- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
válasz
halitibi01 #34788 üzenetére
Na igazán örülök, hogy ennyivel megúsztad!
Erre gondoltam volna utoljára, hogy elfogy a tárhely a gépen, szerintem erre a "bug"-ra még a nagy BlackBerry fejlesztők se gondoltak az általad linkelt oldalon!
-
akosxyz
senior tag
válasz
Bizony eladáskor érdemes végig csinálni.
-
válasz
Hát, pedig eladáskor muszály vagy megcsinálni a biztonsági adattörlést, ha nem akarsz másnak némi arcpírt okozni, magadnak meg pöti problémát.
-
agyarka
aktív tag
válasz
Rajtad kívül még senki nem próbálta 10GB adattal, és a megszakítás sem tett neki jót.
Több tucatszor csináltam - igaz mentés és gyalulással - gond nélkül lefutott.
Örülök, hogy végül sikerült helyrehoznod, ez is azt erősíti, hogy jól kialakított stabil rendszer. -
lovace
aktív tag
válasz
halitibi01 #34786 üzenetére
A linket tovább kattintgatva:
"If the Blackberry 10 OS cannot be reloaded or displays the same symptoms after the reload has been completed, bring the device to your place of purchase for service."
A helyedben elkezdeném keresgélni a garanciajegyet... -
lovace
aktív tag
válasz
halitibi01 #34782 üzenetére
Én sem tudom, hogy mi történik ilyenkor. Nem vagyok telefonguru, csak a saját tapasztalatomból tudok beszélni, egyáltalán nem 100%-os a tudásom. Ha jön valaki nálam hozzáértőbb jobban járnál a segítségével, én tényleg csak egy mezei user vagyok nem szoktam szoftvereket újratölteni, nem használok se autoloadert se sachesit, csak és kizárólag mindig a legfrissebb hivatalos romot.
Amikor én így jártam tavasszal akkor 24 órát állt 99%-on. Tied is fel fog menni valószínűleg addig néhány óra múlva, de onnan nem hiszem, hogy tovább lép.
USB-kábellel csatlakoztasd a gépre és ha a link felismeri, akkor újra tudod tölteni a készülékszoftvert. Az én esetemben nem ismerte fel (sanszos, hogy a tiedben sem fogja). Ha ez nem megy próbálkozhatsz még autoloaderrel esetleg, amiről eventus oldalán találsz jó leírást. (Nálam ez se működött, szerviz lett belőle, majd fődarab csere.)
Tényleg nem vagyok guru, ennél többet nem nagyon tudok mondani, sajnálom. -
lovace
aktív tag
válasz
halitibi01 #34780 üzenetére
Saját tapasztalatom alapján ez már nem fog magától helyrejönni. Link felismeri? Mert akkor esetleg megpróbálkozhatsz egy készülékszoftver újratöltéssel.
(Nálam így füstölt el tavasszal az első Z10-em, de nem akarlak elkeseríteni...)
-
halitibi01
csendes tag
válasz
halitibi01 #34778 üzenetére
Még mindig 98%
Mit tudok ilyenkor csinálni???😓 -
akosxyz
senior tag
válasz
halitibi01 #34778 üzenetére
Biztosra megy, mindent letöröl
-
Mercel
senior tag
válasz
halitibi01 #34774 üzenetére
Szia!
Nekem egyszer volt szükségem visszaállításra - akkor lement probléma nélkül reális idő alatt, de már előtted is belefutottak páran ugyanebbe. Elvileg nincs para, le fog futni, csak kínosan hosszú ideig tart. -
agyarka
aktív tag
válasz
halitibi01 #34770 üzenetére
10GB, megszakítgatások meghozhatja az eredményt.
-
lovace
aktív tag
válasz
halitibi01 #34770 üzenetére
Ez az első adattörlésed vagy már csináltál rajta korábban is?
-
agyarka
aktív tag
válasz
halitibi01 #34765 üzenetére
Szó szerint az amit kiválasztottál. Nem véletlenül biztonságinak nevezték el. A jó munkához idő kell!
-
válasz
halitibi01 #34766 üzenetére
Milyen oprendszer volt rajta eredetileg?
-
agyarka
aktív tag
válasz
halitibi01 #34763 üzenetére
Ez nem sima gyári visszaállítás, ezért nem is úgy hívják. Autoloader után még visszafejthető az adatok 1 része, ezután kicsi valószínűséggel, és irreálisan drágán.
-
halitibi01
csendes tag
válasz
halitibi01 #34761 üzenetére
-
halitibi01
csendes tag
válasz
halitibi01 #34759 üzenetére
Még mindig 94% reggel 8-kor kezdte... Lehet hülye kérdés, de ilyenkor már nem lehet autoloaderrel újratölteni a szoftvert?
Gallyra vágni sem akarom, de ma 17-ig be kellene fejeznem ezt a szenvedést..
-
Pavlo
aktív tag
válasz
halitibi01 #34759 üzenetére
Fel a fejjel, meg lesz az na!
-
válasz
halitibi01 #34749 üzenetére
Elfelejtetted?
Titkosítást előttek kikapcsolni mindig, illetve a gyári alkalmazáson kívül mindent letörölni, gépről egyéni tartalmat leszedni teljesen. Na, akkor gyors lenne. Nekem így fél óra volt a teljes wipe.
A titkosítást "csak" 3 órán át fejtette vissza! -
blazs_
csendes tag
válasz
halitibi01 #34751 üzenetére
igen, bb sajatossag, mert nemtudom hanyszor kinullaza a teljes memoriat meg ilyesmi
-
blazs_
csendes tag
válasz
halitibi01 #34749 üzenetére
igen, normalis
-
PHenis
senior tag
válasz
halitibi01 #32665 üzenetére
Nekem 38%-ra szívta az aksit egy Miskolc-Budapest távon. Úgy, hogy töltőn volt.
-
APippo
tag
válasz
halitibi01 #32104 üzenetére
Ami azt illeti ezek megvannak a telefont fel is ismeri ez a nyamvadt windows és ki van kapcsolva a háttértároló mód de másolni istennek sem tudok mert állandóan megáll. Ha egy megás képet akkor is ha egyszerre egy 1,2 gigás filmet akkor is. Elindul egy darabig és megáll. Próbáltam már mindent, újratenni a drivereket, másik kábel másik USB másik gépet is de nem nem akarja. Ha bekapcsolom a háttértárat akkor meg csak az SD kártyát látja.
Egyedül a rendszert nem tettem még újra (win7) de mivel másik gépen is próbáltam (igaz az win8 és új telepítés szóval kétlem, hogy a régi droidos driverek kavarnának be) és így sem ment akkor kétlem, hogy ez segítene.
-
válasz
halitibi01 #32104 üzenetére
szép kis Windows malőr.
-
APippo
tag
válasz
halitibi01 #32097 üzenetére
Szintén zenész, én meg nem tudok rá normálisan zenét másolni mert vagy ótvar lassan akarja, vagy egyszerűen megáll valahol 1 és 0% között... Csináltam én is mindent de valamiért nem szereti. Úgyhogy ebben ketten vagyunk tipp jöhet nekem is
-
hericstamas
tag
válasz
halitibi01 #19880 üzenetére
A képek méretét meg pl. küldés előtt alakíthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest