-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34824 üzenetére
Én így voltam azzal amikor eldobta a hálózatot egy laza 20 percre. Egy hét alatt kétszer... Kulturáltan közöltem a kis barátommal, hogyha még egyszer megcsinálod a héten akkor hamar találkozol a kukával Azóta nem csinálta Szerintem kell a Z10-nek a lelkiterror
-
Pavlo
aktív tag
válasz BBZ10-Peti #34824 üzenetére
Van ez így. Nekem volt, hogy a Hub nem frissült. De azt újra lehet indítani, a jobb felső sarokból 4× vagy 5× a képernyő felé kell elhúzni az ujjad. Többnyire az is megoldja a problémát.
-
nagyúr
válasz BBZ10-Peti #34807 üzenetére
250-400 $max.
Nem bánnánk, ha már márciusban piacra kerülne. A Priv nagyon drága, nem mindenkinek reális választás.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34807 üzenetére
A hírek szerint a Vienna a középkategóriában próbál majd szerencsét, szóval olcsóbb lesz, mint a Priv
-
turbulencia8
őstag
válasz BBZ10-Peti #34701 üzenetére
En elsosorban akkuido miatt valtottam Z10-rol Classic-ra, utobbi mellett a kulso akkut is elajandekoztam.
-
Reserved
csendes újonc
válasz BBZ10-Peti #34603 üzenetére
Hasonlóan Orgi-hoz Én is a fiókomhoz tartozó naptárakat szinkronizálom a telefonnal.
A céges naptár mellett az Outlook.com -os fiókom naptárjait szinkronizálom.
Utóbbinál több naptárat is kezelek (pl: névnapok; F1 naptár; születésnapok; stb.). A névnapok naptárát én is egy letöltött ICS fájl importálásával hoztam létre. A fiókomban, azaz az Outlook.com felületén beállítottam az értesítési időt, ami 15 perc a kezdéstől (egésznapos esemény miatt előző nap 23.45 jelez), de más időpont is megadható. Beállítható a készüléken az is, hogy látszódjon a naptár vagy ne (ettől függetlenül leszinkronizálja a készülék, és ha be lett állítva értesítési időpont, akkor azt átveszi a telefon a fióktól). A láthatóságot be lehet állítani a Blackberry-n lévő naptár program "kezelés" funkciójánál lehet. Nálam például a névnapok nem jelennek meg a naptár programon belül, de az értesítések átjönnek, reggel amikor bekapcsolom a készüléket egyből értesít az aktuális névnapról. -
LSiki
tag
válasz BBZ10-Peti #34600 üzenetére
2 éves eredeti akksi
GOLD akksi
WiFi-vel streamelt folyamatos youtube video lejátszás, max fényerőn.
Mindenki vonja le a saját következtetéseit.Ha kérdeznek, válaszolok.
-
Orgi
addikt
válasz BBZ10-Peti #34603 üzenetére
Nekem fel van véve a magyar névnapok gmailben mint naptár és így beépül a naptárba és jelez is.
-
Orgi
addikt
válasz BBZ10-Peti #34587 üzenetére
Nekem voltak ilyen szinkronizálási gondjaim (igaz teló és otthoni levelezőprogram kapcsán), de rájöttem hogy a Gmailban voltak rosszul beállítva a dolgaim, hogy mi történjen az eredeti példánnyal, ha levelezőprogrammal közben letöltöm). Nem lehet ott neked is vmi beállítás?
-
Mercel
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34582 üzenetére
Yeah, tényleg úgy van - az egyenes vonalat váltotta az amorf.
2, az eltűnt levelek kérdése valószínűleg user error. Vagy rossz alap beállítás vagy rossz gombra nyomtál törlésnél.
Amúgy meg igen ez Z10 topic, de mivel ez a leglátogatottabb így egyben általános BlackBerry topic is.
Marcel
-
turbulencia8
őstag
Csak nagyon picit valtozott a feloldasi animacio, pont az amorf vonal volt az ujitas.
[ Szerkesztve ]
-
akosxyz
senior tag
Valószínűleg az volt kiválasztva, hogy mindkét helyről törölje. Ennek nézz utána a beállítások között.
Az első kérdésedet én értem, de fogalmam sincs mitől lehet. Nem találkoztam még vele. Restart nem segített?
-
nagyúr
Egyes kérdést nem értem..
Kettes kérdésre: lehet, hogy előtte szépen beixelted, hogy mindkét helyen törölje és ezek után így tegyen mindig?
Mert szerintem ez lett!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Pavlo
aktív tag
válasz BBZ10-Peti #34538 üzenetére
100%-os töltöttségen hogy tud túlhaladni? Vagy a GOLD akkud 101%-ot is tud?
Viccet félretéve, mint minden normális töltésvezérlő leállítja a töltést, csak szintentartás van. Ha egész éjjel a töltőn van, akkor sem lesz baja.
[ Szerkesztve ]
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34515 üzenetére
Nekem azért ennyire nem látványos, de jobbnak tűnik, mint a gyári
-
PHenis
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34515 üzenetére
Addig addig dicsérgetitek, amíg veszek egyet én is. :-)
-
tresh
veterán
válasz BBZ10-Peti #34512 üzenetére
1-es kiadásra gondolt.. bár nekem az van és 2 éve semmi bajom vele pár apróságon kívül ami még mindig kevesebb mint más rendszeren volt.
-
kalmanahos
tag
válasz BBZ10-Peti #34502 üzenetére
csak nagyon nem mindegy, hogy melyik altipussal rendelkezel. a 100-as hasznalhatatlan kategoria, annyira bugos
-
lovace
aktív tag
válasz BBZ10-Peti #34475 üzenetére
Jól látom a korábbi hszekből, hogy 2680 mAh-s-at használsz ugye?
Én e-bay-ről szeretném megrendelni. (Ott vagyok regelve, onnan a legkényelmesebb.) EZT találtam. Ha jól gondolom a tiéd is ilyen lehet. -
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34467 üzenetére
Én is most tapasztalgatom. Még egyelőre nem látok nagy különbséget. De gondolom kell neki pár ciklus, hogy beálljon rendesen.
Pavlo: Nekem ez a feltöltés bug nagyon ritkán jelentkezett és a frissítés óta még ritkábban.
-
Cannabis7
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34445 üzenetére
én most vettem elő újra a real racing 3-at, utoljára akkor játszottam vele amikr megvettem a telót, kb 1,5 éve, emlékszem akkor melegedett rendesen, na most az a helyzet, hogy meg is lepődtem mert még ha töltés közben is játszok vele, akkor is minimálisan melegszik, ha meg nem is töltöm szinte semennyire
de egyébként mintha jobban is bírná az akksi a játékot, sokkal jobban.
érdekes ez. -
turbulencia8
őstag
válasz BBZ10-Peti #34456 üzenetére
Ez 3,8 V-on akkor is csak 1400 mAh kapacitasu. Egy lehasznalt gyari akkunal persze ez is jobb lehet.
-
MODERÁTOR
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34445 üzenetére
Na erre én is kíváncsi leszek.
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34442 üzenetére
Én is kb annyiért rendeltem, és ha esetleg nem is működik, hát nem nagy összeg. Több is veszett Mohácsnál...
Már töltőn is van és meg is kezdődik a teszt -
sasa134
addikt
válasz BBZ10-Peti #34402 üzenetére
Valszeg szerencséd volt, és a szolgáltatód kiadta arra a típusra is - ezért kaptad meg OTA.
Avanti Roma
-
Pavlo
aktív tag
válasz BBZ10-Peti #34354 üzenetére
Azzal a programmal a lockscreen-ről is tudsz screenshot-ot lőni, egyégként nem.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Erre pl. en is ilyen fake appal jottem ra.
-
lovace
aktív tag
Ezért érdemes néha manualt olvasni!
Nem is igazán értettem eddig, hogy ki az, aki pénzt ad ki egy olyan programért, amit a rendszer mindenféle külön app nélkül tud, de ezek szerint azért, mert sokan nem tudják.
-
Mercel
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34274 üzenetére
Van pár apróság, de főleg hibajavítás.
A berryblogon van leírás.Marcel
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34269 üzenetére
Ebben van igazság. Sokan szívnak olyan miatt, hogy amit vettek még nem forrt ki eléggé. Ugyan ez igaz lehet erre is. Remélem azért itt nem lesznek olyan problémák.
Amúgy rendeltem én is Gold akut a telóba Hát kíváncsi leszek, hogy teljesít
-
tresh
veterán
válasz BBZ10-Peti #34265 üzenetére
Vagy egy Venice ???
androiddal
-
BrownB
tag
válasz BBZ10-Peti #34211 üzenetére
BeBuzz 10 Pro és Data Usage Counter szépen teszi a dolgát, ezek nálam kezdetek óta fent vannak (több mint 2 éve). A Box beépül a fájlkezelőbe, ami ötletes. A Bria szerintem a legjobb VoIP progi, amit az ára is tükröz (és nem csak a BB-re). Parrot-tal egyszerűen és nagyon jó minőségben lehet hangot rögzíteni (legalább is Z10-en).
-
PHenis
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34206 üzenetére
Még annyi, hogy szerintem az sd sebessége nem is olyan fontos. SymbianOS-ossal mértünk sd írás-olvasás sebességet a passport totyikban. Neki a passport írja vagy 6 megával. Nekem a z10 3-al írja a class10-es karimat, amit a gép 10 megával szokott írni. Az olvasás asszem neki 10 mega volt, nekem meg vagy 6 mega/sec. Szóval innen nézve fölösleges volt class10-est venni. Mondjuk az enyémen be van kapcsolva a fájlrendszer titkosítás, az biztos lassít egy picit.
[ Szerkesztve ]
-
hampidampi
senior tag
Nekem egy 64GB-os Sandisk kártya van benne, simán viszi.
A sebességgel akkor lehetnek csak problémák, ha olyan programot nyitsz meg, ami indexeli a tartalmat. Pl. nekem nagyon sok zene van fent, kb a kártya fele. Ha simán megnyitom a gyári zene appot, nincs késlekedés, de ha mondjuk rakok fel egy új számot akkor újraindexeli a zenéket. Ez eltart 10-20 mp-ig. De ugye ezt csak akkor ha valami változik. Más lassulást nem tapasztaltam. -
Orgi
addikt
Nekem 32-es class 10-es Samsung Evo van benne és nem találkoztam ez miatt lassulással. Ha jól láttam újraindítást követően újraindexeli vagy vizsgálja a zenéket/képeket, de nem vészes a háttérben.
-
Mercel
senior tag
-
akosxyz
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34191 üzenetére
Stl100-1hez is jó? Vagy az nem lényeg?
-
Mercel
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34188 üzenetére
Szia!
A magam részéről mindenképpen köszönöm a visszajelzést az akkuval kapcsolatban!
Akár privátban megadnád a forrást?
Marcel
-
Coc@s
őstag
válasz BBZ10-Peti #34154 üzenetére
Ez a Z10-re vonatkozott (amíg volt és használtam), de igen.
Néha a Passportot is, bár az nem lassul be, de amikor már nagyon megnő pl. a PIM foglalás, akkor restart és kész.
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz BBZ10-Peti #34152 üzenetére
Én a készülékfigyelésben szoktam kilődözni a számomra szükségtelen és kilőhető dolgokat, így tovább bírta a Z10.
De pl. a PIM szolgáltatások valamiért szeret idővel igen megnőni a memóriában, ezért a memória ürítgetés ellenére néhány naponta én újra szoktam lökni.
Az a PIM dolog ugyanígy viselkedik a Passportnál is, de ott ugye 3 Gigából indulunk.18 éve itt
-
Mercel
senior tag
válasz BBZ10-Peti #34092 üzenetére
Szia!
Nagyon kíváncsi leszek a Gold akkuval kapcsolatos tapasztalataidra.Szeretném azt olvasni tőled egy hónap múlva, hogy megoldotta a problémát..
Egyébként minden nyűgje dacára én sem bántam meg, hogy Z10-re váltottam, de a gyári akkuval én is szenvedek.
Nekem aktívan használva 6-7 óra[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Coc@s
őstag
válasz BBZ10-Peti #34092 üzenetére
Szinte egész nap wi-fi-n van. Ha meg nem, akkor mobilnet ( tré-mobil ). De az nem sok. Csak néha.
Ezért nem látom értelmét 2G-n tartani.
Ha meg reggeltől estig röhögve kibírja, akkor meg pláne nem.Én mindig, minden telefonommal úgy voltam/vagyok, hogy este akkor is töltőre dugom, ha még 90%-on is áll az akksi, mert így minden reggel 100%-on kezdem a napot, így nem érhet meglepetés. (Persze lehetnek extrém helyzetek, amikor a 100% is kevés egész napra, de akkor rá kell töleni és kész.)
Persze kíváncsiságból használtam kikapcsolásig (ill. nagy néha egyébként is, csak hogy a telefon is kalibrálja néha újra az akksit), de nem csinálok sportot abból, hogy meddig is bírja.
Ha estig (lefekvésig bírja,) nekem az már elég.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz BBZ10-Peti #34088 üzenetére
Döntően van WIFI ahol vagy nap közben?
Mert ha egész nap azon lóg, akkor nyugodtam maradhat a 3G is, hisz úgyis a WIFI-t használja, az meg kevesebbet eszik mint a 3G.
Abban a kis időben meg mikor nincs WIFI, kibírja a 3G-t is és legalább akkor is gyors a net.18 éve itt
-
tresh
veterán
válasz BBZ10-Peti #34088 üzenetére
Nem tudom enyém 1,5 évesen már olyan mint a titanic mindig süllyed , legalább is aksi terén Ha nem használom akkor kibír egy napot. Ha kicsit komolyabban igénybe veszem max félnap de akkor nagyon elemébe volt.
-
Coc@s
őstag
válasz BBZ10-Peti #34086 üzenetére
Az akksira kíváncsi lennék.
Általában nincsenek igazán jó tapasztalatok az utángyártott akksikkal.Nekem a 2G nem vált be anno, igaz, főleg a WAZE-nak volt kevés menet közben.
Én mindig fixen 3G+fix WIFI módban használtam, estig akkor is bírta.18 éve itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest