Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
TTs nem tud.
-
Kraptor
őstag
Tudja valaki hol tudnék jobboldali(tiszta aluminium) oldal lapot szerezni Stackerhez? Még az eredeti stacker STC-101 vagy mi votl a pontos száma. NEm baloldali kellene(plexis), hanem jobboldali ami tiszta aluminium.
[Szerkesztve] -
-
Kraptor
őstag
Az egyetlen gondom vele, hogy a por eléggé meglátszik az előlapján mivel keményen szívja be a levegőt és azt porolgatni kell elég sűrűn- A másik ami egy kicsit zavaró volt, hogy a ház elég nyitott és ha hangos ventieid vannak akkkor kihallatszanak. A tetején levő 8cms venti néhe nagyon ritkán berezonál, nem tudom pontosan miér még nem szedtem szét azt, majd költözés után megvizsgálom, hogy mi a baj vele.
Nekem nagyon szimpi a ház. -
Kraptor
őstag
válasz
Dying Fetus #264 üzenetére
Vole gy idöszak, mikor elég jó árban lehetett kapni a tornyokat, 34 körül árulta EUC is egy darabig. Mot megint visszament az ára.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Tudja valaki, hogy hol lehet azt a vinyó tartót venni amire rátudod szerelni a 12cms ventit?
-
Kraptor
őstag
válasz
highlander81 #239 üzenetére
Igen
-
Kraptor
őstag
Na végül sikerült vennem 1et még régebben, elég baráti áron
Nagyon baba a ház és iszonyatosan hűt, de egy kicsit hangos mert eléggé nyitott az eleje és az oldala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest