- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabukin
tag
válasz
saelin #16159 üzenetére
Szia!
Ma direkt kipróbáltam egy 64 Gb-os pendrive-ot ntfs-re formázva OTG-vel. A teló látta, de sérültnek mutatta. Leformáztam ExFAT-ra is, ezt már tökéletesen kezelte, film lejátszás, beletekerés is gond nélkül ment. Ezután egy 128 Gb-os pendrive-al is leteszteltem ExFAT-tal. Ugyanúgy ment minden rendesen. Kipróbáltam egy 1 és egy 2 terrás winyóval is a dolgot, de azokat csak felpörgette, de nem olvasta be (ugye ntfs-re voltak ezek is formázva). Amúgy a telefonon most a VIBE UI 3.5 S433 v2 fut.
A telefon akkuidejéről meg annyit, hogy az S433-as Marshmallow alapú Vibe UI-ra az Omni-féle Oreo-ról váltottam (kiderült, hogy a mobilnetet folyton eldobálja...). AZ Omnival alig ment el 24 órát és kijelzőidőben is a 2 óra nehezen volt meg. Na most ugyanez úgy néz ki, hogy másfél nap - szűk két napot megy egy töltéssel normál, nem túl intenzív használattal. A kijelzőidő meg 3-4 óra körül van.
A beszédhangszóró (fent, ami van) tisztítása meg tényleg ajánlott. Én egy vékony hegyű tűvel "szurkáltam" meg a lyukakat. Jó ideje először kellett telefonálás közben lehalkítani a hangot.
-
Nabukin
tag
Nem tudom, nekem 2,5 éve van meg a teló és szerencsére semmilyen problémám nem volt eddig vele. Teljesen meg vagyok elégedve a telóval, csak mint mondtam, az aksi kezd gyengülni. Ami azt jelenti, hogy már alig bír ki 24 órát egy feltöltéssel (amit ugye egy random ájfon, samsung stb. újkorában sem igazán ér el). Hozzászoktam a 2 - 3 naponta töltéshez.
Közben természetesen azért nézegetem a lehetséges utódokat, de nem találtam még olyat, ami miatt váltanék és nem vágódeszka méretű (sajnos egyre jobban ez a trend, az 5 inch kihalóban van).
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Eddig még soha nem szóltam hozzá ehhez a fórumhoz, de már nagyon régóta olvasom. Eddig ez pont elég volt a 4PDA-val kiegészítve.
Most viszont szeretnék kérdezni, hátha van tapasztalata már valakinek erről.
Már egy ideje úgy érzem, hogy kezd a 2,5 éves kis p70-em akkuja öregedni. Már alig bírja egy napig (24 óra, nem 12 vagy 8) egy feltöltéssel. Ezért elgondolkodtam egy akku cserén. Nézegettem ali-n, meg ebay-en az aksikat és találtam 2000 mAh-os (természetesen nem opció
), 4000 mAh-os és 4500 meg 4800 mAh-os akkukat is. Tehát a kérdés, hogy valaki használ ezekből a nagyobb 4500/4800-as akkukból? Ezek rendesen működnek, vagy csak valami vacak hamisítványok és nem tudják hozni a ráírtakat? Érdekelnének a vélemények/tapasztalatok, hogy érdemes lehet-e egy ilyenre cserélni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Nabukin
tag
válasz
Diabo6 #14690 üzenetére
Hmm, lehet akkor teszek még egy próbát mielőtt nagyon belaknám a CM 13-at.
Eddig MIUI 8.0.2.0-t használtam, de egy idő után valami történt és először a háttérkép állítás némult el, kicsivel később már az alkalmazáskezelő (vagy minek hívják azt, ami a legutóbb használt alkalmazásokat mutatja) sem akart megnyílni, csak kidobott a zároló képernyőre, amikor próbáltam megnyitni. Majd az utolsó, ami betett neki, hogy kipróbáltam a Nova Launcher Prime-ot (125 Ft-ra le van akciózva egy darabig
), majd vissza akartam váltani az Xperia launcherre. Na ekkor beállt a telefon, fekete képernyő és csak az értesítési sáv működött, csak onnan tudtam elindítani pár dolgot. Na ekkor álltam neki újra romolni.
Amit szintén nem értettem, hogy ez után a MIUI 8.1.3.1-et próbáltam először telepíteni. Fel is ment szépen, de ugye két verziója van fent 4pda-n. Az egyik a xiaomi.eu-s gapps nélkül, ezzel első indításnál, ha nem telepítettem gapps-ot akkor teljes fehér képernyő fogadott, nem lehetett semmit csinálni. Gapps telepítéssel meg a beállításoknál nyelvválasztásnál a beállítás alkalmazás folyamatosan leállt ezért tovább se tudtam menni. A másik multiromos verziónál is valami hasonló volt. Szóval a legújabb MIUI-val meg így jártam, nem tudom mi lehetett a gond.
Lehet kipróbálom a xenon is akkor már.
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni. Felraktam a telefonra a Zormax féle CM 13 V2.3-atm ugye TWRP 3.0.2.0 recoveryvel. Na most ebből az állapotból indultam el, és wipoltam,a mit kell, majd TWRP-ből akartam telepíteni az AICP 11 V2-őt, de nem sikerült. Ezt az üzenetet kaptam: "Updater process ended vith signal: 11
Error installing szip file '....."Ez mitől lehet, mi lehet a gond? (A resurrection remix-et is megpróbáltam feltenni, ugyan ez lett az eredmény.)
-
Nabukin
tag
válasz
mentoloskolb #14215 üzenetére
Szerintem tedd fel a CM 13 zormax féle v2.3-as változatot. Előlapi kamera megy rajta rendesen, igazából 3 hét alatt nem igazán vettem észre hibát benne. Xposede és gravitybox is működik gond nélkül. Az mondjuk igaz, hogy az üzemidő itt is inkább csak alig másfél nap, csak nehezen jön ki 2 nap. A MIUI 8 ebből a szempontból érezhetően jobb volt. A CM13-nál éjszakánként is tud merülni 20-25% úgy, hogy én alszok éjjel. (MIUI-nál ez nem tudom, kb. 3-4% lehetett...)
-
Nabukin
tag
válasz
Diabo6 #14199 üzenetére
Én ezt a recoveryt tettem fel:
[link], de most ahogy nézelődtem SevenMax-nak is van már 3-as recoja:
Flasify-al fel lehet tenni simán. Utána meg a CM13-at a 3.0.2.x-es TWRP-ből is fel tudjátok tenni csak az installnál nem zip-re kell állítani, hanem image-re (a 3-as TWRP tud image-et flashelni ezért kellett ezt feltenni).
-
Nabukin
tag
válasz
zambozoli #14084 üzenetére
Hmm, ezt nem is figyeltem, csak a lelőhelyet kerestem meg, bocsi. De cserébe feldobtam datára.
Őszintén szólva nem, tudom. Nem nagyon szoktam bluetooth-t használni, szóval eddig eszembe se jutott kipróbálni. Majd este ha hazaérek, akkor kipróbálom egy bluetooth hangszóróval.
-
Nabukin
tag
válasz
zambozoli #14074 üzenetére
Szia!
Igen ki lehet, de kell hozzá egy kiegészítő, amit flashelni kell. Fent van a 4pda.ru-n.
Itt éred el:
[link]Annyi van vele, hogy ciril betűkkel írja ki, hogy Kb/s meg B/s, de meg lehet szokni.
Amúgy a zoormax féle CM 13 v2.3 péntek óta egész jól muzsikál eddig Xposed-al, gravitybox-al.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest