- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
bzolika10 #6816 üzenetére
Hm. Már ketten dicsértétek a CrDroidot, lehet meg kéne nézni... Idő...
A Tasker-es töltési áram limitet - szívesen. Én mostanában nem használom, mert az áramot most a mágneses csatlakozós kábelem korlátozza, kb 3-4 amper között. Ez így elég gyorsan feltölt (2óra) de kíméli az aksit nem melegszik. -
fujifilm1
senior tag
válasz
bzolika10 #6814 üzenetére
kb minden második lineage update okoz valami gebaszt az automatikus fényerőnél.
Nekem ez a max fényerőre állítás nem szokott lenni,
de az hogy 2mp ig normál fényerőn van aztán leveszi a minimumra
- úgy hogy csak meresztegetem a szemem.-
Nálam ez úgy tűnik nem kernel függő.
De ez a legnagyobb problémám lineage-el -
tomboy0013
veterán
válasz
bzolika10 #6794 üzenetére
Az OS-hez nincs köze a Recovery cserének szóval nyugodtan lehet cserélni. Azt nem tudom hogy Lineage frissítéseket hogy kezeli a TWRP, pl. lehet-e OTA frissíteni vele. CrDroid alatt nekem például megy az OTA frissítés is.
Linkelem a legújabb TWRP verziót (Android 12 és 13 alá): [link]Az ujjlenyomatos dolgot nem tudom Lineage alatt működik-e, CrDroidnál külön kapcsolható a funkció.
-
válasz
bzolika10 #6736 üzenetére
Ez annyiban jó hír nekem, hogy sohasem töltöm nagy áramerősséggel, gyári töltőt nem nagyon látta eddig életében, meg egyéb más gyorstöltőket sem.
Éjszakai töltéseket kap jórészt csupán, azokat is egy 550mA töltőfejről. 😁
Ja, azokat is időzítve 80%-ig.ROM-ot illetően még egy áprilisi EU weekly-m van, szerintem felteszem rá ezt a legutóbbi weekly-t, aztán meg akkor pár hónap múlva néznem kell majd valami egyéb ROM-ot (igazából csak a security patch -ek érdekelnek engem).
Sajnálom, hogy ennyi volt az EU támogatás az F2-nek. -
mistar
tag
válasz
bzolika10 #6702 üzenetére
Sziasztok!
A tavasszal nálam is jelentkezett ez a "nemtöltődik" probléma.
Én nem cseréltem semmit (csak a szétszedéskor türelmetlenség miatt elpattant hátlapot) "csak" megmozgattam + kontakt spray-vel megtisztítottam a szalagkábel csatlakozóit, és a neten talált videok szerint ragasztottam rá néhány réteg kicsi szig-szalag "kitámasztót. Azóta jó, hogy el ne kiabáljam ... -
n0is3es
aktív tag
válasz
bzolika10 #6702 üzenetére
Szia, nekem pár hónapja csinálta a nem töltés hibát
Egy Gsm boltban kicserélték az átvezető flexet plussz le lett szoritva a csatlakozó mert gyári hibás egy pár darab és állandóan kimozdul
Samu A40/A50 nél is ugyan ez a hiba miatt nem tölt. Bár nem tudom mi köze a Samunak a Pocohoz, de a lényeg nekem kb 13 ezer volt ragsztással együtt, hiába garis még mindig de az enyém nem MO-n vásárolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged