Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandika1987

csendes tag

válasz kraftwerkfan #1780 üzenetére

Köszönet érte: Viktor79--> ő tette fel a leírást!(én csak linkeltem. a450-500 közötti hozzászólásoknál vannak a frissítés menetéről kommentek ha jól emlékszem!)
    1. Tedd fel a gépredre a legfrissebb Desktop Manager-t
    2. (opcionális lépés) Csatlakoztasd a telefonodat és a Desktop Manager-rel készíts biztonsági mentést a teló adatairól. Ha végeztél, húzd le a telót a gépről.
    3. Telepítsd fel a Blackberry OS 5-t a gépedre.
    4. Navigálj a C:/Program Files/Common Files/Research in motion/AppLoader mappába
    5. Töröld ki az itt található vendor.xml fájlt
    6. Futtasd az itt található loader.exe-t Ekkor elindul az Application Loader varázsló (még ne kattints semmit)
    7. Vedd ki az aksit a telefonból és csatlakoztasd a gépre
    8. Az Application Loader varázslóban kattints a "Tovább"-ra. Feldobja hogy UNKOWN, kattints a "Tovább"-ra megint, majd várd meg míg befejezi a töltögetést.
    9. Aksit tedd vissza a telefonba, és elkezdheted az OS 5-t telepíteni...
    10. Kész.
    11. Ha a telepítés után bekapcsolod a telódat, ne ijedj meg, mert először sztem 5-10 percbe is beletelik, míg a Blackberry felirat eltűnik és elindul a rendszer.
    12. (opcionális lépés, annak, aki mentett az elején) Csatlakoztasd a telót a gépedhez, indítsd el a Desktop Manager-t, és állítsd vissza a frissítés előtt készített mentésedet.
    Jó frissítgetést...

Új hozzászólás Aktív témák