- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek normális dolog az, hogy egy security wipe több mint 2 nap alatt sem fut le?
Szombat reggel indítottam el és most tart 99 % -nál.Van valakinek valami ötlete,hogy mit tudok tenni a várakozáson kívül?
DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
Mano7678
csendes tag
Imádom a T-mobilt. Két Z10 csücsül itthon. Az egyik már le frissült, a másik még nem látja a frissítést.
Egyébként nekem tetszik az új OS, bár az új dizájnt még szoknom kell.DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok,
találkoztatok már olyannal, hogy a HUB helyett csak egy fekete képernyő jelenik meg?
Hiába próbáltam meg elérni a HUB-ot nem sikerült. Végül a keresővel megtaláltam és sikerült elindítanom, de nem igazán értem, mert eddig úgy tudtam, hogy a HUB az alapfunkció és nem kikapcsolható.DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
-
Mano7678
csendes tag
Szerintetek vissza lehetne állítani valahogy az előző Hívás fogadó képernyőt? Számomra ez a legnagyobb csalódás az új rendszernél eddig.
Lehet hogy csak nekem jelent gondot, de valahogy nekem nem esik kézre a túl lent elhelyezett fogadás/elutasítás "gombok".
-
Mano7678
csendes tag
Azért jó lenne ha a T-nél nem karácsonyi akciónak szánnák az új rendszert.
Nem vagyok türelmetlen, à dehogy.[ Szerkesztve ]
-
Mano7678
csendes tag
válasz turbulencia8 #10262 üzenetére
Meglátom, hogy este / éjszaka meddig kúszik fel a töltöttsége. Ha nem lenne muszáj, akkor nagyon nem piszkálnám meg a lelkivilágát egy wipe-pal, mert már tökéletesen "belaktam" a kicsikét.
Az egészben számomra csak az az aggasztó, hogy az elmúlt kb. 2,5 fél hónapban számomra az aksi probléma teljesen ismeretlen fogalom volt.
Remélem tényleg csak egy pillanatnyi elmezavara volt és nem valami komolyabb hiba kezdete.DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
Mano7678
csendes tag
válasz turbulencia8 #10253 üzenetére
Azóta annyi változás történt, hogy a gyári töltővel szépen feltornászta magát 96 %-ra.
A következő töltésnél ki fogom próbálni az általad ajánlott módot.
Ismerve a drága étvágyát szerintem ez ma este esedékesDTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok,
ma kellemetlen meglepetésben részesített kedvenc Berrym. Este olyan 45% körül odatettem tölteni őfelségét, de reggelre (kb 8 óra töltési idő után) csak 62 % -ra töltött föl. Nem kicsit lepődtem meg a dolgon. Gyorsan ellenőriztem de mind a wifi mind a mobilnet kikapcsolva, szóval az nem meríthette töltés közben. (Bár jól belegondolva azért az csúnya lenne, hogy olyan ütembe merül a telcsi, hogy kevés lenne neki a folyamatos töltés.)
Elkezdtem tovább nézegetni a dolgokat:
- töltő kihúz / visszadug: töltés nuku de a telefon érzékeli, hogy töltőn van (gyári töltőt használok mindíg)
- elő az asszony samsung töltőjét nézzük azzal. Eredmény ugyan az.
- Telcsi kikapcs / bekapcs: eredmény ugyanaz.
- Telcsi kikapcs, aksi ki. 10 perc múlva vissza az aksi. Bekapcs, majd gyári töltőre rá. Na végre elkezdte szépen tölteni.Sajnos ezek alapján nem igazán tudom, hogy mi okozhatta a problémámat, de remélem nem valami hardwares gond.
Mivel nekem sikerült a T-nél egy független készüléket kifognom azóta folyamatosan motoszkál bennem a kérdés, hogy mi van akkor ha szervizbe kell küldeni a drágaságot. Vajon csere esetén is független készüléket fogok visszakapni?
[ Szerkesztve ]
-
Mano7678
csendes tag
válasz sasa134 #9824 üzenetére
Szia,
köszönöm a részletes válaszodat.
Elkezdtem végignézegetni az általad vázolt lehetőségeket és kiderült, hogy az Android runtime okozta a problémámat. Visszaállítottam egy kb 2 hónapos mentésemet és azzal tökéletesen működik a Skype
(az mentés még a runtime frissítése előtt készült).[ Szerkesztve ]
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Különböző okok miatt szükségessé vált számomra, hogy tudjak androidos készülékkel is videóhívást folytatni.
Számomra a legkézenfekvőbb erre a Skype app volt a legegyszerűbb választás, mivel az mind a két rendszerhez elérhető. Én a z10-re ezt tettem fel a BBW -ből: [link]Sajnos a program futtatása a telefonomat teljesen megöli. Szó szerint megfagy a rendszer, csak az újraindítás segít rajta.
Próbáltam újratelepíteni a skypot, de az nem oldotta meg a problémát. A telefonomon a hivatalos T-s 10.2.0.424 rendszer van fent.Találkoztatok már hasonló problémával? Vagy esetleg tudnátok javasolni valamilyen más megoldást amivel lehetséges lenne a videóhívás anndroidos készülék felé?
[ Szerkesztve ]
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok,
ma megpróbáltam egy mkv fájlt lejátszani a Z10-n, de nem sikerült. Lejátszásnál a következő hibaüzenetet dobja:
"Ez a fájl nem támogatott médiaformátumot tartalmaz".
Viszont ha megpróbálom szerkeszteni a videót, akkor azt gond nélkül engedi.A támogatott média formátumok között pedig szerepel az mkv formátum.
[link]Találkoztatok már esetleg hasonló problémával?
-
Mano7678
csendes tag
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok,
Ma megkaptam a T-nél rendelt BlackBerry tokot. Meglepetésként a tok doboza tartalmazott egy fóliát is.
Abszolút nagy piros pont a BlackBerry -nek.DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
Mano7678
csendes tag
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok.
Most csak én nem tudom a könyvjelzőket könyvtárba rendezni vagy a gyári böngésző nem támogatja ezt a lehetőséget?DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani nekem valami ingyenesen használható mobil adatforgalom figyelő progit a Z10-re? A BB World-ön nézelődtem, de ott nem sok ilyen van fent.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.