- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasznyi
csendes tag
Akkor ez ennyi, csak windows és kapufa? - baszki, mikor rendeltem abba a hitbe voltam, hogy Intel SOC, frankón lehet majd variálni.. de akkor ez így szivacs..
Egyébként anno olvastam valami ilyet:
Such as the serial number of the machine body between Hi8 PQ32G22151100001-2000, BIOS is not ready, yet can not brush dual system.
az enyém a 2000 feletti sorozat része és abból gondoltam, hogy talán szerencsém volt a szerencsétlenségbe...
-
AllTheBest
őstag
pl akkor ez a módszer is jó nem? Please find "disk manager" and delete the items before "windows 19GB". Please do not delete the "windows 19GB". When the items are deleted, there is space that is not allocated. Please long press the screen and create a new disk.
chuwi fórumon láttam, csak nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű megoldás
-
AllTheBest
őstag
Figyelj, ha nem tudod eladni se akkor csinálj bele egy pc-t. Szétszeded, az alaplapot felrakod egy monitor hátuljára, az akksit leforrasztod és a helyére felforrasztasz egy 5v-os tápot, a procira felragasztasz egy hűtőbordát, hdmivel összekötöd a monitorral, és kész is egy gép
-
Spuri2000
senior tag
Én már azt is próbáltam hogy kikapcsolom a wifit de ugyanúgy merül.
Nektek meddig bírja?
Amúgy nekem megfelelne ez a tab csak ne merülne olyan gyorsan.
Már az is eszembe jutott hogy nézni kellene bele alternatív akksit akár olyat is hogy több kisebbet összekötnék de persze ennek az lenne a feltétele hogy beférjenek a régi helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest