- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunavlys
senior tag
Akkor az már mindenestül majdnem 60$, hát nem tudom.
1. Az normális, hogy a GB walletbe adják vissza a pénzt?
2. Ha a Paypal-nál reklamálok, akkor sem adják vissza a Paypal fiókba a pénzt?
3. Vagy esetleg (mivel a Chuwi Hi8 Pro kifogyott az EU raktárból), kérhetek tőlük egy hasonló Teclast-ot?
Az még van az EU-raktárban és akkor nincs ÁFA. -
sunavlys
senior tag
Na megjött a válasz, bocs, hogy az egészet idézem:
Dear xxx,
We would like to extend our apologies for this inconvenience.
Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlI have confirmed with the supplier and product department.
As to the issue, the product needs repairing.
In that case, please consider the following solutions.
1)Return the item back to us
You can return the item back to us in China as per our terms and conditions indicated in the link above.
Once we receive the item , we can exchange or offer a product refund( 89.89USD) back to your GB wallet.As long as the item does not exceed the 45 day money back guarantee limit.2)Keep the item and accept a partial refund on Wallet (credit)
We can offer 20USD on your GB wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 5 points ,3USD=3*5 points => get 15 points etc) This amount can be used for your future orders.Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out how to use point :http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew3)Resend a replacement (No return)
We can resend you a replacement but we kindly ask you cover partial cost of item and the shipping fee which is 45USD.We will then arrange a shipment and send you an invoice if you choose this option.
Can you please let me know your decision?
You may check the cost of returning item back to us in China before deciding.
I look forward to hearing from you.
Thank you for your understanding.Akkor a lehetőségek:
1. Tablet vissza Kínába, pénzt a GB-walletbe adják. Szabályos ez?
2. Részleges visszatérítés: eddig ez a legszimpatikusabb, de félek, hogy ez a csíkozódás fokozodni fog és akkor megszívtam. Pénzt a GB-walletbe adják. Szabályos ez?
3. Ezt nem értem: mit küldenek újra??? -
echterion
nagyúr
Igen, köszi, ezt a hirdetésed megtaláltam. Néztem is egy párat. pl. néztem egy Onda V191-est, ami igy ugye lemegy 134 dolcsira. Csak ugye 2 GB ram van mindössze benne, azt meg kevésnek érzem. Viszont az egyik inteles oldalon azt is olvastam, hogy csak ennyit tud kezelni a benne lévő Z8300-as proci. Csak akkor azt nem értem, hogy pl. Cube iWork 10-esben minek is van 4GB?
-
.mf
veterán
Máshol nem csak cloudbookokat, hanem "all-in-one desktops, miniature systems, 2-in-1 hybrids, laptops or tablets" is benne van a felsorolásban. A cloudbookoknál is a 169-269 USD-s szegmenst emelték ki, ami a brand cloudbookoknál a kínálat alsó árszegmense.
S remélhetőleg már nem csak a 2GB RAM, 32 GB flash, HD kijelző lesz mindenhol:
"Intel’s reference design for Apollo Lake-based PCs seems to be a tablet/2-in-1 hybrid system with an 11.6” full-HD (1920x1080) 10-point multi-touch display, 4 GB of LPDDR3-1866 memory, 64 GB M.2 SATA3 SSD or 32 GB eMMC storage, an M.2 wireless module supporting 802.11ac, an optional M.2 LTE modem, an integrated USB 2 camera, a host of sensors (accelerometer, ambient light, proximity detection, and magnetic switching) as well as a USB Type-C connector supporting USB power delivery and alternate modes."
Anand 1, 2Attól én is tartok, hogy az árakat emelik, vagy Core-Y felé próbálják a vásárlókat terelni, de a W10-es tabletek sem légüres térben vannak, a droidos-ARM-os tabletek alacsony áraival szemben ha túl drágán mérik, nem tudják eladni őket.
-
sunavlys
senior tag
Megjött
délelőtt a szomszéd átvette, de csak este hozta át, pedig otthon volt.Mondjuk a GLS-es is hívhatott volna.
Első tapasztalatok, mert gyorsan lemerült
, így nem volt idő tesztelni.
Gyors mint a villám, Antutu 63000, kevesebbre számítottam, amikor a neten utánaolvastam a Z8300-nak, 30 ezresekre emlékszem.
A win10 angol maradt bármit állítottam (bár tudok angolul, így nem zavar).
Éjjel 11.00-kor levettem a töltőről 100%-nál(?), reggel 5.30-kor 87%-on állt, nagyon merül. (vagy nem volt feltöltve még teljesen?)
-
embe
nagyúr
A vásárlás története röviden: 30eFt. volt tavalyelőtt karácsonykor. A fiamnak akartuk ajándékba, de mást kapott. karácsony után lement az ára 24-re - talán. Nézegettem. január elseje után meg 15.-re. bementem és vettem egyet.
Azóta nem volt 5x kikapcsolva szerintem.Igen én is gyengének találom. De amit említettél oldalarányról, az valóban kellemesebb böngészéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- Apple Watch
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Windows 11
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest