Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrsoul
csendes tag
Hali,
Nem ma írtál, de hátha még keresed a megoldást:0. Vedd ki az SD kártyát
1. A BIOS-ba kell bemenni:
Billentyűzetet rákötsz a tabletre, del-etet nyomkodod miközben kapcsolod be a tabletet.2. Advanced fül
3. Legalul: System Component
4. MS Custom Sdbus Driver-t Enabled-re állítsd.
5, Állítsd le a tabot, majd bekapcsoláskor Windows-t válaszd.
6. Ha betöltött a windows állítsd le a tabletot, majd kapcsold be újraHa betöltött, tedd be az SD kártyát, és elvileg mennie kell.
-
andHermann
tag
Még pár napja feltettem egy Task Killert (azt hiszem Advanced Task Killer vagy hasonló a neve) androidra. Már évek óta nem használtam ilyet, de egy próbát gondoltam megér. Tegnap este feltöltöttem a tabot teljesen, majd ranyomtam a task killerre, amivel kb. minden háttérben futó service-t kilőtt. Ma reggelre, csak 99%-ra merült le, ami elég jó szerintem az eddigi akár 20-30 vagy még több %-hoz képest. Most már csak valami automatikus Killert kellene beállítanom (mondjuk óránként futna le) és akkor úgy néz ki, hogy a kikapcsolt képernyővel való merülést le lehetne talán tudni. Használat közben sajnos továbbra is viszonylag gyorsan fog merülni, csodák nincsenek. 4000-es aksi, ilyen kijelzőfelbontással nem nagyon fog többet tudni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Pánik a memóriapiacon
- One mobilszolgáltatások
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi