- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz
turbulencia8 #607 üzenetére
Gondolom igen mert csak így fogadja a BB netet!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
turbulencia8 #605 üzenetére
Nekem Classicon 1GB-os volt. Éjjel nappal ment rajta és bőven volt használva így éppen hogy nem ment le! 3GB untig elég ha csak a BB progikat futtatod!
-
Sly Bp.
addikt
Az én véleményem is az hogy a GSM gari olyan mint ha nem is lenne gari
a tapasztalatok is ezt támasztják alá! Meg a sok kisbetű hogy a telefonra van 10 perc garancia utána meg csak szoftver! A mai világba tolja fel a szoftver gariját mert egy 6 éves is megcsinálja azt amit ők! Nyitok egy GSM-et és 1000 év garit vállalok rá természetesen csak szoftvert
ha bármi baja lesz a telefonnak és nem tudom megcsinálni akkor rád fogom hogy tuti a fürdőszobában voltál vele stb stb...
12*0
Ha nem adnak el egyet se azt szorozhatod bármivel az 0-a marad
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Ceftriaxone #518 üzenetére
Passport Silvert néztem beraktam a zsebembe és nem fért bele így elengedtem
-
Sly Bp.
addikt
Voltam a Berry boltban megnéztem végre egy Priv-ot! Tuti hogy nem veszek! Kicsi a fizikai bill, baromi nagy tepsi az egész, nekem nem tetszik a súlyelosztása sem.... úgy hogy szerencse hogy nem rendeltem le egyet a T-től!
-
Sly Bp.
addikt
Annyira rosszat olvastam a telefonról hogy 300 ezerért nem érné meg venni! Na de mit vegyek??? Most jár le a T-s előfizum és úgy megörültem hogy újra van BB náluk!
-
Sly Bp.
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a Priv és a Classic (amit jelenleg is használok) mi lenne a különbség! Nem a száraz adatokra hanem a tapasztalatokra gondolnék. Érdemes e lecserélnem a Classic-ot Priv-re? A Classic mellett szól a méret meg hogy nem szeretem annyira a droid felületet de mivel a Priv-ben is van Hub ezért elgondolkodnék!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged