- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
B5i
csendes újonc
Honnan tudom a 10.3.2.2474 et leszedni? És hogy csináljam meg azt a felülírós témát? Valaki kérem segítsen
-
-KP-
addikt
igo-t vagy sygicet fel lehet tenni direktbe snap-ból vagy mókolni kell? letöltöttem mindkét appot de a sygic hibát jelez mikor a térképfájlokat töltené le az igo meg vmilyen config fájlt hiányol.
-
Coc@s
őstag
Ez nekem lényegesen korábbi rendszernél fordult elő.
Milyen droidos app van feltelepítve, ami használhatja a kamerát? (Az engedélyeknél ezt meg tudod nézni.)
Ha van ilyen (vannak ilyenek), szedd le és próbáld meg úgy a kamerát.
Ilyen is volt már a történelemben, hogy egy droidos app elqrta a kamerát.18 éve itt
-
B5i
csendes újonc
10.3.2.2639
Akkor töltsem újra vagy keresgéljem azt a másik appot? -
ripla
addikt
34880?
-
B5i
csendes újonc
Sziasztok!
Ma délután megtörtént a csoda, végig csinálta a törlést, újra tette magát de sajnos a kamera még mindig nem nyitható meg..
Ötletek? -
PHenis
senior tag
válasz hampidampi #34877 üzenetére
Hmm, ez be volt kapcsolva eddig is. Ezek szerint, csak 1 eseményt tud kiírni.
-
halitibi01
csendes tag
-
B5i
csendes újonc
Sziasztok!
Az volna a problemam hogy korulbelul egy honapja nem mukodik a kameram mert azt irja ki hogy a genykepezogep nem indithato el..
Tegnap reggel gondoltam hogy csinalok egy gyari visszaallitast hatha orvosolja, de 90% folott orankent ment egy szazalekot es a 98%ot egy este alatt nem tudta atlepni, majd reggel idegessegemben kikapcsolt es vissza, elkezdte megint az adatokat torolni es most 97%on all es ma reggel inditottam...
Mit tudok csinalni? Mit javasoltok?
A valaszokat elore is nagyon koszonom, remelem tud valaki segiteni -
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel megválnék szeretett Z10-esemtől, részletek itt.
Az okok: Két frissítés alatt sem sikerült orvosolni a bluetooth kihangosítós karakterkódolásos problémát, de ami rosszabb (számomra legalábbis) a teljes szélességgel az Android felé fordulás! Na ebből én köszönöm szépen nem kérek! Én az OS10-ért szeret(t)em a Blackberryt!
-
ripla
addikt
a blackberry assistantot be lehet úgy állítani, mint a sirit? arra gondolok, hogy ne kelljen mindig elindítani, hanem csak szólok neki és bekapcsol. lehet ilyet?
-
őstag
Sziasztok,
azt be lehet állítani, hogy a most beállított gmail fiókomnál ne jelezzen a piros csillaggal, ha új email jön?
elég lenne, ha csak bejönnének a levelek, de nem jelezné ki, majd én belenézek, ha akarok.
merre keressem?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
PHenis
senior tag
Rá lehet valahogy venni, hogy kiírja a lockscreen-re a névnapot? Naptárban már benne van.
-
PHenis
senior tag
Az elmúlt hetekben több random restartom is volt. Elkezdtem gondolkozni, hogy mi változhatott. Pont pár hete kísérleteztem a google play service-el, mert a traffihuntert szerettem volna használni.
Letöröltem, azóta nincs restart. Visszaraktam a régi verziós traffihuntert is, szóval úgy néz ki ez a cobalt féle gplay még nem az igazi...[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Hali,
Ha van valaki akinek Leap-je van megtenné, hogy megkocogtatja a kamera alatt hátul a telót ujjheggyel ?
Nekem kicsit zörög, de nem tudom, hogy ez most a vibramotor miatt van, vagy esetleg valami csavar nem lett jól meghúzva a szervizben.Arra nem emlékszem, hogy a szerviz előtt volt e ilyen hang, de szerintem nem...
köszi....
-
őstag
Sziasztok,
Kérdés lenne, egy független 100-1 s fehér Z10-t mennyiért lehet eladni?
Végig tokba volt, a hátlapján matrica is van, egyszer cserélte a T-mobil hangszóró hiba miatt, van még hozzá pár tok, meg a doboz, meg a sallangok.
előre is köszi!
-
Cannabis7
senior tag
tudtok olyan időjárásjelző appot ami felül kiírja a hőmérsékletet, és nem meríti túlzottan az akksit?
Rémlik mitha lett volna egy, de nem találom, lehet rosszul emlékszem, már abban sem vagyok biztos, hogy a rendszer képes rá.[ Szerkesztve ]
-
Cannabis7
senior tag
válasz Mercel #34863 üzenetére
lehet pont 2 adótorony között vagy, gyenge téreerőkkel és a szerencsétlen váltogat közöttük.
Voltam egy éttermben a város szélén, egy rendezvényen egy barátommal, 2 óra alatt 40%-ot merült úgy, hogy hozzá se nyúltam, de a haverom iphone 5-öse szintúgy.
Ott arra jutottunk, hogy ez okozhatja.[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Újabb parajelenség..
Elköltöztem és ahol most élek olyan szinten merül a Z10 amilyet még nem láttam, pedig ugye én eleve szívok ezzel.De csak és kizárólag itthon
Úgy 10% -20% óránként békén hagyva..
Most már biztos vagyok benne, hogy nem kapcsolja le a mobil adatforgalmat wifin sem..Marcel
-
laci1892
őstag
ez lenne a hivatalos?
https://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-10-OS-Device-Software/Upgrading-OS10-devices-using-Autoloader/td-p/2466747
-
laci1892
őstag
-
laci1892
őstag
sziasztok. Itt is szeretnék tőletek tanácsot kérni hátha tudok segíteni. Édes öcsém a napokban vásárolt egy BB passportot használtan. Megakadt a biztonsági adattörlés ( konkrétan masszívan megállt 90%-on 7 órán keresztül ) Na most.. rá probáltuk kötni linkre. Amihez nem sikerült csatlakoznia. Cserébe egy sárga felkiáltó jelt kaptunk cserébe főképernyőre a következővel (bb error 0015)
Lehet ezzel vajon mit csinálni?
-
hammertron1
tag
Sziasztok! Tudtok arról esetleg valamit hogy mikor érkezik a 10.3.3 frissítés és mi várható benne? (valahol azt olvastam ez lesz az utolsó nagy remekmű)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ma eljutott a beteg LEAP a doktorbácsihoz, aki elvileg péntekre meggyógyítja, addig már csak kettőt kell aludni.....
Majd megírom a tapasztalatokat a szervízről.....
[ Szerkesztve ]
-
-
akosxyz
senior tag
válasz PHenis #34830 üzenetére
Igen, be van kapcsolva. Ezzel mind tisztában vagyok. De vannak szavak amiket megtanítok neki, és pár napra rá megint leírom és ismét pirossal aláhúzza. De a lehetőségek közé sokszor felajánlja,de mégis aláhúzza. Olyankor mégegyszer elmentem, de legközelebbre is aláhúzza.
Persze nem egy oltári nagy dolog, mert igazából megtanulja, hiszen felajánlja, ha elkezdem beírni. De akkor miért húzza alá? (Lehet csak engem tud zavarni )
Csak érdekel, hogy másnál is van-e ilyen, vagy tényleg nálam van valami elállítva -
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34824 üzenetére
Én így voltam azzal amikor eldobta a hálózatot egy laza 20 percre. Egy hét alatt kétszer... Kulturáltan közöltem a kis barátommal, hogyha még egyszer megcsinálod a héten akkor hamar találkozol a kukával Azóta nem csinálta Szerintem kell a Z10-nek a lelkiterror
-
Pavlo
aktív tag
válasz BBZ10-Peti #34824 üzenetére
Van ez így. Nekem volt, hogy a Hub nem frissült. De azt újra lehet indítani, a jobb felső sarokból 4× vagy 5× a képernyő felé kell elhúzni az ujjad. Többnyire az is megoldja a problémát.
-
BBZ10-Peti
csendes tag
Sziasztok!
Én nem fárasztom magam hülyeségekkel. Ha belassul a Z10-em, újraindítom. ( kb. heti 1x ) Utána minden renden megy, és a memóriája is kitisztul.
Viszont valamelyik nap azt tapasztaltam, hogy nem reagált semmire a készülék. Semmilyen fizikai gombra, semmilyen képernyő érintésre. A képernyő sötét volt, és nem is tudtam újraindítani. Akku ki, vissza, utána minden rendben volt. Eléggé bosszantó volt, meg is jegyeztem, mint szűkszavú Joe: "Egy". 3-nál csere.
Ki tudja mióta volt hibernált állapotban... Ez ugyan mitől lehetett??
BlackBerry Z10 ( STL100-4 ); OS 10.3.2.2836
-
ViZo72
tag
válasz lakicsabi #34820 üzenetére
Előfordult már nálam is korábban, napokig játszotta ezt különösebb előzmény nélkül, de csak itthon, munkahelyen nem. (Pedig még a router is ugyanaz a márka.)
Ilyenkor a WiFi és Mobil szolgáltatás váltott sorrendű ki/be kapcsolásával lehetett rávenni, hogy végre menjen mindkettő egyszerre...
Aztán egyszer csak megjavult anélkül, hogy bármi változott volna a telefonon vagy routeren...[ Szerkesztve ]
-
lakicsabi
csendes tag
Hali
Telenornál vagyok, de megoldódott a probléma. Nyomtam a routeren egy resetet és utána minden működött faszán és azóta is. Nem igazán értem, de most zsír -
Orgi
addikt
Csak helyzetjelentés, Telenyomornál e téren minden oké...
-
lakicsabi
csendes tag
Üdv
Ha be van kapcsolva az adatszolgáltatás akkor eltűnik a wifi. Ha kikapcsolom az adatszolgáltatást akkor van wifi és nincs szederjel. Erre van valami orvosság? Gyári állapot, friss rendszer. -
akosxyz
senior tag
válasz Polarstar #34810 üzenetére
Most hogyha sikerül időben letenniük még egy mobilt az asztalra (főleg ha az középkategóriás) akkor van rá esély, hogy sikereket érnek el
A priv egy nagyon jó telefon lett szerintem. Hosszú idő óta az első egyedi telefon. Engem meggyőztek vele, bár nekem nincs rá pénzem -
nagyúr
válasz BBZ10-Peti #34807 üzenetére
250-400 $max.
Nem bánnánk, ha már márciusban piacra kerülne. A Priv nagyon drága, nem mindenkinek reális választás.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34807 üzenetére
A hírek szerint a Vienna a középkategóriában próbál majd szerencsét, szóval olcsóbb lesz, mint a Priv
-
BBZ10-Peti
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ez a PRIV annyira nem jön be. Viszont a következő ( VIENNA ) az ütősnek néz ki. Mint egy Z10, csak plusz billentyűzettel. Na erre kíváncsi leszek. Ha árban elfogadható lesz ( mondjuk PRIV/50% ), akkor még váltanék is a Z10-ről...
BlackBerry Z10 ( STL100-4 ); OS 10.3.2.2836
-
nagyúr
válasz akosxyz #34804 üzenetére
A piacon egyedül a nokia mobilok oldották meg a valóban helyes magyar kezelést eddig, mert volt itthon Nokia Magyar Nyelvi labor az egyetemen.
A symbian tudott magyarul felolvasni is, kicsit géphangon, de teljesen jól hangsúlyozva és folyékonyan.
Szerintem ebből az android nyert valamit, mert gondolom oda lett minden fejlesztés, hiszen nem nagygépi, hanem mobil rendszerekben gondolkodtak.
Asszem volt teljesen jó felolvasó és nyelvet is értő, leíró, vakoknak készült rendszerük.
Szerintem az "új Blackberry" alias droidberry ezzel nyer.
Biztos vagyok benne, hogy ezt finomabb formában már bele lehet tenni.
Az alig 5milliós finneknél meg ifonra is ilyen rendszer, megcsinálták.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
akosxyz
senior tag
Másnál is van olyan, hogy megtanítok neki egy új szót, de legközelebb is alá húzza pirossal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest