- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez így van, most meg lehet, hogy elkérnek tőled súlyos ezreket a semmiért és te ennek tudatában leszel. Én mindig úgy szedtem szét a garis telóimat, hogy csavarhúzó alá tettek pzs darabot, így nem nyomta meg a csavart és nem ment le a festés róla. Persze van ami nem szerelhető úgy, hogy ne vegyék észre, de ez épp olyan teló aminél ez elég jól kivitelezhető. Én biztosan nem vinném gariba ezért, nem bízok ennyire a "kollégákba". N8 korszakban még üzentem is nekik, hogy te sügér mivel foglalkozzál. 8-9 alkalom után értem célt. Azóta ha a nevem alatt meg be teló az "kiemelt figyelmet" kap. Adatbázisban benne vagyok.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
marcox1987
csendes tag
levegő spary? próbáltad már vele? hátha odébb viszi kicsit
Most első kérdés, honnét van a készülék? Hivatalos forgalmazó vagy sufni bolt?
Clevo W150HRM | Intel i7 | nVidia GT555M |FullHD non-glaer 95% ntsc color gamut led panel | 12GB Kingston | 128GB SSD| 500GB Samsung ■ BB Playbook 32GB ■ iPhone SE
-
istnag
addikt
csak ha teljesen némàra állítod a telefont. Legalábbis azt hiszem, úgy elnémul.
Más :
Nem tudom kinek mi baja a topikkal? Miért baj, ha valaki várja a Vibert, örül, hogy lesz ez is? Hagyjuk ezt, hogy ott a BBM, mert az egyelőre nincs WP re és kb. mindenki a Vibert használja.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Igazán nincs sok lhetőség, Fiókként hozzáadod a gmail-es címet, bekapcsolod, hogy mit szinkronizáljon:
-Partnerek
-Levelek
-Naptár
A Kapcsolatokba belépsz csinálsz egy Fentről Le húzást a fekete szegélytől indítva,ott megjelenik a beállítások, bejelölöd,mely Partnereket szeretnél látni és kész. -
gretzky77
veterán
Szia igen ennél az Os-nél ìgy van! Először én is meglepődtem,hogy mennyi ideig tart,azt hittem gond van,de szerencsére semmi probléma ez eddig tart viszont nem nagyon kell ùjraindìtani!
Más: örömmel tapasztaltam ma,hogy a gyàri zenelejàtszò gond nélkül megeszi a Flac formátumot is! Bocs ha tudtátok nekem ez ùj!
Szerintetek megéri az stl 100-1-et stl 100-2-re cserélni némi ràfizetéssel?iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
szeky81
tag
Üdv! Én is hasonlóképp jártam az elő resetem után, azt hittem megőrülök, míg rá nem jöttem arra, hogy:
próbálsz csatlakozni wifi-re. Ha kódos, nem tudsz csatlakozni, vagy nem talál semmit akkor MÉGSE-re nyomsz, majd alul kiírja, hogy "húzd balra a képernyőd/ újjadat" és tovább tudsz lépni!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv F.szerk.: látom azóta meg lett...
[ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
-
kárátékutyá
őstag
A blekiknél előfordul, hogy nem szeretik a 150-es TP-Link routereket. Enyém sem szerette, le is cseréltem. Tegnap eladtam a z10-emet (Q10 lett helyette, szóval hivatalosan lehetek még itt ), és a srác T-Mobile kártyájánál is ez volt wipe után, az én Telenoros kártyámmal kapcsoltam be, mert a közeli free wi-fire nem akart csatlakozni. Utána kikapcs, T-Mobile kártya bele, és minden rendben volt.
-
G@ß!
őstag
Én is ilyen infót kaptam anno az ujmobilok .hu-tól.
Átvételnél meg láttam, hogy 1-es verziójú.
KÉrdeztem tőlük, hogy a 4g az hogy fog menni 1-essel, ha a specifikációjában nincs beleírva a 4g?
Köpni nyelni se tudtak.
Szóval a gsm boltok ritkán tudják azt, hogy az 1-es és a 2-es között mi a különbség...sajnos.Mellesleg megjegyzem, a nagyker se tudja tökéletesen...legalábbis a webes felületükön 4g-s mobilt árulnak, ami persze lassan ritka lesz mint a fehér holló.
-
KZP
őstag
Mennyivel gyengébb az SLT-100-1-es a gyakorlatban a többinél(Párom nem játékra használná) ? Ugyan is szinte mindenhol ez van, nem is tudom egyáltalán lehet-e kapni kis hazánkban valahol is, 100-2-t vagy a felettit...
Normál, napi használatban nem számít a különbség az STL100-1 és 2 között. (Az LTE-vel tud többet a 2-es verzió, ami lényeges lehet.) Meg voltak itt akksi töltési problémák az 1-es változatnál, de nem hiszem, hogy sokat számítana, ha nem 100, hanem csak 97%-ra töltődik fel az akkumulátor.
Az Expansys-nál van STL100-2, ami talán a leginkább hivatalos, független készüléket árusító cég. Ezen kívül maradnak a sufni gsm boltok, ahol azért mindig kicsit kockázatos vásárolni.
A kártyás változatok sem függetlenek, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Meg is vettem a Superphone-nál. Nem bontatlan a doboz. A srác azt mondta, hogy azért bontják fel, mert volt már olyan iPhone, amiből kimaradt a headset, de ez csak duma. Azért bontják fel, mert nem kompatibilis a töltője a magyar konnektorokkal, ezért beletesznek a dobozba valami töltőfejet, amiről a matrica is le van szedve. Bár nem értem, ezt miért nem lehetett ott közölni. A telefon viszont fóliás, új.
Elsőre szimpi a telefon, szedi le éppen a frissítést. -
KZP
őstag
Én is azt vadászom tegnap óta.
Árban legjobb a Partnero, viszont nincs nekik, és nem is tudják, hogy érkezik-e. Csörögnek, ha kapnak. Több hellyel beszéltem és elég reménytelennek tűnik a helyzet. Raktáron senkinek sem volt, meg valami nagykerről is beszéltek, hogy ott sincs és nem is tudják, hogy mikor lesz. Először feketét szerettem volna, de most már mindegy lenne a szín. Arra figyelj, hogy valahol függetlent árulnak, de nem STL100-2-es.
Most egy helyen elvileg találtak egy feketét, meg is rendeltem, de akkor hiszem el, ha már a kezemben lesz.
Ja, az egyik helyen 70 körül árulták, aztán kiderítették, hogy 80-ért tudnak esetleg szerezni (új készülékről van szó végig, természetesen.). Annyiért nem kellett. Ha érdekelne ennyiért, megírom, hogy az melyik bolt volt.
A legszebb, hogy miért írja mindegyik bolt, hogy raktáron van, aztán, amikor telefonon rákérdezek, akkor meg kiderül, hogy nem hogy raktáron sincs, hanem még azt sem tudják, mikor fognak kapni...STL100-3 nem lenne okés az LTE hálózaton, jól gondolom? Mert az a Telekomnál 1800 MHz-en üzemel, a 3-as verzióban pedig nem szerepel ez a frekisáv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest