- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz danolopeti #16405 üzenetére
gondolom az 1:1 képernyő arány miatt tart tovább (az, hogy a droidos side load miért képes futni, nem tudom)
Avanti Roma
-
ted_mosby
senior tag
válasz danolopeti #16389 üzenetére
Bocs. Azt akartam küldeni amit LÁZ , nem tudtam hogyan jelöljem ki BlackBerry Wordből ezért rá mentem b megosztás-->email-->kimásoltam onnan a linket. De akkor úgy néz ki h valamit elcsesztem. na mindegy, de azt a pár szász forintot tényleg megéri
Slashing én se találom, csak a kamu appokat.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
moraraliz
csendes tag
válasz danolopeti #16397 üzenetére
én twitteren olvastam sajnos.. ennyi volt írva csak
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz danolopeti #16395 üzenetére
Elméletileg
-
LÁZ
addikt
válasz danolopeti #16392 üzenetére
no igen, azt a 0.83 eurot, vagy mennyit maximálisan megéri
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz danolopeti #16387 üzenetére
én a Data usage counter-t vettem meg, maximálisan meg vagyok vele elégedve
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ted_mosby
senior tag
válasz danolopeti #16387 üzenetére
[ez] jónak tűnik
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #16349 üzenetére
Nem a te gondod.
-
ClioRS
őstag
válasz danolopeti #16346 üzenetére
Honnan? Worldben még nem látom, meg úgy látom más sem...
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #16346 üzenetére
Ez most akkor a ciki cikijének a cikije.
-
Polllen
nagyúr
válasz danolopeti #16343 üzenetére
Gondolom mindenki neki esett. Bár ha működik az android-s verzió (pl. nekem igen), akkor nem tudom mire ez a nagy kapkodás.
(Amúgy ennek örömére, hogy kiadták, wp-n bepusztult. )
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
gretzky77
veterán
válasz danolopeti #16343 üzenetére
Te hol találtad meg,nekem még semmi!?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
slashing
senior tag
válasz danolopeti #16330 üzenetére
hát a hivatalos port szerintem még nem jött ki, én úgy olvastam néhány nap, vagy nem?
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #16320 üzenetére
Azért 5 csillagos, mert annyit adtam neki Ps-ben,
-
ruskop
senior tag
válasz danolopeti #16320 üzenetére
Én is rákerestem a BBWorldben de ott nincsen.
-
bigsee
addikt
válasz danolopeti #16274 üzenetére
Engedélyezni kellene neki a hozzáférést a mikrofonhoz, a leírt útvonalon!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
MODERÁTOR
válasz danolopeti #16091 üzenetére
Szerintem töltsd fel a dropboxba a telefonból, azt gyárilag beépítve ismeri, én így csinálom a képek átvitelét a kezdetek óta. Wifin keresztül.
Ha esetleg nagyon nagy videóid vannak, akkor microsd kártyára, azt meg kártyaolvasón keresztül a laptopba. -
turbulencia8
őstag
válasz danolopeti #16101 üzenetére
Amikor csatlakoztatod a készüléket, a Windows óra mellett elrejtve megjelenik egy Device Manager nevű, háttérben futó alkalmazás, azt érdemes beállítani az alábbiak szerint. Ha így csatlakoztatod a kötetet, gyakorlatilag pendrive-ként kezelhető a belső memória még akkor is, ha esetleg titkosítottad.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Amúgy erről jut eszembe, a legújabb PC-s BB Link emlékeim szerint alapértelmezetten bekapcsolja a távoli fájlszinkronizálást a telefonon, de a többség számára ez teljesen felesleges akkuzabálás, USB-n úgyis jóval gyorsabb a fájlok másolása.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Ha a telefonon majd folyamatosan bekapcsolva hagyod a BB Linket (ami lehetővé teszi a távoli fájlszinkronizálást), az szívni fogja az akkut (szerintem fölöslegesen).
Pollen: a gyorsmenüben felül ki tudod kapcsolni az automata forgatást, az javíthat a dolgon.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Google
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
-
Danny750
őstag
válasz danolopeti #16047 üzenetére
Nekem még nem indult újra egyszer sem..
Viszont most el kell adnom, mert z1 classic-ra váltok!
Ha valakit érdekel egy stl-1-es hibatlan 20ho garis full dobozos, t-s de gyari fuggetlen fehér z10 akkor nálam megtalalja!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
bok92
addikt
válasz danolopeti #16047 üzenetére
[link] De a BB alkalmazás topikban már tuti volt valami infó. Érdemes oda is benézni ilyen kérdések esetén.
-
tresh
veterán
válasz danolopeti #15989 üzenetére
nm
-
tresh
veterán
válasz danolopeti #15987 üzenetére
1Mobilemarket beírod hogy viber és leszeded az elsőt én is így csináltam
-
tresh
veterán
válasz danolopeti #15985 üzenetére
1.0.0.58 nálam hiábtlanul működik már amennyire a viber tud úgy működni
-
istnag
addikt
válasz danolopeti #15981 üzenetére
akkor a Viber verziók közt van eltérés.Tehát, ha Viber 1.2.2.2.5- öt letöltöd Snapon keresztül és nem működik, akkor az Mobile1marketen kersztül letöltve sem fog működni.
-
istnag
addikt
válasz danolopeti #15975 üzenetére
Nem a Snapon mennek az appok, azt azért tudnod kell. Ami nem megy a Snapból letöltve,azt akárhonnan töltöd le,akkor sem fog menni.
-
sasa134
addikt
válasz danolopeti #15977 üzenetére
Ööö... Mobilalkalmazàsok / BlackBerry Alkalmazások
De itt fent a Z10 topicnyitóban is van hozzá link...
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz danolopeti #15975 üzenetére
BB Alkalmazások topic összefoglalójàban találsz infót, linket.
Avanti Roma
-
eventus
veterán
válasz danolopeti #15670 üzenetére
Sokan drága telefonnal is ingyen wifin élnek...
-
Polllen
nagyúr
válasz danolopeti #15670 üzenetére
Keress benne poi alapján, esetleg listáztasd ki vele a közelben lévő fontos helyeket. A-ból B-be navigálni tényleg jó. De a waze-ban már jobb a forgalom jelző. Stb-stb.
Szóval kinek a pap, kinek a papné.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
margithid
veterán
válasz danolopeti #15577 üzenetére
Az a baj az expansys is hasonló áron adja sokszor a cuccait mint itthon, szóval ez nekem azért érdekes.
Én külföldről is megrendelem, nem arról van szó, de itthonról olcsóbb a Z10 mint például expansyson.
Elvileg ugye 200$-ra van bejelentve, én azt mondom ha itthon 75k-n kezdene függetlenül, akkor van egy vevőjük
Hardvesen nem kerülhet olyan sokba, ráadásul ha 100k-n kezd a kutya se venné, mivel Z30 már lassan ott lesz árban. És ugye az azért más kávéház -
slashing
senior tag
válasz danolopeti #15582 üzenetére
ezzel nálam csak egy gond van hogy, én kártyás vagyok és az is akarok maradni.... kártya mellé nem lehet BIS-re előfizetni(ami kvázi egyenlő a BBM-ért fizess kategóriával mert mást kb. nem is kap érte az ember sőt semmi mást). Viszont csak a BBM-ért meg nagyon nem éri meg még a legolcsóbb elfizetéses csomag+bis mobilnet sem mert kb. havi 3 ezerrel többet kéne fizessek csak azért hogy használjam a BBM-et.
Röhej az egész... főleg úgy hogy a BBM-ben sem a hanghívást használnám, mert gondolom ez szúrja a szemüket (pénztárcájukat)...
hát akkor kár is erőltetni a BBM-et a baráti körben....
De ugye az androidos, ios-es BBM-et használhatja bárki? Mert ha igen akkor az az év vicce hogy csak azok nem használhatják akiknek kvázi készült az APP.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz danolopeti #15457 üzenetére
Én megpróbáltam, de hát ha ennyit nem ér egy próba...Akkor húzd újra az OS-t. (de NEM hiszek benne, hogy OS gond lenne)
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
l.sebestyen
senior tag
válasz danolopeti #15442 üzenetére
Ez a probléma megoldás engem is érdekelne, nekem átlag 3 naponta csinál egy újra indulást, csináltam biztonsági adattörlést mentést nem tettem vissza androidos app sincs fent. Már betegessen nézem minden nap a beállítások menűt az utolsó indítási időért.
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
válasz danolopeti #15320 üzenetére
tegyél fel droidosat.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
hericstamas
tag
válasz danolopeti #15268 üzenetére
Természetesen látod. Beállítható a felbontás. Sőt átalakítóval dvin is dugható monitorra.
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
eventus
veterán
válasz danolopeti #15217 üzenetére
Csak magyar nincs és természetesen a keleti blokk része vagyunk Néha van akció. Karácsonykor 4500 HUF volt teljes európa.
-
veterán
válasz danolopeti #15214 üzenetére
Az, hogy korábban droidja volt és alapból a gmailes címtárban vannak a névjegyei rendezve., A SIM-en meg össze-vissza vannak, ezért kéne a gmailes...
3njoy the Lif3
-
hampidampi
senior tag
válasz danolopeti #15088 üzenetére
Nem lehet.
(#15092) KZP
Részemről csak egyszer indítottam újra a készüléket, amikor firmware update volt.szerk.:
(#15093) LÁZ
Ha jól tudom nem magával az akkuval szokott lenni a baj, hanem a készülék látja rosszul a töltöttséget. Épp ezért az egész telefont szokták cserélni, nem az akkut.[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz danolopeti #15085 üzenetére
Akkor talán a Kapcsolatok/Beállítások/Facebook kikapcsolása?
-
ClioRS
őstag
válasz danolopeti #15083 üzenetére
Amikor beállítod a Facebookot, kapcsolt ki az Ismerősök keresését.
-
danolopeti
tag
válasz danolopeti #15082 üzenetére
Sziasztok. Mit csináljak hogy ez a köcsög fb ne szinkronizálja a tel számokkal, vagyis, hogy a tel számoknál ne lássam a fb ismerőseimet??
Black Berry Q10 & Z10 The king...
-
nagyúr
válasz danolopeti #15045 üzenetére
Hát nem! Lopott készüléket le lehet záratni távolról. Lezárod és ki nem nyitják az életbe! Minden Berry megy a netre elsőnek. Főleg a régik.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gzolo
senior tag
válasz danolopeti #15072 üzenetére
Mindig az eredeti formátumban tölt le a böngésző szerintem.
m.facebook.com weblapos verzión próbálj küldeni, ha ott sem megy, csak a teljes verziós weblapon keresztül fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
válasz danolopeti #15066 üzenetére
Itt a gond! A face app csak jpg-t enged küldeni, semmilyen más fájlformátumot! m.facebook-ot javaslom ilyen esetekre.
-
istnag
addikt
válasz danolopeti #15066 üzenetére
Ha a képek közt látod, ott nyomj rá ott a megosztásra.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz danolopeti #15064 üzenetére
megnyitod a képet, majd jobb alul "Több", "Tulajdonságok", és ott látod, hogy hova van elmentve: "Hely" pl Készülék / Camera / xyz.jpg
Avanti Roma
-
Gzolo
senior tag
válasz danolopeti #15059 üzenetére
Alapesetbe a Készülék / Downloads mappába vagy memóriakártya esetén Memóriakárty / Downloads-ba ment a készülék. Én már többször is küldtem így képet, nem jó helyen keresel
-
Kbali
nagyúr
válasz danolopeti #15053 üzenetére
Máshol is... ezerféle mobiltárca fejlesztő és alkalmazás van, de még gyakorlatilag sehol nem volt meg az áttörés (talán a Távol-Keleten). Az elterjedéshez ráadásul az is kell, hogy legyen elég paypass-t olvasni képes pos terminál is (ebben egyébként elég jók vagyunk európai viszonylatban).
-
Gzolo
senior tag
válasz danolopeti #15049 üzenetére
Facebook-os képküldésnél a telefon fájlkezelőjét nyitja meg a kamera mappával, ha rányomsz a bal alsó Képek ikonra ott a telefon teljes tallózója, kiválasztod a kívánt mappát és kész
-
G@ß!
őstag
válasz danolopeti #15026 üzenetére
Nekem anno akkor jött elő, amikor a fejlesztői módnál bekapcsoltam a jelszót. Amióta vissza kikapcsoltam, megszűnt a jelenség.
Látom megoldódott...[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz danolopeti #15041 üzenetére
persze a fejlesztői mód miatt...
A biztonság és adatvédelem/ Készülék jelszava alatt ki tudod kapcsolni
Avanti Roma
-
l.sebestyen
senior tag
válasz danolopeti #15041 üzenetére
Persze, minden újra indításkor kéri azt a kódot amit a fejlesztő mód bekapcsolásakor megadtál.
-
KZP
őstag
válasz danolopeti #15036 üzenetére
Fejlesztői módot nem használtad véletlenül? Lehet, hogy aztán nincs összefüggés...
-
l.sebestyen
senior tag
Azt esetleg nézd meg, hogy a fejlesztési mód nincs e bekapcsolva, akkor szokot jelszót kérni.
-
istnag
addikt
Én azt gondolom, hogy a legjobb,ha megadsz egy jelszót. Utána kapcsold ki, hogy ne kérje. Aztán kéri mégis,akkor megadod neki.
-
nagyúr
Nehogy úgy járj, mint ismerősöm!
Megvette a használt gépet, szép és jó, de a volt tulaj lezáratta!
A gép gyári, vagy használtan vásárolt? Nem mindegy.
-
SlausK
tag
Próbáld ki az itt leírtakat: http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Q10/how-to-reset-if-device-password-locked/td-p/2373071
Legrosszabb esetben Factory resetet javasolnak, de szerintem próbáld ki a következő jelszót: blackberry
Mobilról vagyok, úgyhogy nem tudtam teljesen végig futni rajta.
-
istnag
addikt
válasz danolopeti #14974 üzenetére
Én ez alapján csináltam:
Ezt töltsd le:
SNAP"1., Kell Google Chrome böngésző a gépedre, ha nincs, akkor telepítsd. Ezután irány a Chrome Web Store: Klikk.
2., Innen le kell tölteni a "PlayBook App Manager" nevű kiegészítést (Web store bal felső sarkába írd be, enter, megtalálja egyből). Klikkelj rá, települ, megnyílik egy új ablakban. Add hozzá a kedvenc könyvjelzőkhöz (bookmark page).
3., A telefont Development mode-ba kell tenni (Beállítások --> Biztonság és adatvédelem --> Fejlesztési mód). A Fejlesztési módba tételhez meg kell adni egy jelszót. Itt fogod látni a fejlesztési IP-címedet is.
4., Ezt az IP címet írd be a Playbook App Manager épp nyitva levő ablakába (Device Hostnames/IP's)
5., Csatlakoztasd a telefont a PC-hez. Amint felismeri, klikk a "manage your device" alatti IP számra. Ha dob egy SSL errort (fog dobni...), ne foglalkozz vele, tovább (proceed anyway).
6., Ha minden igaz, most kérni fog egy jelszót - add meg a jelszót amit a telefonon megadtál. Voilá, bejön az App Manager Consol.
7., Ha telepíteni akarsz egy .bar-t, csak simán húzd be ebbe az ablakba egérrel, az asztalról, vagy bárhonnan és engedd el. Egyből elindul a telepítés.(láthatod a bal felső sarokban: Install xyz.bar...)
8., Akkor kész a telepítés, ha ugyanitt megjelenik a zöld "success" felirat.
9., Ezután simán lehúzhatod a telefont a gépről, állítsd vissza a development mode-ot normálra, a telepített appot pedig megtalálod az utolsó "oldalra" lapozva.”"Szerintem próbáld meg,ha nem megy kérdezz,de sok gond nem lehet. KB 5 perc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz danolopeti #14974 üzenetére
Nem megy a Snap, akkor rakjál fel Spam-ot!
Hampidampi: Berrybolt nem egyenlő sufnigéesem. Kétkártyás, TVs, androidos belkkberit ott ne keress...
[ Szerkesztve ]
-
che 1990
tag
válasz danolopeti #14940 üzenetére
ennél biztosan jobb
-
Madara-san
aktív tag
válasz danolopeti #14936 üzenetére
Nem tudom pontosan én se sajnos! Március 3-án volt a hír ugye róla, azóta csend van, de egy ekkora volumenű szoftvert csak kiadnak már mielőbb!
Egyébként itt a .bar ugyan annak felel meg, mint az Apple-nél az .ipa?
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
nagyúr
Két SIM-es TV-s?
Esetleg droiddal.... 12-ért? Sok?
Lehet ilyent is kapni Székesfehérváron.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Vedd meg az enyémet. Jobban jársz.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
MODERÁTOR
válasz danolopeti #14824 üzenetére
Nem hirdetünk szakmai fórumban!
-
Látnok
aktív tag
válasz danolopeti #14827 üzenetére
GRAT!!!!
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
gretzky77
veterán
válasz danolopeti #14824 üzenetére
Miért?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
spinkler
tag
válasz danolopeti #14764 üzenetére
Nekem minden szinkronizáció kikapcsolva, este 10- től reggel 6-ig 3-4%, egyszer maradt bekapcsolva a wifi, akkor 6%-ot merült az akksi. Viszont minden este felrakom töltőre, estére 50-60% kb 1,5-2 óra telefonálás + ugyanennyi 3g/wifi internet.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz danolopeti #14783 üzenetére
-
zolee0307
őstag
válasz danolopeti #14777 üzenetére
Ja, valószínű. Én megvagyok elégedve az üzemidővel, pl. 2 film megnézést kibír az akksi.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
Nekem készenti állapotban 1 óra alatt 1 %-ot merül az akksi.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
KZP
őstag
válasz danolopeti #14772 üzenetére
Ezelőtt Nokia Lumia 820-asom volt. Ott be lehetett állítani, hogy felébredjen-e a telefon két koppintásra. Viszont ki volt emelve ennél a funkciónál, hogy ha ez be van kapcsolva, akkor gyorsabban merül a teló. Gondolom, azért, mert folyamatosan működik az érintés érzékelő a kijelzőn. Először azt hittem, hogy nem-e itt is ez áll a gyors merülés mögött, de hiába kapcsoltam ki, hogy csak a bekapcsoló gombra ébredjen fel, ugyanúgy merül, akár repülő módban is. Talán egyszer javítanak az energiagazdálkodásán egy frissítésben.
-
KZP
őstag
Sajnos normális.
Repülő módban is hasonló a fogyasztása. -
gretzky77
veterán
Attòl függ milyen àllapotban!?
-
istnag
addikt
Az jó.
-
Danny750
őstag
válasz danolopeti #14741 üzenetére
Volt 1gb bővítőm és ezt lemondva (-1000ft) a 2100ft os bis 1100-ba kerül, mert tartalmazza a netet is
Így lett számomra +100ft[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
d3kk
senior tag
válasz danolopeti #14733 üzenetére
Mármint hdmi - micro hdmi
-
Danny750
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz danolopeti #14725 üzenetére
Inkább többet vár az ember,csak valami bosszantó bug ne legyen...csiszolgassák csak.
iPhone X@R, iPad Pro
-
nagyúr
válasz danolopeti #14723 üzenetére
Még csak rendezgetik-csisszolgatják, de már te türelmetlen vagy és AKAROD!
Csak lassan, nehogy eless a bicajjal! Meg a BB se essen pofára persze.
-
icezozo
addikt
-
gg72
veterán
válasz danolopeti #14468 üzenetére
Akkor már csak egy jóárasított STL-100-2 verziót kellene találni.
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #14458 üzenetére
És rendesen gyorsabb a reakcióidő is. + A Space billentyűvel nagyon kényelmes fotózni vele, ergo olyasmi, mint egy Nokián a dedikált gomb.
+ előny a "hüjjéknek", nem tudják elcseszni, és álló videókat csinálni vele, mert ezzel álló helyzetben kell ahhoz videózni, hogy fekvő kép legyen.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #14454 üzenetére
Mintha feljebb már lett volna rá válasz...
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #14438 üzenetére
Pontosabb az "Af"-je a Q10-nek, kevesebbet lő mellé (mögé), azaz jobb.
-
Danny750
őstag
válasz danolopeti #14214 üzenetére
+ fehérben nincs 2-es a telekomnál, bár nem értem miért..
-
kárátékutyá
őstag
válasz danolopeti #14211 üzenetére
Fehér, Telekom, innen.
-
LÁZ
addikt
válasz danolopeti #14211 üzenetére
1es, már mondta nekem az eladó
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz danolopeti #14170 üzenetére
Még android port, így nem kezeli a hub.
-
Gzolo
senior tag
válasz danolopeti #14170 üzenetére
Szia
Sehogy. Android-port appot kaptunk a Picipuhától, az pedig nem épül be. Értesítések lapon pittyeg ha valami történik, de ennyi a maximum, amit várhatsz tőle.
Odrif: Vicc ez a Telekom, van pofájuk kiírni, hogy Facebook és Blackberry Appworld is csak ezzel megy Apróbetűzhetnék, hogy OS10-en nem egészen így van a történet...
[ Szerkesztve ]
-
Nand_i
tag
válasz danolopeti #14161 üzenetére
Nekem megy rendesen, 100-1, 2102/2142es Os. Bezzeg ismerős szív vele lumia 820on rendszeresen.
-
Danny750
őstag
válasz danolopeti #14161 üzenetére
Nálam is van dobozos fekete aktív bőrtok és fehér transform shell.. nem az én világom a tok ezért megválok tőlük
Elég a fólia, de idővel lehet azt is mellőzöm
[ Szerkesztve ]
-
l.sebestyen
senior tag
válasz danolopeti #13987 üzenetére
Van újabb de azt még egyenlőre sachesivel lehet feltenni, a 2102 tökéletes
-
ClioRS
őstag
válasz danolopeti #13947 üzenetére
Sokszor nekem sem működik a dolog.....
-
istnag
addikt
válasz danolopeti #13945 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest