Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrol
tag
Azért van még alternatíva, pl ez a teljesen ingyenes szolgáltatás, ami 120 gigát ad ingyen, de akár 200 gigáig is feltornázható mindenféle havidíj nélkül: [link]
-
Ayanlith
tag
válasz
Ayanlith
üzenetére
Na jó, most sikerült összemosnom az üzleti csomagot a personallal, utóbbinál 5 GB-ra csökkent az ingyenes fiók mérete.
Bevallom először az üzleti részhez dobott a Bitcasa oldala, valójában amiatt íródott az előző kommentem (mert ott aztán tényleg lesokkoltak az árak), aztán láttam, hogy van personal "fül" is, így aztán próbáltam értelmesebbé tenni az előző "kirohanásomat".

-
Ayanlith
tag
Most pedig sajnos már végtelen tárhely sincs, 1000 dollár a 10 TB évente.
Jó, az ingyenes tárhely viszont 10-ről 25 GB-ra nőtt a cikk megírása óta, persze ez nem változtat a lényegen.
-
Patrol
tag
Már a bíróság is rászállt a Bitcasa felhőjére
Én használtam 1 évig a korlátlan tárhelyet, de idén töröltem magam...
A kliense is dög lassú volt... Hetekig ment folyamatosan mire feltöltötte a 100 gigányi tartalmat.. -
-
Romvr
őstag
(#315) lugosi:
(#316) Szeko2:
(#317) lugosi:
Igen arra az OziBox-ra értettem. No abban még tegnap estére se ment fel a 800 mega így uninstall-ra ítéltem.A Bitcasa-az jól működött amíg használtam. Most kicsit pihentetem. Nekem a Copy jobban bejön kezelőfelületre és használhatóságra.
-
Romvr
őstag
Vicc ennek a programnak a kliense. 30/10-es a netem és tegnap este 4 órától fogva nem volt képes feltölteni 800 megányi Word dokumentumot és képet. Így nem sok értelme van 100 gigának.
Ma kipróbálom majd a böngészős felületet az mit produkál, de ha ugyanilyen akkor felejtős lesz. -
Szeko2
tag
válasz
encore22111
üzenetére
Én is bízom benne, bár emlékezetem szerint sem a Skydrive, sem pedig a Google Drive kliense nem alkalmas a feltöltési sebesség szabályozására.
Sőt, az Apple ICloud sem.
10 Gigánál persze ez nemigen számít, egyszer feltolja az ember a cuccost, oszt jó napot, de én már 350 Gigánál járok. Itt azért már nem ártana egy ilyen opció. :-) -
Szeko2
tag
válasz
encore22111
üzenetére
A Bitcasa faq-jában a Netbalancer nevű freeware programot ajánlják alkalmazásra, én is ezt használom.
Úgy tapasztaltam eddig, hogy a max. feltöltési sebesség 70%-ára érdemes állítani a programot... igaz, így "veszítesz" 30% időt, de mivel a program háttérben fut, és a netezési sebességbe így már nem kavar be, valamint legközelebb onnan folytatja ahol abbahagyta, ezért a 30% "veszteség" irreleváns.Egyébként a Bitcasa nálam 40/10 megabites internetnél elég "lassú", maximum 1 MegaByte/sec sebességgel tölt le, ezen még fixálhatnának a srácok egy kicsit (más cucc innen-onnan kb. 5 MegaByte/sec sebességgel jön).
Íme a Bitcasa faq-link:
https://support.bitcasa.com/entries/25359296-Using-NetBalancer-to-limit-Bitcasa-s-bandwidth-usage-on-WindowsRemélem, segítettem. :-)
-
Szeko2
tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Az OziBox-nál jelenleg 100GB az ingyenes tárterület, a pricing pedig "under counstruction"... Tehát a bővíthetősége -egyelőre- kérdéses.
-
nylontacsko
senior tag
Érdekes alternatíva 100GB Free mondjuk a bővíthetőségének nem néztem utána.
-
encore22111
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja használom én is, de felmerült egy kis gond. Mikor a háttérben dolgozik és tölti fel a fájlokat (mondjuk ráküldtem 8 gigát) akkor annyira belassul a net, hogy nem lehet mellette böngészni. Pedig csak felfelé tölti a cuccot. Ha kilépek a kliensből, akkor nincs gond. Elindítom, akkor megint belassul a net.
Gondolom kihasználja a maximális feltöltési lehetőséget, de emiatt a böngészésem behal. Kérdés, hogy tudom-e valahogy szabályozni, hogy mennyivel töltse fel a cuccot? Sajna a kliens menüjében nem találtam ilyen infót, külső programot pedig nem szeretnék telepíteni emiatt....
Ötlet? -
llaszlo
veterán
Erre inkább a Copy-t ajánlom. Nézd meg az aláírásomban a leírást amit készítettem.
Nekem a full user mappám (iTunes, iPhoto, Downloads, Documents stb) fel van töltve, vagyis folyamatban van, mert itt elég lassú a feltöltés.
Viszont egyiknél sincs garancia arra, hogy ezek az adatok meg is lesznek még 5 év múlva is. Ugye ezt tudod? -
Romvr
őstag
Az NSA nem fogja ellopni a pénzem, nyugodtan nézegethetik a számlámat. Nem titkolok semmi rosszat, nyugodtan telepíthetek kamerát a házamba. Nem járok "rossz hírű" helyeken nyugodtan tehetnek belém GPS nyomkövetőt...stb. Aztán ha bűnbak kell nekik, akkor megy a számládra egy kis pénz, látják mikor nem vagy otthon: elrejtenek bizonyítékot, meghamisítják a GPS adatokat hogy "rossz hírű" helyen jártál és vége a te kis "nincs mit titkolnom" életednek.
Gondolkozz ember! Az információ hatalom. Minél többet tudnak rólad, annál nagyobb hatalmuk van feletted."kétfelé kell alapvetően bontani az embereket, akiknek van az ilyenektől félnivalója, meg akiknek nincs"
Csak egyféle ember van: akinek van félni valója ha mindent tudnak róla."Akkor biztos a visszaigazoló sms-t is meghekkelik oda-vissza"
Az SMS-t a szolgáltatók is évekig megőrzik. Szerinted mennyibe lenne nekik elolvasni? Két kattintás? Ha már ismerik az adatfolyamból a felhasználóneved, jelszavad onnantól kezdve olyan mintha te megadtad volna a kormánynak minden hozzáférési adatod, mert a klónozott telód már megvan nekik. Innentől kezdve meg a te pénzed az ő pénzük. De biztos nem akarnak rosszat, hiszen ők sose tesznek olyat!"És biztos, erre irányul ez az egész, csakis erre lehetnek kíváncsiak"
Nem tudod mire irányul, pont ezért kellene aggódnod. Feltételezésből ne indulj ki. Vagy te is olyan vagy, hogy bármit megtehetnek veled, ha az a mottó: Az Ön biztonsága érdekében?(#303) kispx : Ezt mondom a sok "perc alatt törik az AES-256-ot is" embereknek. Egyszerűen fizikailag/logikailag lehetetlen. Jó ha olyan programot használsz amiben van backdoor és figyeli mit írsz be a jelszó mezőbe akkor szívás van. De ezért kell nyílt programokat használni.
-
kispx
addikt
Nem, az NSA sem képes a titkosításokat feltörni
Az index olvasást javaslom befejezni

-
törölt tag
nem fognak tőled hecc kedvéért 100k-t lenyúlni. de nem is ez a lényeg. mindenkinek megvannak a személyeségi jogai és ami rám és csak rám tartozik (pl. banki ügyletek) az NEM tartozik másra (bankon kívül), ne akarjon már valami harmadik fél is leskelődni a pénztárcámba, mikor neki SEMMI köze nincs hozzá. és itt az adatbiztonság, személyiségi jogok Burj Khalifaról való leszarása majd szögestalpú acélbetkós bakanccsal történő megtaposása történik. a magánéletedbe törnek be sunyi módon és lesik minden mozdulatodat.
-
Akkor biztos a visszaigazoló sms-t is meghekkelik oda-vissza. És biztos, erre irányul ez az egész, csakis erre lehetnek kíváncsiak.
Stauffenberg: nem állnak meg? Miért, mit csinálnak? Ellopnak tőlem 100.000 Ft-ot? Vagy mit?
Újabban ezzel foglalkoznak?Asszem e tekintetben kétfelé kell alapvetően bontani az embereket, akiknek van az ilyenektől félnivalója, meg akiknek nincs. Szerintem én az utóbbiba tartozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Warhammer 40.000
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újabban ezzel foglalkoznak?