Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz
turbulencia8 #607 üzenetére
Gondolom igen mert csak így fogadja a BB netet!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
turbulencia8 #605 üzenetére
Nekem Classicon 1GB-os volt. Éjjel nappal ment rajta és bőven volt használva így éppen hogy nem ment le! 3GB untig elég ha csak a BB progikat futtatod!
-
kristof83
aktív tag
válasz
turbulencia8 #592 üzenetére
A Hub-ot még nem használtam, a Passporton se szerettem, és szerencsére nem kötelező mert csak egy program...párszor tegnap random megkérdezte hogy engedélyt adok-e neki a használatra, akkor nemet mondtam, ma még nem dobta fel.
Viszont azt tudja valaki hogy miért van egyes programok ikonja alatt 3 pötty!?
-
kristof83
aktív tag
válasz
turbulencia8 #590 üzenetére
Valóban olyan érzésre mintha levehető lenne, közbe meg nem.
De menetközbe be is laktam amennyire lehetett ennyi idő alatt, és egyenlőre nekem tettszik! Visszaolvastam az előbb egy-két oldalt itt a fórumon és nem értek egyet sok android fikázóval.
Mondjuk én szeretem mindkét nagy rendszert, szóval engem nem ért meglepetés mint sokakat akik azt rótták fel hibának hogy az androidot nem tudták megszokni.
Senki nem mondta egy percig se hogy más lesz ez az android mint bármelyik, így azért nem értem meg azokat a tulajokat akik ez miatt szídják a telefont. Sőt még mondták is hogy nem sokat változattak a stock androidhoz képest, semmi komolyabb saját launchert nem pakoltak bele, úgyhogy még jobban kijön a telefon androidossága mint akár egy Samsungnál ahol azért a saját launcher rengetetget elfed a valódi szűz androidból. -
Praetorianus
aktív tag
válasz
turbulencia8 #572 üzenetére
"BB10 nélkül számomra értéktelen a BB" - szívemből szóltál. Bár ahogy elnézem, nem vagyunk egyedül a véleményünkkel. Tudom, hogy egyik BB-s topik sem a nagy forgalmáról híres, de az kemény, hogy egy viszonylag új modell topikjában 10 napig semmi se történjen. Szóval ide nem kellenek számok, meg eladási adatok, a telefon iránti érdeklődést ez mutatja a legjobban...
-
Pastika
aktív tag
válasz
turbulencia8 #572 üzenetére
Jogos. Emiatt adtam el én is még februárban, nálam egy hetet bírt a Priv.
-
Pastika
aktív tag
válasz
turbulencia8 #569 üzenetére
Azért ez így aljas volt
de annál őszintébb
-
válasz
turbulencia8 #545 üzenetére
Ők inkább csak az Androidos felhasználótábor méretére gondoltak. Abból kicsípni egy szeletet az volt a cél.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #542 üzenetére
Állítólag amit jónak tartanak azt hagyják meg és kiegészítik a BB okosságaival pl a BB10 nél használt alkalmazás ki-be kapcsolással,hogy csak azt használd amit tényleg akarsz,nem amit ráderőltetnek.Meg a Hub-nál is akarnak valamit a biztonság megerősítésére mert a újjlenyomat olvasó szerintük nem biztonságos ezért is maradt ki belőle.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #532 üzenetére
Szerintem már leírtam.2 hétig használtam és ugyan azzal a használattal,nem vettem észre semmi különbséget a Note4 vagy az Edge plus és a Priv akkumulátor ideje között,pedig ezek a telefonok elég jó kijelzőidősök.Egyébként olvastam hogy mindezek ellenére a legutóbbi 2 frissítésen már optimalizálták az áram felhasználást és a 6.0 ban is ez lesz az egyik legfontosabb elv.Ja és mindíg 4G-n ment.Bár most gondolom ha előveszem 3G-n fogom használni mert Karcag felé a Vodafon nem egy penge.
-
kekkola
senior tag
válasz
turbulencia8 #489 üzenetére
A droidos iránnyal nem lenne baj, ha sikerülne normálisan megcsinálni... Újabb kapufa, az ismétlés meg valószínűleg kaput sem talál...
-
válasz
turbulencia8 #489 üzenetére
Szerintem is. Külföldi fórumokon is hasonló vélemények vannak, hogy OS10 stabilabb jobb és használhatóbb. Azt hiszem én maradok a jelenlegi telefonon és megvárom a BB következő lépését, irányát. Sajnos így ez még nálam az "ülj le fiam kettes" kategória.
-
kovike
tag
válasz
turbulencia8 #469 üzenetére
A Z10 akkukijelzése még mindig sz@r...
Tehát 3 év alatt sem sikerült kijavítani nekik...Egyébként ez a PRIV baromi jó lehet, de ennyi pénzt nem ér egy teló sem nekem...
-
aquamist
tag
válasz
turbulencia8 #467 üzenetére
Igen, olvastam, ez most olyan, mint a Z10 volt 3 éve :-) Egy frissítés hátha segít, mert ez így nem jó.
-
zombinyul
addikt
válasz
Nem teljesen... Nekem baromi hektikus volt az akksi visszajelzés (és nem rég volt 3G-s Z10-em, úgy 1 hónapja cseréltem le).
-
kazanka
őstag
válasz
Samsungoknál vannak a vezeték nélküli gyorstöltők,szinte mindenki használja de a gyorstöltést kikapcsolják mert az a tapasztalat hogy nem használ az akkumulátor időnek.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #467 üzenetére
A legegyszerűbb proléma ami egy szoftver frissítéssel orvosolható,nagyon sok telefonnál javítottak,ráadásul lassan itt a 6.0 Pl.ha kiveszi a menűből a gyorstöltés funkciót akkor már nyer akár 1 órát is.A gyorstöltés funkciók nem igazán használnak az akkumulátornak..Este felteszik tölteni, reggelig ráér.nem kell hogy másfél óra alatt feltöltsön
-
válasz
turbulencia8 #433 üzenetére
Erről beszélek. Vannak itt olyan régiók, akik ezt használják, csak lehet hogy egyszerűbb beszerezni a másikat..
-
válasz
turbulencia8 #411 üzenetére
Mivel nem az első BB-m, így ragaszkodom ahoz hogy a fizikai qwertz legyen.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #392 üzenetére
Tökéletes,azt kaptam amire vártam,sok felsőkategóriás telefonom volt de ez a legjobbak egyike.Pl a note 4 cerkája,az edge+üveg kialakítása,itt meg a QWERTY billentyűzet és az sem mellékes hogy a kiskínai erre még nem tette rá a kis sárga kezét.Mióta megvan egy hétig használtam,nem akadt nem fagyott,semmi problémát nem vettem észre.Hogy miért adom el?Talán azért mert így 65 évesen nem tudom kihasználni,igazából nekem csak telefonálni kell vagy ha nem vagyok gépközelben egy- két email vagy sms.Ezért kár egy ilyen telefont csak a birtoklási vágy miatt megtartani.Úgy gondolom ezt is kipróbáltam a legújabb technikából.Szerencsére nem sok versenytársam van a különböző hirdető oldalakon mert szinte csak az én telefonom a TELEFON a többi talán egy kivétellel bolti garanciás semmirevaló gagyi.
Vanessa1:
A telefonban lévő kiosztás és a mechanikus nem egyezik meg -
Peti78
őstag
válasz
turbulencia8 #377 üzenetére
Komolyan, ki az a hülye, aki függő Priv-et vesz 285 ért, amikor 275 függetlenül a berryboltban?
-
agyarka
aktív tag
válasz
turbulencia8 #377 üzenetére
A BB bekaphatja. Folyamatosan beinteget az OS10 es vásárlóinak, ezek után miért kellene elhinni, hogy a Priv támogatott marad. Pedig a droidnál elég sűrűn találnak biztonsági rést, ellentétben a korábbi saját oprendszereikkel.
#376 Kazanka
Szerintem az olcsóbban forgalmazott BB k is telefonok. Inkább a garijuk nem nevezhető normálisnak ( meg sok esetben a számla és a közterhek a difi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest