- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Hasonlo cipoben vagyok, mint kpeter, csak nekem jo lesz (ha lesz) a hasznalt is.
Telenornal nincs es nem is volt tudtommal. Akkor mar eselyes, hogy nekem is reg lenne (kiveve ha dragabb, mint fuggetlenul, de ebben az arkategoriaban mar nem volt ez jellemzo).
T-Mobile-nal volt, de akkor se volt sose kiallitva sehol, vagy az egesz orszagban 1-2 boltban, de pont a hetvegen kerdeztem valamelyik korutiban talan, azt mondtak hogy uzletbe mar rendelni se tudnak, esetleg webshopban me'g elerheto lehet de az se biztos. Egyebkent az elmult 1 evben eleg sok T-ben kerdeztem ra, de teny, nem surun jarok a belvarosba es enm mentem celiranyosan bemutatoterembe, csak ami utba esett. -
a.sebi
őstag
Gyönyörű észre sem veszem ezt a törést !
Méltatlanul kevés figyelmet kap ez a telefon.
5 napja hasz¦álom és letettem arról hogy eladom! Imádom ! Féltem ettől a billentyűzettől ! De még ha lassan is an nem vagyok hajlandò a virtuálison gépelni !
Megjelenésében tárol a telefon a sok iPhone és Samsung közül nagyon kitűnik !
Lagot nem tapasztalok ! Ùgy nézek rá mint anno az iPhone 3 g re ! Gyönyörű minden pillanat vele !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest