- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
andHermann
tag
válasz
Spuri2000 #228 üzenetére
Én is rootoltam és nekem is merül, bár én ritkán használom, inkább feleségem. Viszont az rémlik, hogy régebben kilőttem valami HDMI service-t (ugysem dugom rá TV-re) és utána mintha jobban bírta volna, nem merült annyira ha nem használtam. Persze csak a következő újraindításig, bekapcsolásig. Lehet, hogy majd megnézem, ha hazaértem, esetleg ti is ránéztek?
-
Joccc07
addikt
válasz
Spuri2000 #225 üzenetére
Én már rootoltam, de nem változott semmi. Miért is változott volna?
Nagyon úgy néz ki, hogy a wifi a ludas. Régi bug ami 5.1-el jött elő. Ha a chuwi nem javítja akkor forráskód hiányában senki nem fogja sajnos. A lényeg az, hogy a wifi nem alszik és folyamatosan ébren tartja a tabot. Most pont a túloldalra esett át ezzel a Chuwi. Eddig nem ébredt fel mély alvásból most meg a javítás után már nem is alszik.jFox: Majd írd meg, hogy sikerült-e. De szerintem bootloop lesz a vége, bár ne legyen igazam.
-
Joccc07
addikt
válasz
Spuri2000 #221 üzenetére
További beállításokat tesz lehetővé a megfelelő modulok telepítésével.
Pl. neked nem tetszik, hogy fehér az óra akkor más színre állítod, vagy te a bal oldalon szeretnéd látni.
A navigációs sáv túl vékony és te magasabbra szeretnéd.
Ezeket pl. a Gravitybox modullal tudod módosítani.Most nézem mekkora marhaságot írtam. Nem Keresztrendszer hanem keretrendszer akart lenni.
-
jFox
addikt
válasz
Spuri2000 #209 üzenetére
Szerintem nem. Az újabb verziókban már nincs deepsleep probléma. Ez meg arra ad megoldást.
BIOS frissítést nem próbáltam még.
AllTheBest: a szétszedésnél van valami trükk, amire figyelni kell? Én is szét akarom kapni, mert az aljánál valami nyomja a kijelzőt. (Olcsó hús
)
-
AllTheBest
őstag
válasz
Spuri2000 #212 üzenetére
De, android alatt nagyon eszi az akksit és a sebességgel se vagyok megelégedve, de majd kipróbálok egy-két dolgot ha lesz rá időm.
Meg fogom gyötörni a tabletet, mivel az enyém alapból kijelzőhibás(halvány csíkok), ezért még eladni sincs értelme, mert sokat buknék rajta.
Win10 alatt megnézem majd hogy játék alatt hogy alakulnak a hőmérsékletek -
AllTheBest
őstag
válasz
Spuri2000 #210 üzenetére
Na, akkor már ezzel is elég szép eredményt értem el, 67 fokig ment el a legmelegebb mag. Estefelé rakok fel képet az eredményről.
Merem ajánlani ezt az egyszerű kis pasztázást, később még majd próbálok vékony réz lapot berakni a hátlap alá, hogy jobban el tudjon oszlani a hő, meg még majd meglátszik, hogy mit enged meg a tablet belseje.
Ebay-ról berendeltem egy htc one x hátsó hangszórót, erre fogom kicserélni a gyárit, hogy ne szóljon ilyen kegyetlenül szarul -
jFox
addikt
válasz
Spuri2000 #205 üzenetére
Android vagy Windows alatt?
Nekem Android alatt egy éjszaka alatt olyan 40-50% merül készenléti állapotban.
Pedig most tök üres, nem raktam fel csak a fagyasztó app-ot meg a GSam-ot, de így is nagyon merül.
Próbálgatom, mit kell befagyasztani, hogy ne merüljön, de még nem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest