Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek egy törött darab ebből a tabletből? Alaplap kéne belőle.
-
jFox
addikt
válasz
AllTheBest #340 üzenetére
Nem néztem korábban, de így most (normál HD felbontáson) 65743-at gurított az Antutu-ban. Mondjuk nekem korábban sem volt bajom a sebességgel.
Más:
Ma próbálkoztam ujra BIOS cserével, hátha előkerül az SD kártya javító opció, de a hub egyik rádugásakor kikapcsolt a tab, és azóta sem tudom bekapcsolni.
A töltést sem veszi, uh. úgy néz ki kinyúvadt.
Pont most amikor már egész használható volt.Szerintetek érdemes gariztatni?
A GB-ről rendeltem még augusztusban.
Van valakinek tapasztalata a garanciális ügyintézéssel kínai webáruházakban? -
jFox
addikt
válasz
AllTheBest #338 üzenetére
Ezek megvoltak.
Sajna semmi javulás.
Megoldásom a battery drain-re. [link]
-
jFox
addikt
SD kártya problémát sikerült valakinek megoldani?
Rá tettem az ajánlott BIOS frissítést, ez azt eredményezte, hogy ami 32Gb kártyát eddig nem látott, most azt látja Android alatt, és semmi mást. Próbáltam 2,4,16Gb-os kártyákkal. Viszont Windows alatt továbbra sem megy. Felkiáltójeles az eszközkezelőben az SD Storage controller.
Mit kell még ezzel tenni, hogy jól működjön? -
jFox
addikt
válasz
sunavlys #290 üzenetére
Állítsd a cpu governort interaktiv-ra, egy on demand-ra, az i/o-t pedig noop-ra. Akkor lemegy 480MHz-re.
Más: a korábbi fw-t próbálta már valaki? Nekem májusi tab-om van, mályusi fw-el. A 64 bit-essel is ugyanúgy merült, plusz nem volt wifi.
A korábbi fw-vel valószinűleg BT-nem lesz, de Ha nem merülne ennyire, akkor megérné. -
jFox
addikt
válasz
andHermann #286 üzenetére
Én is próbálkoztam már annyi mindennel, de nem sikerült javítani az alvás közbeni merülést.
Használat közben persze, hogy merül 4x1.8GHz, meg az Intel sem a legtakarékosabb SoC, uh. az OK.
Na de ha nem használom ne merüljön már 10óra alatt 50%-ot.
Arra már rájöttem, hogy kikapcsolt kijelzővel is valami hajtja a procit alapjáraton. Az akksi teszt (GSam) az Android rendszert hozza ki mint fő fogyasztót, de az számos taszkból áll. Amit lehetett már mindent lefagyasztottam, de semmi változás.
Jó lenne tudni mit lő ki pontosan ez te task killer-ed. -
jFox
addikt
válasz
AllTheBest #247 üzenetére
Nem igazán. Szerintem ugyanolyan. Verzió sem változott, 5.1.
Most azt tesztelem, hogy alvó módban is ugyanolyan sokat eszik -e mint a régi. Reggel megírom. -
jFox
addikt
válasz
AllTheBest #241 üzenetére
A sima Hi8-ra láttam RemixOS-t, de erre még nem.
-
jFox
addikt
válasz
Spuri2000 #209 üzenetére
Szerintem nem. Az újabb verziókban már nincs deepsleep probléma. Ez meg arra ad megoldást.
BIOS frissítést nem próbáltam még.
AllTheBest: a szétszedésnél van valami trükk, amire figyelni kell? Én is szét akarom kapni, mert az aljánál valami nyomja a kijelzőt. (Olcsó hús
)
-
jFox
addikt
válasz
Spuri2000 #205 üzenetére
Android vagy Windows alatt?
Nekem Android alatt egy éjszaka alatt olyan 40-50% merül készenléti állapotban.
Pedig most tök üres, nem raktam fel csak a fagyasztó app-ot meg a GSam-ot, de így is nagyon merül.
Próbálgatom, mit kell befagyasztani, hogy ne merüljön, de még nem találtam meg. -
jFox
addikt
Nem tudom volt-e már, de ma meg csináltam, így tutira működő TWRP és Root ITT található.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Valaki korábban kérdezte, hogy lehet-e csak Android, vagy csak Windows a kütyün?
Lehet, hogy találtam rá megoldást. Itt van 3 rom file, ebből egy a dual os verzó, a másik kettő pedig vagy csak Android-ot vagy csak Windows-t telepït a tablere.http://www.needrom.com/download/chuwi-hi8-pro-dual-os/
Lehet én is megpróbálkozok vele, hátha elmúlik tőle a battery drain.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van a tablettel, hogy amikor felébresztem akkor egy darabig minden ikonnal vagy widgetnek van egy húzása a képernyő széle felé.
Ez van kb. 2-3 percig, után a minden jó. Ez mitől lehet? Csak Android alatt használtam eddig. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Barátkozom a készülékkel, egyenlőre még csak Android alapon. Vettem hozzá egy tokot, de vagy el van szabva, vagy nagy a különbség Hi8 és a Hi8 Pro között (azt állították, hogy mindkettőre jó), de valahogy nincs a helyén az egész, nehézkes és kényelmetlen használni benne.
Milyen tokot ajánlanátok hozzá? Én most ezt néztem ki, de ebben sem vagyok biztos. Gyanús az a műanyag hátoldal. -
jFox
addikt
Igen, a Belga az nekem is szimpatikusabb volt, eddig azzal küldtek mindent. Most valami Cseh postával jön.
De csak ideér előbb-utóbb. 7-25 napot írtak még benne vagyunk. Csak eddig olyan szépen írtak mindent a tracking-ben, most meg elapadt az infó.
Azért köszi a bíztatást mindenkinek. -
jFox
addikt
Sziasztok!
GB-ről rendeltem, el is indult, de már negyedik napja nem változott a tracking. Azt írja, hogy elhagyta a hongkongi repteret. De ilyen sokáig nem marad a levegőben semmi... szerintem.
Azért remélem ideér előbb utóbb. -
jFox
addikt
válasz
Mr.Csizmás #126 üzenetére
Én annó próbáltam Android 4.1-es tableten és működött. Szerintem itt is megy. Ha megjön kipróbálom.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen eszköz vásárlásán. Volna pár kérdésem:
- Milyen üzemidőre lehet számítani?
Azt olvasom, hogy folyamatos üzemben 3 óra, de ha szakaszosan használom, hogy alakul az akku idő? Főleg böngészés, levelezés, néha youtube amire használnám.
-Kijelző fényereje milyen? Lakásban gondolom jó de mondjuk napfénynél?
- Mobinet stick-kel próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Goddess of Victory:Nikke
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged