- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Van telefonokhoz való szénszálas és vízzáró 2mm-es kétoldalú ragasztom.
De kár leszedni a régit, mert amit leírtam módszernél nem szakad fel/szét, és ugyanúgy ragad.
Nagyon kell a kézügyesség újraragasztani a szalagot, emiatt nem írtam róla.
Nekem is csak a 3.-ra sikerült, igaz vagy 3 éve nem csináltam ilyet. -
aprokaroka87
nagyúr
Lehet azóta már jó is.
Az persze megint felvet pár kérdést, hogy az FRP miért olyan szolgáltatáshoz van kötve, aminél nincs 100% garancia, arra hogy mükődni fog.
Ha tervezett FR ( Gyári visszaállítás ) volt, akkor szerintem mindig érdemes előtte ki lépni a Google account-ból.
Nyilván ha nem, akkor nem tudod megtenni :)
-
klaya86
senior tag
Ezek Nagy része a global romban is megvannak,a felesleges appok fastboottal törölhetőek. Az hogy a fényképező vagy galéria appban 100 opció helyett 102 van .... Lényegtelen apróságok,amiket a felhasználók 99% észre sem vesz vagy egyébként sem használ. Továbbra is a miui tárcsázó és hívásrögzítés amit igazából lényegi pluszként látok. A többi rizsa.
-
kelly416
veterán
Köszi én is, olvasgatok.
A galériában több opció, fényképezőnél több opció csalogató, de nem tudom mik azok az opciók. Lehet, számomra haszontalan mind.
Ami igazán vonzó, az a bloatware és mindenféle MI app eltakarítása, reklámok kiirtása.Viszont ezt a két mondatot nem értem:
"Főleg, ha a garancia már lejárt a telefonunkra. De aki ügyes és hajlandó megtanulni azt a pár dolgot, ami ehhez szükséges, annak az sem lesz nehéz, hogy gari előtt visszaállítsa."
A redmi note 4-emet 2x küldtem be garizni RR rommal, mindkétszer szó nélkül javították és legfrissebb globalmiui-val kaptam vissza nyitott BL-el.De ettől még kedvet csináltál nekem, hogy újra nekikezdjek a romolásnak... Hátha most nem az lesz a vége, hogy 2x vissza állítom téglából és megunom, marad a global rom.
-
kopi73
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged