- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
csasznyi #294 üzenetére
Örülj neki, hogy nem rakta fel a drivert sem mert ha netalántán sikerülne akkor az Android flashelését követően lenne egy szép kis vágódeszkád. Azért single boot mert csak win van rá. Amit te felraknál rá androidot az eltérő BIOS és annak beállításai kapcsán nem biztos, hogy bootolna, de ha mégis sok dolog nem működne (megfelelően) mert a hardverek különböznek. Még a Dualboot verziókban is.
-
Joccc07
addikt
Valakit nem érdekel egy ilyen tablet? Alkatrésznek, de még mondjuk garanciás
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #275 üzenetére
Csak single boot bios-al. De nem biztos, hogy tetszeni fog a tabnak a single bios
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #265 üzenetére
De igen. Csak azt nem tudom, hogy a beépített megoldás erre képes-e. Ezért ajánlottam az Easus-t.
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #263 üzenetére
Már kész is vagy?
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #261 üzenetére
Azokat inkább hagyd meg mert ha törlöd akkor utána le kell írnom, hogy rakd újra a rendszert.
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #259 üzenetére
Az utolsó 2 biztos marad a többi mehet.
Efi nevű partició nincs? Vagy valamilyen E nevű?
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #257 üzenetére
Elvileg igen!
Gyakorlatilag, ha küldesz egy screenshot-ot akkor megnézhetem milyen partíciók vannak és miket lehet törölni.
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #255 üzenetére
Már hogyne lehetne.
Pl.: Easus Partition manager, vagy akármilyen particionáló programmal le lehet gyalulni.
Csak tudd mit szabad törölni és mit nem. -
Joccc07
addikt
válasz
andHermann #244 üzenetére
Majd megnézem ha hazaérek.
Bár most engem a Phantom touch jobban idegesít!
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #237 üzenetére
Ha az kész akkor kezdhetsz gondolkodni a no sleep bug javításán
-
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #235 üzenetére
Most feltettem a legfrissebb bios-t remélem megoldja a problémát.
-
Joccc07
addikt
Akkora hulladék ez a tablet!!!
Most fantom érintéseket csinál alig lehet használni.
Először azt hittem csak androidon de megnéztem a windows-t és ott is!!!Kínai fos.
Valakinek nem kell??
Szívesen eladom. -
Joccc07
addikt
válasz
AllTheBest #232 üzenetére
Nálad a pont.
jFox: A más serial nem csak másik gyártási időt jelenthet hanem eltérő hardvert is.
-
Joccc07
addikt
válasz
Spuri2000 #225 üzenetére
Én már rootoltam, de nem változott semmi. Miért is változott volna?
Nagyon úgy néz ki, hogy a wifi a ludas. Régi bug ami 5.1-el jött elő. Ha a chuwi nem javítja akkor forráskód hiányában senki nem fogja sajnos. A lényeg az, hogy a wifi nem alszik és folyamatosan ébren tartja a tabot. Most pont a túloldalra esett át ezzel a Chuwi. Eddig nem ébredt fel mély alvásból most meg a javítás után már nem is alszik.jFox: Majd írd meg, hogy sikerült-e. De szerintem bootloop lesz a vége, bár ne legyen igazam.
-
Joccc07
addikt
válasz
Spuri2000 #221 üzenetére
További beállításokat tesz lehetővé a megfelelő modulok telepítésével.
Pl. neked nem tetszik, hogy fehér az óra akkor más színre állítod, vagy te a bal oldalon szeretnéd látni.
A navigációs sáv túl vékony és te magasabbra szeretnéd.
Ezeket pl. a Gravitybox modullal tudod módosítani.Most nézem mekkora marhaságot írtam. Nem Keresztrendszer hanem keretrendszer akart lenni.
-
Joccc07
addikt
Xposed keresztrendszer Chuwi-hoz.
Nem tudom, hogy okoz-e bootloop-ot. Nekem egy másik Chuwi-nál ez működött.
-
Joccc07
addikt
Valakinek sikerült rootolni?
nekem nem megy cannot load boot.img-vel elszáll
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy ilyen tablethez. Eddig nagyon tetszik. Előtte Chuwi Vi10 volt de annak nem voltam megelégedve a felbontásával.
Kérdésem lenne rögtön 2 is:Az android mindenkinek egy kicsit darabos? Arra gondolok például, hogy mikor lehúzom a status bart akkor az darabosan jön le. Vagy mikor a settings-ben görgetek lefele. Nem durván csak pont annyira, hogy nem érzem a smooth-ságot.
A másik, hogy le lehet valahogy gyalulni a windowst akár újratelepítéssel is, hogy az egész tárhelyen csak a droid legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest