- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
Sziasztok! Valaki lenne olyan kedves feltenni pár Z10-zel lőtt fotót (ugyanis a fotó topic nem bővelkedik bennük). Előre is köszi.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
turbulencia8
őstag
válasz room303 #9897 üzenetére
Valóban valószínű, hogy ez csak valamely szériáknál releváns, ott viszont elég idegesítő. Szerencsére viszonylag egyszerű átgondolással orvosolható, ezt akartam műszakilag valamelyest alátámasztani.
(Legalább tudjuk, hogy nagyon is spéci akkut használunk, és nem biztos, hogy majdan érdemes lesz utángyártottat venni!) -
room303
tag
válasz Viper26 #9891 üzenetére
Rengetegszer volt már szó a töltési / akksi paráról. Ez alapján gyakori problémának tűnik, de nem feltétlenül általános probléma: az én stl-100-am hiba nélkül tölt fel és 1-3%-ig simán lemerül, pedig a gyári töltőt használom.
(ezzel csak a hozzám hasonló, viszonylag friss tulajokat szerettem volna megnyugtatni)
-
MODERÁTOR
Ha valaki olvasási visszaigazolást kér a nekem küldött email-ról, azt jelzi a készülék?
20 éve a Prohardveren
-
turbulencia8
őstag
válasz Viper26 #9891 üzenetére
Cseréld le egy ezer forintos akár noname valamire (az enyém egy korábbról megmaradt 1 A-es LG), vagy töltsd egyszerűen USB-ről (a gyári kábel saját tapasztalataim szerint lényegtelen). USB2-vel persze lassabb lesz a töltés, de legalább a PC/laptop pontos egyenfeszültséget ad le!
-
turbulencia8
őstag
Akkuproblémára némi kiegészítés:
Vegye le mindenki a hátlapot és nézze meg az akkut! Ez egy 3,8 V névleges feszültségű, nem lítium-polimer, hanem lítium-ionos akku, valami spéci koreai szabadalom alapján! (Egyébként tipikus Li-ionos névleges feszültség csak 3,7 V.)
- A lítium ionos akkut védeni kell a töltési túlfeszültségtől, mert felpuffadhat!
- Viszont ha akár az optimálisnál egy tized volttal kisebb feszültségen töltjük, a névleges kapacitás max. 90%-áig tölthető!
[Érzékenységi görbék itt.]
- Logikusan kb. valami hasonló értéken kell megadni az elfogadható töltési feszültségtartományt: névleges feszültség +0/-0,05 V (utóbbi érték persze csak feltételezés).Azaz, józan paraszti ésszel megállapítható, hogy elég csupán 0,05 V-tal elcseszni a picike és trendi gyári töltő feszültségét, ami még lehet, hogy a beszállítónak előírt tűrésen belül van, de akkor már csak max. kb. 95%-ra fogja feltölteni az akkut! Szerintem egyes szériáknál továbbra is a gyári töltővel, pontosabban annak a töltésvezérléssel való összeakadása lehet a probléma forrása! A probléma könnyen orvosolható, ha nem a gyári töltőt használod (néhány töltés után (4-6) helyreáll az akkukalibráció is)!
(Az én töltőm típusa: RM0100 1974, és nem használom, azóta minden rendben, stabilan két napig bírja a telefon szuflával STL100-1 10.2.0.429)[ Szerkesztve ]
-
room303
tag
Néha (100-ból 1) esetben nálam is előfordul ez a jelenség. Pl. legutóbb egy levelezőlistára küldött mailem volt, (amit ugye én is visszakaptam), ami nem volt hajlandó olvasottá válni. (Gmail.) Nálam le van kapcsolva az elküldött üzenetek megjelenítése.
Néhány óra/nap múlva magától megszűnt a hiba.
-
Viper26
nagyúr
-
sasa134
addikt
válasz Locuste #9886 üzenetére
Egyrészt nem tudjuk, hogy 28-án jön-e a 10.2.1, csak feltételezzük, pletykálják. neves BB oldalak is, de korántsem biztos.
Az a T titka, hogy megkapjátok-e (ugyebár a 10.2.0-át nem mindenki kapta meg). A BB kiadja a frissítést a szolgáltatóknak, utána az ő kezükben van mindenki. Illetve nem egészen, mivel van nekünk egy drága jó Sachesi nevű kis cuccunk, ami ország/szolgáltató kód alapján keres hivatalos OS-t. Magyarul ha valahol kijön a hivatalos 10.2.1 jövő héten, akkor Sachesivel tudod majd telepíteni, nem kell a T-re meg a levegőből érkező frissítésre várni. Bár lehet csoda történik és egyszer végre időben mozdul a T is.
Avanti Roma
-
Locuste
tag
Srácok, még új vagyok, szóval csak finoman
Ha T-s Q5-öm van, akkor is kapom 01.28-án a frissítést, vagy ebbe is belemókol a T mint androidnál!
Köszi előre is! -
Because
őstag
válasz California1 #9884 üzenetére
bocsi, új akart lenni észre se vettem megesik
-
Because
őstag
válasz California1 #9882 üzenetére
visszakaptam az androidos telóm, szóval aki égető vágyat érez egy telekomos fekete stl100-1 után nyugodtan írjon
és elkezdtem alulról felfelé húzgálni a főmenüért az androidot
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz l.sebestyen #9876 üzenetére
Semmi sem biztos csak a halál..de erősen valószínű, ha ennyien tudni vélik.
Viper26
nincs vmi android app ami beakad / nem lépsz ki belőle megfelelően ?Avanti Roma
-
warchef
tag
Remélem azért lesz új szoft verzió, nem mint 10.2-nél, amikor egy két hete kint levő leaket adtak ki hivatalosan. Jó-jó ez a 1925, de az újraindítási szakasz hihetetlenül lassú, van, hogy néha 10-15 perc, mire bebootol stl1-esen. De legalább az akksi idő javult egy keveset.
Stl1-es tulajoknak azt tudom ajánlani, hogy a frissítést MINDEN esetben 100% akku, vagy ahhoz közeli (96-97) töltöttség mellett kezdjék el. És ha csináltok egy wipeot, azt is 100%-nál kezdjétek el. Ha pedig csak 60-70 %-ig tölt fel, akkor a gyári usb kábellel számítógépen kell tölteni, ahol telepítve van a bb link! Ekkor kb 10 perc alatt felmegy 100%-ra, majd ha ez megvan, újra kell húzni a rendszert. Ezután viszont 20-30%-nál ki fog kapcsolni, de 100%-ig feltölt. Ezt úgy tudjuk áthidalni, hogy addig merítsük a telefont, míg a kritikus akksiszint közeli állapotba nem kerül(ezt ki kell tapasztalni), majd töltőre kell tenni és mehet 100%-ig. Ezt néhányszor meg kell tenni (nálam ez 3-at jelentett), utána elvben 4-1% között merül le és 100%-ig tölt fel.
Ez személyes tapasztalat, eddig mindig bevált!
[ Szerkesztve ]
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
Viper26
nagyúr
Éjjel repülőzés közben mégis hogyan tud a telefon 13%-ot merülni??
Kezdem unni de nagyon...iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
válasz l.sebestyen #9876 üzenetére
Leáll a magyar internet, ahogy a bandát ismerem.
És persze, tutkó hogy van aki éjfélkor még bögrét szorongatva markolássza a szék karfát!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hammertron1
tag
Ide is írom hogy a real racinget senki ne frissítse mert nem fog kanyarodni az autó! Én hülye meg újra is raktam a játékot buktam is az elért eredményeket :S
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
No megvolt a tegnapi malayziai 10.2.1preview event: [link]
túl sok újdonság nem derült ki:
- lesz zárolt képernyőn is válaszolási lehetőség az üzenetekre - tudtuk
- egyedi csengőhang/jelzőhang BBM, Whatsapp, sms-re stb - tudtuk
- lesz email törlés lehetőség telóról és/vagy mail serverről - tudtuk
- egyedire szabható gyorsbeállítások - tudtuk
- csoportok létrehozhatók a kontaktoknál - tudtuk
- FM rádió funkció MINDEN BB10 eszközön - ez nem világos, eddigi ismeretek szerint a Z10-ben nincs FM rádió
- beépített elemlámpa/flash a gyorsmenüben - tudtukNagyjából ennyi a n4bb szerint, meglátjuk a Crackberry közöl-e vmi újdonságot ezeken felül.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Mano7678
csendes tag
válasz sasa134 #9824 üzenetére
Szia,
köszönöm a részletes válaszodat.
Elkezdtem végignézegetni az általad vázolt lehetőségeket és kiderült, hogy az Android runtime okozta a problémámat. Visszaállítottam egy kb 2 hónapos mentésemet és azzal tökéletesen működik a Skype
(az mentés még a runtime frissítése előtt készült).[ Szerkesztve ]
DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
Amazonas
senior tag
válasz rbalint88 #9857 üzenetére
Pont valamelyik nap "poroltam le" a 9300-asomat, hát valami siralom képe van így a Z10 után nézve... ilyenkor szembesül az ember a ténnyel, hogy mit is jelent a gyakorlatban a "retina"-felbontásnál is jobb kijelző... 9300 viszont 2G-re lőve, adat nélkül üzemidőben verhetetlen, emergency póttelefonnak ideális. Eszembe jutottak a régi Nokia-s idők a heti egyszeri töltéssel...
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Azért egy sms hangra nem biztos, hogy felébred az ember... Persze az lenne a legjobb, ha lehetne szabályozni, hogy mi szóljon meg mi nem, de akkor érdemesebb lenne ezt használni: [link] Azt nem tudom, hogy lehet e mindent külön szabályozni, de fórumokon biztos írnak róla, hogy mit is tud az app.
Nekem az éjszakai üzemmód beállítások tökéletesen megfelel... Ha akarok egy jót aludni, és nem akarom, hogy zavarjanak, akkor tökéletes. Aki meg keresett, majd vár egy kicsit. -
MODERÁTOR
Nekem csak egy valami hiányzik ebből a rendszerből, de erről már korábban is írtam ha jól emlékszem:
Ha éjszakai üzemmódba teszem a telefont, abban az esetben a SMS hangot is kikapcsolja.
Persze tudom hogy ha valakinek fontos vagyok akkor az fel is hívhat, vagy minden elalvás előtt manuálisan kikapcsolhatom a beállításokban a 2db email hangját, de azért ez így mégis kellemetlen.Remélem erre is találnak majd megoldást.
20 éve a Prohardveren
-
csenor
senior tag
Nekem volt Omnia 7-m, Omnia W-m és Lumia 800-m.
Szerintem a Wp addig ért valamit, még az android esetében nem lettek megfizethetőek a dupla magos, 1 Gb rammal rendelkező telók és evvel elviselhető gyorsaságra fejlődött az android. Ez előtt a wp lenyűgöző volt a gyorsaságával (a puritán rendszer mellett) az iszonyatosan drága Almák és a magukat kereső Blackberry mellett. -
DJosef
őstag
Amit nem szerettem a Lumia800-ban az a push üzenet hektikus működése, a zune, és a kijelző közelségét érzékelő szenzor hibás működése. (hívás után néha nem kapcsolt vissza a kijelző)
Amiben jobb a lumia az szerintem a rendszer folyamatossága. De itt tényleg miliszekundumokról beszélünk. A lényeg: I LOVE THIS PHONE!!!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Danny750
őstag
Na visszakaptam a kicsikét! Eddig hibátlan (kopp-kopp)
Végre gyönyörű hangja van a beszédhangszórónak is
Most frissítem és megy a visszatöltés>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
teo77
őstag
válasz rbalint88 #9861 üzenetére
Szerintem ez egyszeruen iylen. Ilyen a rendszer. Kiprobaltam, hogy kuldok a telefonhoz rendelt email cimrol egy levelet ugyanerre a cimre. Miutan megjott, elolvastam, nem valik olvasotta, csak ha kitorlom? WTF?!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Orjito, hogy az email, amelyet telefonra kaptam es belekattintottam, meg ezek utan sem valik olvasotta! Szoval ott figyel az ertesitesi ikon! Valakinek otlete erre?
-
lezerpiramis
őstag
Nekem is volt L800-am a 9900-as mellett, de a Z10 erkezesevel ment a levesbe - leirom hat en is, hogy miert: Hub, sokkal jobb uzenetkezeles, ertesito LED, valodi multitask, remek virtualis billentyuzet, jobb bongeszo, bovitheto memoria, cserelheto akksi, BBM, hasznalhato(bb) GTalk-kliens.
Ja, es nem kell Zune
Egyebkent remek telonak tartom a L800-at is.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
huhú, vissza fogod még sírni a z10-et a gyerekbetegségei ellenére... volt htc trophy 7, lumia 800, lumia 820. ami szerethető bennük, az a rendszer alapvető sebessége és stabilitása, ennek viszont a botrányos fapadosság és a funkció kárára történő dizájnolás az ára néha.
a z10-nél néhol inkább kevésbé elegáns a dizájn, viszont a használhatóság az tényleg 10/10, plusz egy elég jó hardver van alatta, ami pár évig használható marad, szemben a legtöbb lumiában találhatóval. a kijelzőfelbontásról ne is beszéljünk, a lumia 800 amoled-je meg tényleg egy szemét a z10 kijelzőjéhez képest.
ami z10 árban van, az kb a lumia 820, de ott hasonló méretű kijelzőre csak 800x480 képpont jut, de szerencsére az már normális lcd kijelzős, nem annyira szőrös, de kicsit közelebbről nézve már zavaróan pixeles a z10 vagy egy iphone után.
htc 8x lenne hardveresen a legközelebb a z10-hez kijelzőt tekintve, de az elég drága és nincs rajta nokia navi (de talán lehet rá utólag rakni már?)[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz hericstamas #9852 üzenetére
Nem ez a lényeg! Nekem 10. napja okes.
Hanem az a lényeg, hogy ez egy durva hiba amire fel kell hívni a gyártó figyelmét! -
csenor
senior tag
válasz SteveBeard #9845 üzenetére
Hol vetted!?
-
hericstamas
tag
válasz California1 #9848 üzenetére
Van rá megoldás leírtam ott is. Nekem 6 töltés óta megy szépen. Két aksival is próbáltam.
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
teo77
őstag
Van kozuletek olyan, aki Lumiarol valtott Z10-re, es (nagyon) nem banta meg?
-
California1
őstag
Srácok!
Ez fontos lenne!
Akinek STL100-1 teloja van, és volt akksi kalibrációs zűr ,ide irjon!http://forums.crackberry.com/blackberry-z10-f254/z10-stl100-1-should-there-factory-recall-896006/
Hál isten másnak is feltünt ez már!
Lehetőleg azt kellene leirni, feltölt e vagy sem ,illetve kb hol és mennyinél kapcsol ki a teló ![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SteveBeard #9845 üzenetére
pár nap és elvileg itt a hivatalos OS frissítés rá.
20 éve a Prohardveren
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a telefonom és ehhez adtak aksit is
Meglepően könnyen sikerült a legszükségesebbeket beállítanom. Féltem tőle, mivel ez az első BB telefon a kezemben. Egyelőre nagyon tetszik pedig, ha jól sejtem a 10.0.10.648 os verzió nem éppen a legújabb..
Most pár nap ismerkedés, azután biztos lesznek kérdések...Steve
-
nagyúr
Akkor ma nem eszünk nyúlpörköltet?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
Lehet láma kérdés, de mire is jó pontosan az a priority hub?
szerk: megtaláltam
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
bsteve987
tag
Már szinte teljesen jól működik a gép,csak azt nem értem hogy miért nincs 3G.Újraindítás után megy ameddig gondolja...aztán Repeat.ötlet?
A wifivel semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
-Shadow-
aktív tag
válasz Johnny194 #9828 üzenetére
Az arukereso.hu-n keresztül feldob náluk egy 74 ezres ajánlatot is. Bár semmi nem garantálja, hogy mire odaérsz, nem lesz 80 ezer. Én is most tervezek beszerezni egyet.
-
kliszi
senior tag
Szisztok ! Most készülök venni egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem a kijelzöje mennyire karcolodik ? Az olvastam hogy nem gorilla glas . Ha tokot vesz hozzá az ember akkor mennyire karcolodik ?
-
kárátékutyá
őstag
válasz nyussznyussz #9821 üzenetére
Mert egész alakosat akartál. Azt ide nem lehet. Sima mellllkép max.
-
sasa134
addikt
válasz Mano7678 #9799 üzenetére
hmmm..nekem a 10.0 óta van Skype (igaz, akkor még android side load-dal kellett feltenni mert nem volt még a Worldben), azóta működik kifogástalanul, sosem kavart be és nem is fagyott.
Esetleg arra tudok gondolni, hogy nem a legújabb android runtime van a telódon (valamiért - amit megint nem értek mert az OS-ed tartalmazza..), vagy épp az van, de a Skype-od nem szereti (esetleg vmi más androidos app miatt ami mellette telepítve van). Esetleg nézd meg a "BB World / 3 vonal a bal sarokban / My World / Saját alklamazások és játékok" alatt, hogy nem jelez-e a telód Android runtime frissítést . Ha nem, akkor innen [link] leszedhető a 4.2.2. Android runtime, és bar-ként Sachesivel telepíted. Egy próbát megér.. Előtte biztonsági mentés BB linkkel.
Ha ezután is crash-el a BB World-ös Skype, simán Sachesi-vel tedd fel (pl a bb10bars-ról) és nézd meg úgy.
Ha így sem jó, akkor keress vmi régebbi runtime-ot, a Crackberry fórumán van egy csomó (pl a .810-es verziószám végűvel jók a tapasztalatok).
Ha nem segít semmi, akkor Bizt mentés, majd security wipe, majd visszaállítás. Vagy Leak OS. Vagy vársz jövő hétig és remélhetőleg a 10.2.1 OS update megoldja a problémád.
Valami ott akad valamivel de súlyosan...Ami általában vagy a akadást okozó elem eltávolításával vagy komplett rendszer újratelepítéssel szokott meggyúgyulni..[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Lui82
tag
válasz malnabokor #9819 üzenetére
Làtszik nem fehér háttérnél is, csak nem annyira. Olyan mintha 1 led jobban vilàgítana, mint a többi.
-
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Áfás számlával hol lehet a legolcsóbban Z10-et venni?
2 év gari és STL100-2 előnybenHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
nyussznyussz
csendes tag
válasz malnabokor #9819 üzenetére
Bocs egy fénykép lett volna hogy láthasátok de nem töltötte fel.
Gabi
-
kárátékutyá
őstag
válasz nyussznyussz #9816 üzenetére
Remélem jó csaj vagy...nyugtass meg. Más mentség most hirtelen nem jutott az eszembe.
Ha az vagy, had lássuk a PINedet.
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
válasz nyussznyussz #9816 üzenetére
Egy kis segítség a fórum használatához, sok problémádat meg tudja oldani
Ajánlott irodalom: [link]
"Hozzászólás:
1.Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
2.Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3.Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
További hasznos olvasnivaló: [link] [link]
Lui82:
Próbáld meg letakarítani a kijelzőt azon a részen (lehet, hogy csak odatapadt kosz, ragacs, aminek nagyobb a törésmutatója). Kicsit meg is kapargatnám ott. Ha még úgy is ott van, és nem csak fehér háttér esetén látszódik, hanem különböző színeken világít különböző háttereknél, akkor hardveres hiba lehet.[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Lui82
tag
Megjelent a kijelzőmön 3 fényesebb pont ( vagy pixel nemtudom) csak fehér háttérnél làtszódik, mi lehet az?
-
nagyúr
Jaj, anyám borogass!
Kilencezernyolcszáztizenhét....
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nyussznyussz
csendes tag
Ezzel semmit nem tudok kezdeni
Gabi
-
Luser2000
addikt
válasz lezerpiramis #9812 üzenetére
na de hogyan kerül bele a gmail accountba?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
GrandS
senior tag
Valaki cserélt(etett) már digitizert sikeresen?
-
lezerpiramis
őstag
-
Luser2000
addikt
válasz lezerpiramis #9810 üzenetére
de most nem ez a lényeg, na.
ha a kliens működne, nyilván gondom se lenne.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz lezerpiramis #9807 üzenetére
nem, mert csak OWA hozzáférésem van!
-
Luser2000
addikt
Van arra valamilyen ötletetek vagy módszeretek, hogy
Exchange fiókból a NÉVJEGYEKET, hogyan tudnám áttenni Gmail fiókba?
(Meg fog szűnni az Exchange (OWA) elérésem).Köszi!
-
Coc@s
őstag
válasz kárátékutyá #9802 üzenetére
Valószínűleg ez is a leak problémája lehet.
Nekem pl. minden gond nélkül fölment a 1926 rádió a 1925-ös STL 100-1-re.18 éve itt
-
-
DJosef
őstag
Hello mindenkinek!
Errol az akku % problemarol eszembe jutott az egyik nagyon regi ERICSSON R320 telefonom. (vagy T100 volt az is lehet)
Az csak akkor toltodott fel 100%, hogy ha kikapcsolt allapotban toltottem, egyebkent 93%-ig vagy 97%-ig toltott csak.
Most kikapcsolt allapotban toltom eppen azt meglatjuk mi lesz ha zold ledet kapok.
Toltovel (gyari toltojevel) egyebkent az esetek 95%-ban fel tudom tolteni 100%-ra, geprol meg 10-bol 9,9-szer biztos a 100%.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
kárátékutyá
őstag
Nem ment a BB Link közben. 2x-i nekifutásra tudtam csak BB-linkel visszatenni a gyári legfrissebbet, arra a hivatalos 10.2.0.424 ment, és megint feltettem az 1925-öt, és a mentést. Most már csak a hivatalos frissítéssel fogok szórakozni, LEAK nekem addig is tökéletes, meg a radio is. 1926-ot nem erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest