Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
válasz
kbyte1024 #273 üzenetére
Úgy látom velem ellentétben neked vannak értelmezési nehézségeid, ugyanis egy szóval sem mondtam, hogy nem volt BB-d. Nagyon jól emlékszem, hogy a világ legjobb telefonjának tartottad, aztán amikor megjelent a 10.3 neked lett a legnagyobb szád, mert az első frissítés nem úgy jött össze, ahogy kellett volna. Azóta mindig és mindenhol az első károgók közt vagy, holott meg se vártad, hogy helyrehozzák a hibákat.
Azt meg, hogy kinek mi jut el a tudatáig szerintem inkább ne részletezzük, ugyanis vajmi keveset tudunk egymás értelmi képességeiről! -
lovace
aktív tag
Elolvastam a cikket, köszönjük! Maradok az OS10-nél.
Nekem egy bajom van veletek woland_y2k és kbyte1024 mégpedig az, hogy amint megjelenik egy BB hír az első hozzászólók közt feltétlen ott kell lennetek a fröcsögésetekkel. Átlagos olvasóként mondhatom, hogy nagyon unalmasak vagyok! Ha ennyire a vesztét akarjátok ám legyen, az írásaitokból is egyértelműen a káröröm tükröződik. Nincs jobb dolgotok? Ha engem nem érdekel valami elkerülöm, nem pazarlok rá időt. Javaslom tegyetek hasonlóképp a BB-s hírekkel! Minden jót kívánok nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged