Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorlin

őstag

Ez tényleg arról szól kinek mi éri meg.viszont ami fontos:ha ránézek a stackerre ugyan olyan mint amikor majdnem 2 éve megvettem.Gyönyörűen csillog:) hatalmas robosztus és a szoba dísze.

• gorlin

őstag

Sziasztok!

Hát megvettem, leírom a tapasztalataimat hátha valakit érdekel.
    Pesten vettem 42.000Ft-ért számlásan(hpctrade),egy nap alatt meghozták.
    A szállítás:
    Mivel én vidéki vagyok a szállítás szempontjából elég borzalmas volt az út.
    A haverommal ketten vittük a házat a déli-ig azután ő pesten maradt, nekem kellett hazáig cipelnem. Még szerencse hogy a kocsi, a vasutállomástól kétszáz méterre ált, de még így is a 3. nap után is fáj mindenem...
    Ezt csak azért írtam le, mert ezt a házat TÉNYLEG kegyetlen dolog egedül cipelni,vásárlás előtt érdemes segítségről gondoskodni.
    A ház:
    Amikor bementem a boltba ki volt állítva a stacker,meg mellette a legjobb thermathake házak.Első látásra megijedtem ,hogy mit akarok venni mert óriási,aztán egy perc múlva azon kezdtem el gondolkodni ,hogy a legkomolyabb thermalthake házak is 'játékszernek' tünnek mellette(nem akarok megbántani senkit de tényleg megdöbbentő jelenség)Tehát maradtam a stacker-nél nem vettem ThermalThake -et.
    A szereléssel kapcsolatban elég negatívak az érzéseim.Elég passzentos minden,nagy koncentrációt igényel a feladat,és mélyen el kell gondolkodni egy,két dologon ,hogy hogyan is lehet megvalósítani.Nem vészes de egyáltalán nem volt olyan egyszerű mint a régi accorp házam összeszerelése.:)
    Kidolgozásra tökéletes csak egy oldallapot rögzítő csavarral volt némi problémám,mintha nem lenne tökéletes a menet.Nehezen jár vagy néha sehogy.
    A hang.
    Hát ezzel kapcsolatban,azt kell mondanom,hogy a régi accorpom halkabb volt(és 20fokka melegebb);
    Viszont rájöttem miért ,mivel sokkal kisebb volt az egész ház ezért a táp lejjebb helyezkedett el ésa ház befért a fa iróasztalomba,így jobban elnyelhette a hangokat.
    Így is nagyon halk,de gondolkozom ,hogy a tápot az alsó keretbe szerelem.
    Hát röviden ennyi.

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák