- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
lezerpiramis #1684 üzenetére
Köszönöm a részletes infókat!
-
duo
addikt
válasz
lezerpiramis #1681 üzenetére
(Szerintem BIS nélkül továbbra sem érdemes BB-t venni. Egyszerűen olyan, mint venni egy Al Di Meola Signature PRS-t, aztán rádugni egy 10 ezer forintos erősítőre...).
kiváló példa. Az én esetem azonban olyan hogy kizárólag wifivel netezek mobilnet letiltva( jó akkor minek okostelefon. hát a többi dolognak) szóval szóval ha 300 HUF lesz a BIS akkor nyilván meggondolom. de én menetközben a netet nem használom. otthon meg munkahelyen, meg hotspotoknál meg igen. szóval ezek az én netes felhasználói szokásaim/igényeim ÍGY SEM érdemes? (droidra is azt mondták többek hogy mobilnet nélkül mindek. és 3 éve teljesen jól elwifizek.)
-
duo
addikt
nagy +1
amúgy felpiszkáltál ezzel a 9320-al. nem kizárt hogy ilyen lesz. mert bár módjával azért multimédiafogyasztó vagyok, most qvga 2,8" rezisztív odanyúlósón elvagyok csak a belassulások zavarnak amik nem is a net meg a játék (az a néhány amit elvisz a cucc) hanem pont a telefonálás meg sms írás közben jönnek elő. kikeresni egy számot egy droidos telefonkönyvből kínszenvedés. pedig névre keres ha a tárcsázóban nyomkodod a gombokat. de mégis. és a napfényben olvashatóság is. na. szeretem a droidot, szeretem a linuxot (debian netinstall+xfce van desktopon meg vagyok elégedve vele, de mégis zavar hogy a tartalomfogyasztás elsorvasztja a telefonálást, a segítőtárs fogalmát. bizonyára vannak kivételek a felsőkategóriában, ill felső középkategóriában, de az 100+ezer. és azon is ugyanazok a seggfejek hívnak.
ez a telefon a zenét ha lejátssza, egérmozit elindítja (konvertálok én ha kell) le tudok fotózni egy rendszámot, bicikliző majmot, az ír nyugdíjasszövetség évi rendes pennyhajító versenyét, már boldog vagyok.
kérdéscsokor1: 9320, vagy használt 9700? (a nagyobb kijelző miatt? vagy ekkora méretben nem annyira számít a felbontás. melyiknek jobb/tart tovább a terméktámogatása? igaz h a 9700 régebbi de nem a belépőszint)a szoftveres ellátottság időtállósága bizonyára kiegyensúlyozottabb mint más platformoknak, mert még 2-3 év múlva is elindulnak az alá írt programok, míg a többi okostelónál duplázódik a ramigény erősen, rövid idő alatt.kérdéscsokor2: akkor mégegyszer mondja már el valaki gyógypedagógiai szintem, legyenszíves, hogy azon túl h. a BB spéci szolgáltatásait nem tudom használni ha nincs(biztos nem lesz/lenne) BIS. email, facebook, twitter, meg amiről nem tudok és nem is fáj, tudok operával rendesen böngészni, appworld megy? van direktletöltési hely a neten bb szoftverekre? nem baj ha nincs többszázezer program; szerintem (úgy képzelem) ha egy ember 30-40 jól megírt appot összeválogat akkor nem nagyon van olyasmi amit egy bbn ne tudna megtenni. (Desktopon ~60 at használok, de ebben játék és néhány rendszerösszetevő is van ha szigorúan a telepített programokat nézem akkor 45-50.)
javíttatás pótakkumulátor, kijelző, hangszóró. mint mondtam bő 3-4 inkább 4 évre tervezek, de mindenkit érhet baleset ha javíttani kell a vasat lesz lehetőségem rá?Elnézést a talán túlírt kérdésekért de muszáj alaposan tájékozódnom, most lesz az első komolyabb telefonom, a második okos de ez egy merőben új platform (versenyben van még egy középkat. droid bármennyire is vannak fenntartásaim a tapasztalatok alapján, illetve egy nokia e6 (használtan) szóval ha bb mellett döntök szeretnék minál magabiztosabban kezdeni. türelmeteket és segítséget előre is köszönöm.
-
duo
addikt
köszönöm!
játékok nélkül tudok élni, ebook olvasó tán van a mobi pocket reader, egérmozira meg jóez.
cimborám egy 2,2" zárt soniericcsonon nézi a battlestar galacticát míg tömegközlekedik.
de az érveidet értem. egy 9700 vagy egy 9780 mindkettő használtan bizonyára jobb választás lenne. az ár azonban sokat nyom a latban. a telefon megbízhatósága meg egyedülálló az általános vélekedés szerint. Inkább az aggaszt hogy felemások a tapasztalatok afelől hogy mennyire lehet wlanon netezni. mit enged nem enged a cucc BIS hiányában... -
duo
addikt
Sziasztok! 38 papírért lehet már rendelni függetlent a cuccból.
kérdés megéri most venni egy ilyet, főleg úgy hogy vélhetően nem lesz anyagi lehetőségem 3-4 évig másikat beszerezni. ebook(prc, epub ezek fontosak, pdf ez kevésbé) wifin keresztül kis index, hup, időkép, facebook, gmail, és szimplább játékok, lényegesen kisebb mértékben de zene film. most egy v845-öt nyúzok már 3 éve lassan néha már köhög. és mielőtt elhalálozik váltanék. versenyben van még a huawei g300, de ott a kijelzőnek és a fejlettebb architetktúrának ára van, és bár jók a tapasztalatok a fórumban, meg jónak tűnik a köré épült közösség is, azért a mindennapos üzleti jellegű használatra lehet h nem annyira megbízható. nagyon dilemmázok segítsetek legyetek szívesek.köszi. duo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest