30 cm - es levegőztető. Arra lennék kíváncsi, hogy az mennyire csinál huzatot, vagy ott van-e a levegőnek hangjaVan valakinek róla képe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest