- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ne_Tudd_Ki #715 üzenetére
Szerintem frissítésekkel egy darabig nem lesz gond, elég sokáig támogatja a telefonjait a BB
-
l.sebestyen
senior tag
Priven van olyan funkció ami kiírja, hogy összesen hány órát telefonáltak a telefonnal? Nem az androidos hivasinfora gondolok mert ott csak a droid azt mutatja, hogy egyes hívás mennyi ideig tartott, hanem olyanra, mint az os10 ben is volt, és kiírta az utolsó wipe óta az összes hívás időtartamot
-
l.sebestyen
senior tag
üdv. érdeklődöm, akinek van, illetve aki használt ilyet, 7 es android kijött rá, vagy várható rá?
-
l.sebestyen
senior tag
Az én esetemben annyi, hogy kényelmesebb, nem egy 4" os kütyün kell babrálnom.
Ha egy levélre kell gyorsan reagalnom, arra tökéletes az okos telefon, de komolyabb dolgokra nálam mindig a PC játszik, hozzá teszem ez az én véleményem pont ezért elég a BlackBerry App kínálata nekem mert nincs szükségem mindenhez külön progira.
Olyan helyen dolgozok, hogy az én esetemben, igen a PC -èmben jobban bízokm
Én is ismerem a legendákat, hogy a BlackBerry feltörhetetlen, nem merültem el a témában, szakmai fórum ide, vagy oda, nem is érdekel ez a része, csupán annyi, hogy egyszerűen nem bírom elkepzelni. -
l.sebestyen
senior tag
Oké, hogy a BlackBerry a biztonság mintaképe, de pl. Az én telefonomon tárolt dolgokból se tudna senki profitálni, szerintem vagyunk így páran, aki meg a telefonján bankol az szeret veszélyesen élni, ne gondolja senki, hogy amit valaki hozzá értő fel akar törni azt nem fogja megtenni. Olyan hogy valami feltorhetetlen, olyan nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged