- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tom956ster #7858 üzenetére
Szia! A Tapatalk amúgy működik? Csak érdeklődöm.
-
válasz
tom956ster #7846 üzenetére
Nem kell semmi Tapatalk, mert nem szövegbe szúrsz képet a BBM-be, hanem az külön fotó.
Azt pedig tudod szintén küldeni. BlackBerryn pedig tudsz foldert készíteni és a fontos, szokott képek oda mehetnek bele. Semmi különlegesre nem kell gondolni. -
-igu-
veterán
válasz
tom956ster #7841 üzenetére
'bocsmá
-
válasz
tom956ster #7840 üzenetére
El fogod felejteni a Tapatalkot, ha ott a billentyűzet!
-
-igu-
veterán
válasz
tom956ster #7836 üzenetére
Céges app futtatására kérj a cégtől egy arra alkalmas készüléket, minden másra ott a
MastercardPassport. -
válasz
Heló!
"-Kontaktok hogy jönnek legegyszerűbben át iOs-ből?"
Szerintem valamilyen felhőszinkronizációk keresztül. Praktikusan gmail, outlook, vagy icloud. Nekem a gmailb-ben vannak már nagyon régóta, és mivel minden platformon támogatott, ez jól kiszolgálta a telefonváltásokat.
"Van egy céges androidos appunk."
Bár ilyenkor mindig elmondom, hogy ez nem egy androidos telefon, szóval ne akként fogd fel, de jó eséllyel mehet a céges app. Szerintem ha az app hozzáfér a memóriakártyához, akkor a kártyán tárolt adatok elérése az appból nem kellene, hogy problémás legyen. Maga a telepítés alapvetően nem bonyolult, sőt. [link]
"Mennyire lesz agyhalál megszokni megrögzött iOs felhasználónak?"
Jó kérdés, és mint minden kérdés, attól függ. Ha magát az OS-t nézed, akkor nyilván nem gyökeresen más, ikonok, jobbra-balra görgetsz stb. Egy csomó mindenben más persze az OS10, pl nincs fizikai Home gombot, minden gesztusvezérelt. Én párhuzamosan használom ios-sal, ha fél órát a kezemben volt az OS10 akkor utána már a berögződött gesztusokat akarom használni ios-on is, állatira rááll az ember keze, gondolkodásmódja. Meg kell hagyni, hogy a kezelést azt nagyon top módon eltalálták az OS10-ben. A Hub elérése, a beállítások elérése appon belül univerzális, nem kell többféle metódust megtanulni, fejben tartani, logikus, kézreálló, inkább segít a mindennapi munkában és nem akadályoz stb.
Ha úgy érted, hogy ios-on nem volt kérdés, hogy ha azt látod valahol valamilyen szolgáltatással kapcsolatban, hogy letöltheted a hozzá való appot, akkor tuti biztos lehettél benne, hogy van hozzá ios app. BB app pedig mondjuk úgy, hogy kb biztos lehetsz benne, hogy nincs hozzá. Ha androidos van, akkor pedig van rá esélyed, hogy menjen vele. Az app-ellátottság nagyon rossz OS10-en, ha ezen túl tudsz lépni a bejáródott munkamódszereddel, teendőiddel, akkor tetszeni fog. Ha nem, akkor nem."Mi a helyes irány, ha mégsem jön be?? (Nagyon nem akarok androidot, a céges app miatt szimpatikus a BB-n való esetleges futtathatóság, iOs meg az unalomig jól teszi a dolgát). Esetleg Priv?"
Erre szerintem tök egyszerű a válasz, az, amit a legjobban be tudsz illeszteni a napi gondolkodásmódodba, a napi teendőidbe, ami a legjobban alkalmazkodik ahhoz, amit elvársz egy telefontól. Ha ios akkor az, ha BB akkor az, ha android, wp stb akkor az. Szerintem nálad kulcskérdés a céges android app futtatásának lehetősége, meg szerintem az iost már unod is
szóval szerintem ha nem jön be akkor valamilyen android. Én viszont abból személy szerint a Privet nem venném.
-
zaphod78
tag
válasz
Helló!
Igaz már nincs meg a PP-m, de még olvasom a topicot. Kérdésedre felelve, ha az android app elfut 4.3-as verziószámú OS-en, akkor nem lehet vele gond. IOS kontakt importálásban nincs tapasztalatom, mert nem még olyan telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest