- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
AllTheBest #188 üzenetére
Ha jól emlékszem 4 maggal max 1600 az órajele a Z8300-as Atomnak.
-
kenand
veterán
Még is csak dobta az Intel az Atom vonalat...
Az új atom amellett, hogy alig jobb, 10X-es áron megy... -
kenand
veterán
válasz
mike1334 #142 üzenetére
Osztom a véleményed, 4:3-as 8.9 colos a legjobb olvasásra, egy kézzel könnyű még tartani és a 4:3 ideális.
Teclast X89 Kindow Reader Tablet PC jó áron van EU 70 USD, de sajna az aksija nem túl nagy.
4:3-nak a TESCO Opendott-ot használom, azt használtan 10 000Ft-ért is meg lehet venni. (kijelzője és CPU-ja gyengébb)
Használt iPad mini.....esetleg -
kenand
veterán
válasz
Mr.Csizmás #126 üzenetére
Nem próbáltam, de mennie kell, bluetooth nem csak egy dolgot tud kiszolgálni...
-
kenand
veterán
válasz
Mr.Csizmás #121 üzenetére
Double driver, ha itt nincs linkelve Googli vagy az Obook-os cikkemben van link
(#122) alevan
Ha összekötöd PC-vel megjelennek, mint egy külső meghajtó -
kenand
veterán
Főleg android alatt (ott jóval kevesebb háttérfolyamat fut) simán ott lehet hagyni kikapcsolás nélkül, majd este elővenni, alig fogyaszt.
-
kenand
veterán
válasz
sunavlys #110 üzenetére
Igen, keményen kell tárgyalni.
3 opciót lehet választani.
1 visszaküldöd, megkapod a pénzt
2. megtartod és kialkuszol kompenzációt, keményen kell tárgyalni Obooknál is 10-USD-től 50 USD között adtak vissza.
3. megtartod és nyomott áron kapsz egy újat. (Én az obooknál ezt választottam)Ha visszaküldöd a Paypalnál lehet igényelni visszaküldési pénzt
Posta honlapon látod az aktuális árakat
-
kenand
veterán
Szupi! Jó ár érte.
-
kenand
veterán
Majdnem ugyan ez Cube gyártmányban (USB-C helyett micro USB, de mivel a Chuwis USB C is csak 2.0 sebességgel megy nem nagy különbség)
80 USD a Gearbesten -
-
kenand
veterán
Én is köszönöm a segítséged.Hi 8 pro-ra is van kupon Gearbest akció, de nem olyan nagy, és van néhány más dolog is.
(Hi 8 kupont már írtam)
De a Banggood is akciózik táblákat
Ha több változat van, figyelni kell az SKU-t arra vonatkozik ami a táblázatban fel van sorolva (SKU-ra is rá lehet keresni a Gearbest oldalon )Teljes tábla (Gearbest kuponok)
-
kenand
veterán
USB-C működik, csak hubbal is, csak a sebességével van "gond" mert csak 2.0-ás a sebesség, pedig lehetne 3.0-a (1 db 3.0 OTG-t támogatna a Z8300) De igazából nem hibás, csak a 2.0-ás részhez van kötve.
Ilyen kis 8 colos táblánál nem olyan nagy gondGerbest Hi8 pro kupon I8PROGB -> 89USD
-
kenand
veterán
Talán akkor reménykedhetünk, bár úgy látom a CPU részben nem lesz most sem fejlődés. Dicséretes, hogy a GPU javul, de a CPU is elég harmatos, a lassan 10 éves Core architektúra sebességét sem érte el...
Core iWork 10 elég használható darab (egyedül az SD sebesség lehetne jobb) (RAM-ot szerencsére meghackelték) -
kenand
veterán
Én tudtommal ezt az olcsó vonalat sem úgy folytatja mint eddig:
"Az Intel az Apollo Lake platformmal az úgynevezett Cloudbookok piacát célozza meg. Ezek azok a mobil gépek, amelyek csupán egy alapot kínálnak a felhasználóknak és például az adattárolás, illetve az általános munkavégzés szempontjából bizonyos felhős szolgáltatásokhoz kötődnek."
Szóval örülnék neki ha neked lenne igazad és továbbra is lennének ilyen olcsó és egyre jobb dual tabletek Kínából...
(#74) sunavlys
Sajna nehéz a képekből kivenni... -
kenand
veterán
Cube iWok10-zel jók a tapasztalataim.
(#71) imrus72
Jó hallani, hogy elégedett vagy. -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Cikkben leírtam, hogy add hozzá a magyar nyelvet, de nem hipp-hopp megy.
Hozzáadod a magyar nyelvi pakkot, azt szép lassan letölti mint egy Win 10 frissítést ha megvan akkor kiválaszthatod, hogy az legyen a megjelenési nyelv és azt is a következő újraindítás után állítja be.Töltsd fel teljesen, és utána nézd nem, ha nem használod és a win 10 nem dolgozik, nem merül. DE Android alatt úgy hagyva kevésbé merül, ott nincs háttérben futó alkalmazás.
-
kenand
veterán
Milyen küldést választottál? Néhány nap alatt csak az expedited jön meg, az DHL, azt gyorsan repülőre rakják, DHL oldalán látod is.
"Flat rate shipping - Royalmail, majd itthon a GLS átveszi, és az hozza házhoz.
Standard Shipping - dpd"
Ezek egy hétig is tarthatnak....Saját tapasztalatom is ez, mert drónt vettem már GB EU store-ból DHL-lel és DPD-vel is.
-
kenand
veterán
Szerencsére ilyenbe nem futottam bele, az enyém újabb típus.(és szerintem már csak olyan kapható)
De az orosz forumon olvastam ezt az infót, gondoltam megosztom.Techtabletst-es többször olvastam azt a véleményt, hogy a Cube több gondot fordít a minőség ellenőrzésre, így ott kevésbé vannak hibás sorozatok.
De újra csak azt tudom mondani, ha megjelenik egy kínai tablet, nem szabad egyből megvenni, hiába vonzó, meg kell várni míg használják, tesztelik, és javítják, kidobnak problémamentest (vagy kevésbé problémást)
-
kenand
veterán
Korábban azt hittem hogy USB 2.0-hoz van kötve az SD olvasó, de később utána néztem, de azért hagytam mégis így fogalmazva mert a ddr50-es sebesség az kb USB 2.0-nak fele meg. DDR50 az max 50 mega, az USB 2.0 meg 480 megabit azaz max 60 mega. De ez az elmélet USB 2.0-án és DDR50-en is teljesen egyforma úgy 37-40 mega sebességet tudsz kihozni.
Pl ha beteszel egy jobb akár 80megát is tudó 64GB-s SD kártyát egy DDR50-es olvasóba, majd egy külső usb 2.0-ás olvasóba ugyanazt a sebességet fogod mérni 37-40Mega/s max.DE majd egy kicsit átfogalmazom ha zavaró...
(#50) csiribá
Nem annyira rossz ötlet, mert most piszok olcsó, és a jelenlegi driverek is működnek, az ember ezeket nem 10, max 2-5 évre veszi, addig meg biztosan nem lesz annyival újabb platform, hogy azon ne menjen.. -
kenand
veterán
Nem erről a tabletről írta, hanem a Kínából beszerzettekről általában...
De nem lehet általánosítani. Xiaomi, Chuwi, Cube, Teclast a jobb fajták közé tartozik, és Nonamenek nem lehet nevezni, de ott is előfordulhatnak bakik. Emiatt nem érdemes egy megjelentet azonnal megvenni, várni kell, amíg megjelenik róla részletes teszt és info, javított széria.
Chuwi Hi 8 pro most már nyugodtan megvehető.... -
kenand
veterán
válasz
hampidampi #40 üzenetére
Bocs Teclast X16 Plust akartam írni
és be is linkeltem mert most megint jó áron van 129 USD és van EU raktárban is.
Aki csak Androidost akar, annak jó választás -
kenand
veterán
Volt (van csak törött a képernyő) Vi10-em, az 8.1-gyel jött 2 GB RAM-mal, nem volt jobb, - szerintem-, mint a Win 10
(#41) saelin
Igyekeztem is kihangsúlyozni, hogy ilyen kütyüt csak előzetes utánajárás után érdemes venni, és a logout cikk - a hiba feltárás mellett- közösség indító céllal is indul, hogy a tulajok tudjanak egymásnak segíteni.
De egyre több kínai cég ügyel a minőségre pl Xiaomi és Cube is. Szmo kínai kütyüm van ami még működne, de már nem használom, mert elavult..... de nem ment tönkre.De ott korábbi tesztem gyönyörű, de hihetetlenül durva hibával (használhatatlan wifi) kiadott tabletje az Onda Obook 10 . És ami nálam volt az már a V5, azaz az ötödik verzió!!!!!
Logout teszteket én is jobban kedvelem másoknál (nem akarom sorolni, nehogy sértődés legyen ) még ha lelkes "amatőrök" írják is, mivel pártatlanok, így a hibák is kiderülnek, na meg némi hack is (root stb)
Hivatalos helyen - felkért cikk esetén nem nagyon lehet ezeket beletenni... -
kenand
veterán
Kicsi világ
azt a topikot én indítottam, az oda belinkelt Intel PDF fájlt olvastam át.
4 fajta Z8300-as volt a kezemben. Abból 2 db-nak megy az 1Db USB 3.0 OTG, - nél csak USB 2.0 sebesség van. Ezért is nézttem át, hogy mi lehet az oka... SD kártya olvasás is DDR50-e (max 50 mega/s van limitálva hivatalosan, 2 eszköznél nem törődtek vele engedték az SDR104-et így a SD kártyát akár 80 megával is olvassák.Más...
Nem kell lenézni rajta a Windowst, egyszerű játékok és szövegszerkesztés stb. simán fut. -
kenand
veterán
Mindent lehet, fordítva macerásabb, single boot->dual boot iWork 10-nél csak BIOS programozással megy
Androidot könnyebb ledobni, mivel az Androidot nehezebb átpartícionálni, de az Opendottnál is megoldották...
De van csak Androidos Intel Tab x5-z8300-zal ha az kellene pl. Teclast X16 pro, jó áron -
kenand
veterán
Chuwi Hi 8 pro
Teclast X80 Pro (van mobilaréna teszt)
Cube iWork 8 Air (most akcióban, vadi új...)
Majd ugyan az......az áráért mind jó: 80-90 USD-ért Win 10-es gépecske+ Android
Chuwi Hi 8 pron USB-C van de csak 2.0-ás sebességgel működik, annyi előnye van hogy nem lehet fordítva bedugni a microusb dugót... -
kenand
veterán
Nem így van. Átnéztem az Intel leírását, 1db USB 3.0 OTG portot támogat, a többi ahogy írod csak USB 2.0 lehet. Cube iWork 10 és Jumper Ezbook 2 is Z8300, nincsbenn semmilyen plusz vezérlő és mindkettő USB 3.0-án ad egy portot. (Jumper nem ad elég tápot HDD-nek így külső támogatás kell, de USB stick megy 3.0-val)
Táblázat jobb sora a Z8300: 1 db USB 3.0 itgEz meg a storage táblázat (itt is a jobb oldal)
Fránya 2-es index meg ez: DDR50 due to PMIC power delivery limitation (ez táblák felében még is megy)
-
kenand
veterán
Köszönöm, márt tudom, hogy miért nincs...
Köszönöm a tippet is, használtam is, asztali gépen, de sd kártyánál még nem jutott eszembe, végül is megoldható, hogy ext3-ra formázom... de azért nem hiszem, ha a Google belehalna, ha venne az Androidhoz egy exFAT licencet...és a 6 éves kínai PMP-im mind kezelték az exFAT-ot és vagy NTFS-t ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest