- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui82
tag
Akkor marad a 100-2 vagy még kicsit gyűjtök és z30.
-
Lui82
tag
válasz l.sebestyen #29555 üzenetére
És létezik olyan 100-1 -es aminél nem jött elő?
Akitől venném állítja,hogy soha sem volt ilyen problémája. -
Lui82
tag
Helló
régen voltam már a fórumon, stl 100-1 esetén még mindíg előfordul akkukalibrációs probléma vagy már megoldódott? -
Lui82
tag
Helló mindenki!
Feleségemnek szeretnék venni egy z10 100-1 -est régebben volt akku kalibrációs problémája, de állítólag szoftverfrissítés óta ez megjavult (eladó szerint)
Igaz ez? Mert úgy olvastam,hogy ez nem szoftveres hiba , hanem hardveres. -
Lui82
tag
Sziasztok
Ha vettem használtan egy z10 et és szervízeltetni szeretném tmobil nàl, elég csak a Garancia papír vagy kérni fogjàk a számlát is (azt sajna nem kaptam meg) -
Lui82
tag
válasz malnabokor #9819 üzenetére
Làtszik nem fehér háttérnél is, csak nem annyira. Olyan mintha 1 led jobban vilàgítana, mint a többi.
-
Lui82
tag
Megjelent a kijelzőmön 3 fényesebb pont ( vagy pixel nemtudom) csak fehér háttérnél làtszódik, mi lehet az?
-
Lui82
tag
T.mobilnál a bbm ugye bis reghez kötött, mi van akkor, ha androidról portolom?
-
Lui82
tag
van valakinek egy működő linkje 10.2.1.1925 re? valaki már belinkelte, de megáll a letöltés 23%nál
előre is köszi -
Lui82
tag
válasz Blackmirror #7818 üzenetére
Helló!
Ne csüggedj nekem is volt a hiba, jól kezdted, én először kikapcsig lemerítettem akksi ki 1 órára, vissza töltés nekem is bekapcsolt közben nem baj, nekem egész este csak 93 ig töltötte, egésznap nyüstöltem, lemerít újra kikapcsig, akksi ki 1 órára majd vissza és megint töltés (most sem töltött fel 100 ig ) majd bb link csatlakoztat , teljes adattörlés biztonsági. Azóta tökéletesen működik, és feltölt 100 ig !!! -
Lui82
tag
Nekem is töltési,akku kijelzési problémáim voltak 1 hónapon keresztül! Nekem se töltötte fel 100% ig, és 20-30% között teljesen lemerült, kikapcsolt! sok fórumot olvasva mindenki tanácsát megfogadva, a következő képpen sikerült megoldani a helyzetet:
kikapcsolásig lemerítés -> akksi ki egy órán keresztül, majd vissza feltöltés (6 óra alatt csak 96% ig sikerült)
majd kikapcsolásig lemerítés (most is 20% környékén kikapcsolt), töltés egész éjszaka, majd töltőről levéve teljes biztonsági törlés!
És azóta (1hete fel is tölti rendesen, és le is merül nem kapcsol ki hamarabb!) -
Lui82
tag
sziasztok
magyar tkomos z10 em van 10.1.0.273 al frissebbet nem lát, ha átállítom uk régióra tudok frissebbet feltenni? (leaked-et nem szeretnék egyenlőre) Ha igen hol állítom át a régiót? -
Lui82
tag
Sziasztok, van valami megoldás a rossz akksi kijelzésre? 20%-nál lemerül teljesen, leaked ről downgrade-eltem gyárira, de azon is cdsinálja! Valakinek valami ötlet?
-
Lui82
tag
válasz kárátékutyá #5848 üzenetére
nekem leaked volt, tegnap estig, ma tesztelem gyárival.
-
Lui82
tag
S.O.S
csináltam blackberry linken egy teljes biztonsági mentést (10.2.1) vissza akartam állítani a gyári beállításokra, hogy ne a leaked verzió legyen rajta, de csak köröz egy kis IC alakú valami a kijelzőn.
HELPja és ezt írja:
Nem lehet csatlakozni a készülékhez. Győződjön meg arról, hogy a készülék megfelelően van csatlakoztatva a dokkolóhoz vagy az USB-kábelhez, és a dokkoló vagy az USB-kábel megfelelően csatlakozik a számítógéphez. Azt is ellenőrizze, hogy a készülék minden indítási műveletet végrehajtott-e. Ezt követően futtassa ismét az Application Loader varázslót.[ Szerkesztve ]
-
Lui82
tag
válasz Krissz1983 #5785 üzenetére
Neked menetközben nem kapcsolt ki? Mennyin volt az akksi töltöttség? Mármint amikor kikapcsoltad?
-
Lui82
tag
válasz Krissz1983 #5762 üzenetére
Nekem is csinál ilyet, csak én nem akarom kikapcsolni, 25-30% akksi nàl már 2x kikapcsolt magától, én is csak Töltővel tudtam bekapcsolni. Neked milyen szoftver van rajt? Nekem. 10.2.1
-
Lui82
tag
válasz malnabokor #5683 üzenetére
köszi, visszatenném, de én nem értek ezekhez a bűvészkedésekhez sajna
-
Lui82
tag
Sziasztok!
"Leak" OS -el vettem használtan a z10-em, tkomos garis, javítják gariban, vagy leaked verzió miatt elképzelhető, hogy nem? -
Lui82
tag
25-és 35% os akksinál randomba kikapcsolt ma 2x is a z10 em. Mindkétszer mobilinternet közben, itt fórumoztam hardveren 3. ablakot nyitva kikapcs. Ez most akksi vagy szoftverhiba?
-
Lui82
tag
A HUB ból ki lehet venni valahogyan a Facebook ot?
-
Lui82
tag
Sziasztok!
Jártatok már úgy z10 10.2 nél, hogy csak úgy kikapcsolt? Beléptem a beállításokba és off. Töltővel tudtam csak bekapcsolni pedig 25% nàl voltam. Plus ma egyszer a sim kàrtyàt is eldobta. Csak újraindítàs után lehetett hasznàlni. -
Lui82
tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy z10-et olvasgattam itt a fórumon, de erre nem találtam választ.
Memóriakártyáról a zene alkalmazásból nem indulnak el a számok, csak ha fájlkezelőből egyesével megnyitom, van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés