- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
engem az érdekelne mennyire lehet átlátni az oldalsó plexin mert jelenleg minden képen csak egy nagy homály látszik és a neten találtam egy gépet még régebben azon is fent volt de mintha be lett voln meszelve csak sdelylett enyhén hogy az ablak túloldalán lehet hogy számítógép van.
-
question man
tag
Na ki mit szól most ért csak ide a 810-es stacker ami kint már elég régen kapható és szerintem nem is rossz csak szerintem nem furi hogy csak 1 tápnak van benn hely és az is furi hogy ilyen sokat csökkentettek az össz súlyán. Az a hátsó 2 db 12-es venti azért nem gyenge bár ezt amikor olvastam a CoolerMaster oldalán ez már kimondottan szerverekhez optimalizált házikó de azért még tök állat.
Ami viszont tényleg nagyon érdekelne, hogy
hány embernek van Stacker háza ebben az országban mert ahol én vettem boltban ott azt mondták csak nekem hoztak egyet és senki más nem vett még ilyen házat itt
Ezek szerint elég egyedi házikóm van
-
question man
tag
Nekem is már igazából csak a plexi oldallap kellene a házhoz hogy gyönyörködhessek benne csak nem tudtam szerezni
Ugyan megrendeltem a CoolCompon csak két rákérdezés után közölték hogy várnak az amerikai beszállító vissza igazolására azóta se szóltak hogy lenne valami bár az árlistájukban még mindíg szerepel a cucc
furi
. de ha valaki tudna segíteni oldallap ügyben azt nagyon megköszönném
-
question man
tag
Segítsen már valaki akinek ugyan ilyen háza van
a felső 8cm-es venti volt a leghangosabb kicseréltem egy GlacialTech Silent Blade-re és az sem lett sokkal halkabb de ahogy megnéztem aszem a venti tartó rácsa az ami rezonál és szeretném tudni hogy másnak is ilyen furi mély búgó hangá erősssíti a venti csandes susogását előre is köszi
-
question man
tag
Nem vagyok egy nagy szaki mert mez előtt még soha nem szedtem szét teljesen gépet csak mikor megvettem az én kis óriásomat és nem tudom mit csináltok fiúk de nekem kb 3 óra alatt sikerült egyik házból a másikba átköltöztetni mindent ami azért nem kevés cucc volt és nem volt semmi fennakadásom
olyan mázlim volt hogy egy elrontott darabot kaptam mert ha szemből nézzük akkor az egyik oldat kb 2mm-es kisrés van a két elülső fém lapnál felül ennek eredménye kényelmesen ki tudom venni a takaró lemezeket és csak a 4 alsó az amit már késsel kell kifeszegetni hogy elhaggya a házat
éljenek a gyártási hibás cuccok ja megnéztem az egyik szegecs az ami nem húzódott össze teljesen de én csak jól jártam vele
-
question man
tag
Igen a 4 kis kerék alap tartozék tehát a hozzá adott cuccok: 4 kerék, 4 gumi talp,
1 hdd keret, alapban 2db 12cm-es venti+ 1db 8cm-es venti, egy kis átalakító a 20tűs tápokhoz hogy 1 alaplapra 2 tápot köthess rá, 1 szűkítő keret a kislemez meghajtónak, és kb 4 marék csavar minden féle fajtaja és a coolcomp-nál minden extra cucccot amit maga a Cooler Master cég gyárt hozzá be szerezheted
-
question man
tag
Nekem is ilyen házam van
és akit érdekel annak mondom szinte minden kiegészítőt lehet venni a Bővebben: link oldalon még plexi oldal lapot is
ja és amúgy a winyó keretbe 4 merevlemez fér ki is próbáltam és nagyon állat lett
ami a legjobb vettem bele egy Cooler Master Extreem Power tápot és a fiúk mindenre gondoltak pont olyan hosszú vezetékeket tettek a tápra hogy teljesen leér a ház legalsó slot-jához is ami nagyon frankó
de a kedvencem benne amikor 4 kerékre van szerelve ideális megoldás
földön lévő háznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest