- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Ha valaki még hagyományos, régi stackert keresne, ezüst és fekete is vásárolható ahogy látom.... [link]
-
dbius
veterán
végre beletehettem a cuccaimat, már csak egy vga kell a teljes rendszerhez.
-
dbius
veterán
tegnap egy kicsit moddoltam a házat. a vinyó rekesz elejéből kiszedtem a venti mögül az alu rácsokat, a hátsó venti mögül szintén, és a hátsó ventit megforgattam, hogy a rács legyen hátul. így remélhetőleg még szellősebb lesz a házikó!
-
dbius
veterán
válasz
giga1000 #345 üzenetére
sajnos már ott sincs raktáron. épp du. néztem rájuk, és már nem volt... balika911: nagy mákod volt, te vetted meg az utolsó darabot! érdemes megnézni kiskerárak.hu-n, és telefonálni a nagykerekbe, valamint google... jobb ötletem nincs. esetleg használtan, de erre szintén elég kevés az esély.
SOK SIKERT egyébként!
-
dbius
veterán
én annyira nem nézegettem, nem találtam rajta hibát. egyenlőre...
a táp nekem is nyűgöt okozott, de végül bement rácsostul (csak így szépen magyarosan...) de a cuccaimat még most sem tudtam belerakni...
mert még sokminden most sem jött meg.
-
dbius
veterán
válasz
#72042496 #333 üzenetére
szia. én is felhívtam őket, nekem azt mondták, hogy olyan színben van, ami a lapon is látszik. megrendeltem és két nap múlva vidéken át is vettem a fekete gyönyörűséget. nagyon korrektek voltak. egyébként meg tudod nézni, hogy milyet rendeltél, mert ha a vége az UWK ha jól emlékszem, akkor feketét fogsz kapni. ugyanis csak a raktárkészlet alapján lehet tőlük rendelni és ha a lapon is ez van=OK.
-
dbius
veterán
én is megvehettem volna jobb áron korábban, de mire eldöntöttem, hogy ez kell, addigra gyakorlatilag beszerezhetetlen lett az országban. már nem jön több sima stacker be az adatok szerint. legalábbis nekem mindenütt ezt mondták, amikor kerestem...
-
dbius
veterán
üdv! én éppen most vettem át a vadiúj fekete stackeremet. gyerekek ez a ház megdöbbentő. ÓRIÁSI és GYÖNYÖRŰ is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest