- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasznyi
csendes tag
Akkor ez ennyi, csak windows és kapufa? - baszki, mikor rendeltem abba a hitbe voltam, hogy Intel SOC, frankón lehet majd variálni.. de akkor ez így szivacs..
Egyébként anno olvastam valami ilyet:
Such as the serial number of the machine body between Hi8 PQ32G22151100001-2000, BIOS is not ready, yet can not brush dual system.
az enyém a 2000 feletti sorozat része és abból gondoltam, hogy talán szerencsém volt a szerencsétlenségbe...
-
AllTheBest
őstag
pl akkor ez a módszer is jó nem? Please find "disk manager" and delete the items before "windows 19GB". Please do not delete the "windows 19GB". When the items are deleted, there is space that is not allocated. Please long press the screen and create a new disk.
chuwi fórumon láttam, csak nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű megoldás
-
AllTheBest
őstag
Figyelj, ha nem tudod eladni se akkor csinálj bele egy pc-t. Szétszeded, az alaplapot felrakod egy monitor hátuljára, az akksit leforrasztod és a helyére felforrasztasz egy 5v-os tápot, a procira felragasztasz egy hűtőbordát, hdmivel összekötöd a monitorral, és kész is egy gép
-
Spuri2000
senior tag
Én már azt is próbáltam hogy kikapcsolom a wifit de ugyanúgy merül.
Nektek meddig bírja?
Amúgy nekem megfelelne ez a tab csak ne merülne olyan gyorsan.
Már az is eszembe jutott hogy nézni kellene bele alternatív akksit akár olyat is hogy több kisebbet összekötnék de persze ennek az lenne a feltétele hogy beférjenek a régi helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest