- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
-
lezerpiramis
őstag
9700-as főbb előnyei:
-Jobb kamera (autofókusz)
-Normálisabb kijelző
-Kényelmesebb billentyűzet (bár ez szubjektív)
-Hosszabb üzemidőOS 6-tal szerintem nem érdemes használni, mert túl nagy helyet foglal. OS 5-tel nyerő.
9320-as főbb előnyei:
-Újabb (gyorsabb) oprendszer
-Mobil hotspot
-A jack aljzat a telefon tetején van (szerintem ez jobb megoldás)A második kérdéssel kapcsolatban:
Szinte minden 3rd party alkalmazás megy sima mobilnettel (tudomásom szerint). Az App World BIS nélkül csak Wi-Fi-n fog menni. Opera működik sima mobilnettel, TCP/IP-beállítás kell hozzá. Appokkal kapcsolatban szerintem a www.mobyware.net oldalon érdemes nézelődni.(Szerintem BIS nélkül továbbra sem érdemes BB-t venni. Egyszerűen olyan, mint venni egy Al Di Meola Signature PRS-t, aztán rádugni egy 10 ezer forintos erősítőre...).
-
glutamin
őstag
A netezés nem lesz vel egy nagy élmény, azért arra készülj fel. Egy tapicskolós telefonnal sokkal könnyebb az élet ilyen szempontból. Az EDGE adatátvitel sem segíti a dolgot a szűk keresztmetszetével. GPS hiány sem éppen jó pont. Ha prakktikus szempontoakt nézzük, inkább vennék ennyi pénzért egy ZTE Blade-et (a sajátomat kaptam, amúgy nem vennék ilyet)
Letölthető alkalmazásokban sem fogsz majd bővelkedni. Van pár, de sok közte a fizetős. Játékok meg inkább a réggi java-s korszakot idézik.
A Blackberry márka presztízse vizsont még elég nagy itt nálunk. Sokan hiszik azt, hgy ez valami komoly üzleti telefon. Pedig csak relative drága, és emiatt nincs belőle még nagyon sok az embereknél. Spanyolországban, ahol voltam pár hete nagyon tucattelefon. Kb annak van ilyen aki valamiért nem vettem szifont vagy tepsi galaxyt.
-
Benőke
őstag
Most nézem de kifogyott a készlet. Bár nem tudom ez 10-100-1000db -ot jelent -e... Mert nem mindegy. Gondolom nem alap csomaggal már olcsóbb. Függetlenül 60k környéke.
Rózsaszín nél 38k. Egy 5k -s előfizu mellé 2 év láncra veréssel.
Mondjuk egyik szolgáltató sem szimpi. Rózsaszínnél már áttoltak a palánkon nem egyszer, oda nem szívesen mennék, mindegy milyen áron van mindegy milyen minőségű. Voda tól is félek, csak rosszat hallani. A Kéknél is romlik a minőség a magyar felső vezetés hatására. (BB -ből pedig csak kényszerből árulnak.)
Lassan úgy is olcsóbb lesz a roaming hívás szóval külföldi szolgáltatótól olcsóbban meg lehet oldani mint honitól. Úgy se magyar már egyik sem. -
Benőke
őstag
Wifi -n netelni tökéletesen lehet. Nekem legalábbis nem volt vele bajom. Igaz egyből úgy indítottam hogy 5OS felpakol. Mobilneten is ugyan úgy lehet böngészni. A BIS hiánya miatt egy csomó minden nem megy mobilneten. pl Facebook, gyári beépített mail kliens (Ez nagy fájdalom, de ez még érthető is). Fifi -n viszont megy a Facebook. App world megy Mobilneten is, szóval wifi -n is.
Jövőt állóságban a HW nem erős, de jelen esetben nem olyan gáz, viszont SW esetében lehet jobb egy 9320 -as. Már csak a 7.1OS miatt is. Bár függetlenül elég zúzós az ára, legalábbis a 8520 hoz képest. Szolgáltatóknál szerintem 40-45 körül már azt is meg kéne gondolni.
-
Benőke
őstag
Index csak álló képernyőn mutat jól ez fektetett, de megy. ebook? Nem tudom. Hup, időkép -et nem használom gyakran, szal nem tudom. Fb csak wifi ha nincs bis, gmail harmadik féltől származó programmal pl logicmail mobilneten is (más mail fiókot is kezel) ha nincs bis, vagy böngészőből minden megy. Zene nem gond, film hát ekkora kijelzőn eléggé meredek, de megy, hogy pontosan mik mennek és hogyan nem tudom.
Játékokról nagyjából letehetsz, nem egy játékos mobil, meg nincs is olyan bőség mint androidon., ill gyengébb is a hw jelentősen. Nem médiafogyasztásra kitalált gép. Sajna a droidos tesók többet tudnak. És nem is érintőkijelzős.
Így első olvasására neked nem javaslom. Menj el egy MediaMarkt -ba és nyomkodd meg... 3-4 évet ki fogja bírni de ez a modell már most is 3 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest