-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz APippo #33968 üzenetére
Ühm, ez kicsit másképp néz ki mint amit én kiértettem az írásodból.
Elvileg van arra lehetőség, hogy kézi szinkronizálást állíts be adott fióknál.
Azért elvileg, mert én nem gmail-t használva azt vettem észre a 3.2 előtt, hogy ha van aktív szinkron bármelyik mail esetén akkor hatástalan egy másikra kiadott szinkron tiltás, másrészt franc tudja, hogy a gmail-t mennyire lehet idomítani.Ha nálad nem jön elő ez a probléma akkor a megoldás pofonegyszerű: azok a beállítások amiket írtam Plusz az adott fiók szinkronizálását átállítani "kézi"-re. Ekkor elvileg semmit nem szed le.
Még annyit tudok, hogy HUB támogatja azt, hogy adott e-mail fiókba érkezett üzenetre egy Másik fiókból válaszolj. Ez tuti mert véletlenül többször is előfordult velem.
Több ötletem pillanatnyilag nincs.
(Még annyi, hogy lehet a gmail beállításokat is meg kéne piszkálni a dologhoz ha ez így nem működik.)[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Mercel
senior tag
válasz APippo #33966 üzenetére
...
HUB/ beállítások / HUB kezelése / az adott e-mail fiók / "megjelenés csak a hub-ban" vagy csak az adott fiókban.Ezenkívül: beállítások / értesítések / partner értesítések - ide tudod felvenni az adott fiókot / személyt és totál beállítható mit csináljon vagy mit Ne.
Nagyjából ennyi.
Mondjuk a szinkronizálást ezzel NEM kapcsolod ki - de gyanítom nem is ez a célod, hanem, hogy legyen diszkrétebb a dolog.[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Praetorianus
aktív tag
válasz APippo #33753 üzenetére
Egész pontosan mi az, és mekkora összegért, hogy napok óta sírsz miatta? Mert ha a programok nagy részét nézzük, és az 1,8 eurós átlagot vesszük alapul, akkor az a "tanulópénz" kategória, ha valami nem jön be. Ha ennyi nem fér bele, akkor nem érdemes fizetős programokkal kísérletezned, van mindenből ingyenes alternatíva, vagy esetleg demó...
-
akosxyz
senior tag
válasz APippo #32712 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ A Q10 is egy napot bír nálam. Max ha nincs időm nyomkodni akkor húzza tovább nem tudom eldönteni, hogy lecseréljem-e egy Z10-re vagy sem Nagyon megszoktam már és imádom, de azért hiányzik a teljes érintőkijelző.
Majd még kiderül, egyáltalán vevő lesz-e a Q10-re -
DeusHun
őstag
válasz APippo #32252 üzenetére
Az eredeti amivel megvettem már annyira nem bírta jól, ezért aztán szereztem egy másik 1.800-ast (amit aztán meghirdettem) majd pedig beruháztam erre. Így nem tudom megmondani, hogy mennyivel jobb, illetve mennyivel bírja tovább. Valami kínai feliratosat nem akartam venni, ez egész jó eddig.
Rainforest Alliance Certified signature
-
ViZo72
tag
válasz APippo #32146 üzenetére
Felhős tárhelyekhez én a BB Worldből a Playcloud-ot használom.
Többféle tárhelyet is kezel, pl.:
Igen, ez is fizetős: Kb. 5-600 Ft, az aktuális árfolyamoktól függően.
Ez 2 tábla csoki ára, 1db hamburgeré vagy 2-3db lottószelvényé.
Sem a csoki sem a hamburger nem tart sokáig, a lottóért meg többnyire nem kapunk semmit cserébe, mégis gondolkodás nélkül kifizetjük, ha úgy hozza kedvünk...Talán aki nincs benne a témában az nem is gondol bele (esetleg fogalma sincs róla), hogy a szoftverfejlesztés nem kevés tudást és munkát igényel, gyakorlatilag csoda, hogy egyáltalán vannak ingyenes szoftverek...
(Persze ami látszólag ingyenes az sokszor máshogy keresi meg a pénzt a fejlesztőnek, lásd. pl. google szolgáltatások...)Nem akarok vitát generálni (főleg nem mások zsebében turkálni) inkább csak felhívni rá MINDENKI figyelmét, hogy sok esetben itt nem súlyos tízezrekről van szó, hanem pár száz Forintokról.
Ennyit talán megér, ha hasznos az adott alkalmazás számunkra, főleg ha előtte sokszor van lehetőség kipróbálni a korlátozott tudású vagy reklámokkal teli ingyenes verziót.
(És akkor még a keresgélésre, próbálgatásra fordított időről nem is beszéltünk...)Egyetértek, ha van jól használható ingyenes alternatíva -és ebben sajnos az Android platform erősebb-, nyilván érdemes azt használni, én is azt teszem.
Viszont nem sajnálok 500Ft-ot egy hasznos alkalmazásra, ha éppen arra van szükségem.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz APippo #32146 üzenetére
Én a OneDrive-hoz szereztem minden féle promóciót.
Pl. csináltam Dropbox fiókot, belinkeltem, és adtak érte 100 GB-ot.
vagy pl. 20 GB-ot azért adtak, mert van Windows Phone mobilom.
de másik 100 GB meg azért járt, mert valami Bing-es hivatkozásra rákattintottam.Szóval most összesen vagy 250 GB-om van
meg majd ha lesz Office 365-öm, akkor ahhoz lesz 1 TB.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
solties
tag
válasz APippo #31953 üzenetére
Hát nemtom, de nekem pl. LED jelzés marhára nem működik! Ha valamely kontakthoz beállítok egy egyedi színt, akkor mikor az illető hív, akkor a hívás (csörgés) kezdésekor egyet villan a telefon a beállított színen, és kész. (nem villog folyamatosan!) És ha az illetőtől nem fogadott hívásom van, akkor a végén vörösen villog a LED! Szóval így szar az egész ! Mi a fenét csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest