- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szeky81 #9385 üzenetére
"1 hónap alatt kb 6X indult újra a teló... Nemegyszer töltőre téve reggelre már pinkód fogadott."
Nálam simán van ilyen mindenféle külön app nélkül is. Mondhatni ez nálam már az OS-be épített feature
Hozzáteszem, mivel a PP már csak másodtelefon nálam, nem csinálok belőle nagy hisztit. Már csak azért se, mert újabban azt a kártyámat áttettem butatelóba, ami viszont hibátlan megbízhatósággal üzemel. -
Nand_i
tag
válasz
szeky81 #7338 üzenetére
Nem kell tőle félni. Én is Z10ről váltottam Passportra és csak képen láttam előtte. Tud kissé zavaró lenni a szélesség, de szerintem csak farmer zsebben, használat közben nem. A héten kaptam céges Leap-et és egy fél napig ki akart esni a kezemből, mert szokatlan volt a hosszúság, PP valahogy jobban "tenyérbe ül".
-
bisti79
tag
válasz
szeky81 #7329 üzenetére
Nekem Z30-as van napi használatban. A kijelzőtől ne félj, mindenki jön ezzel a "beégéssel", "fényerő-degradálódással", hát, meg kell mondjam, egyik se jellemző a tipusra. A Z10 mellett üzemidő-bajnok, hoz egy nagy adag prémium érzést is, úgy, hogy "hétköznapi" alakkal bír.
A Passport gyönyörű telefonon, erős hardverrel, hatalmas tudással, olyan innovatív megoldásokkal, amik után csak kulloghat a konkurencia... de az alakja is egyedi.
Neked kell eldönteni tudnál-e együtt élni vele a mindennapokban. Mert nem az a kérdés, melyik a jobb... -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
szeky81 #7329 üzenetére
A Passport széles, ez valóban lehet zavaró, pláne ha nincsen nagy kezed.
Viszont amúgy a Z30 kb 11 mm-el hosszabb, mint a Passport.
Hogy ez jó, vagy rossz, az egyéni kérdés. Van a topikban olyan, akit zavar, van (pl én) akinek meg a hosszabb telefon lenne hátrányosabb.Amúgy a Passport jóval erősebb, az androidos programok jóval simábban futnak.
Továbbá a Passport kijelzője is sokkal jobb. Szemmel láthatóan is. Éles, jól olvasható, szépek a színek. -
Coc@s
őstag
válasz
szeky81 #7329 üzenetére
Nekem volt Z30-am és van Passportom, igaz, nem SE, de ez mindegy szerintem.
Semmi bajom nem volt a Z30 kijelzőjével nekem, de attól másnak más körülmények közt még lehet problémás.
A Passport furcsa volt kb. 1 napig. De hamar megszerettem, aztán mikor az elsőtől kényszerből meg kellett válnom és újra Z10-eztem, hát mit mondjak, lógott az orrom rendesen, és nem azért mert akkora lenne.
Aztán mikor ismét Passport tulaj lettem, repültem örömömben a Z10 után, pedig az még nagyobb ugrás méretben. De a hatalmas egyéb különbség miatt szerintem nagyon megéri.
Én imádom a Passportot! -
Galahed
senior tag
válasz
szeky81 #4672 üzenetére
Szia! Z10 ről váltottam SE-re. A Berryboltban vettem múlt szerdán, ma kaptam meg. (Szerdán el is fogyott az akkori szállítmány) 2év garival. Sajnos tok nincs hozzá egyelőre, de kint sem nagyon. Az e-bay-en láttam, ahl olcsóbb ott nem küldik Magyarországra. (A 21ezer forintos gyári tokot persze küldenék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest