- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #15179 üzenetére
Na nyomtam egy Factory Resetet az S134-re de MobileVOIP továbbra sem akarja az igazságot :S
-
ncc1701
veterán
válasz
mclaren777 #15172 üzenetére
Igen. Ha a gyári 2A-es töltővel gyorstöltöd, akkor kb 150 ciklusonként vesztesz kb 20% kapacitást. Ekkora töltő áram nagyon rongálja az akkut. A linkből kiolvashatod, h kb 30-70% között érdemes használni az akkut, és USB2 500mA-es töltőjével használni. Nekem mai napig patent. A jó hír viszont, h gombokért lehet bele újat venni.
-
Diabo6
senior tag
válasz
mclaren777 #15179 üzenetére
Még annyit is tudsz tenni, higy a superbackuppal csinálsz egy mentést az alkalmazásokról. Ez annyit tesz, hogy a telepített appok apk-ját lementi az SD-re. Így majd az újratelepítéskor nem kell net se, hanem az sd-n csak végigzongorázod a telepítéseket
-
beg
veterán
válasz
mclaren777 #15174 üzenetére
Ha van kedved, az összefoglalóban van egy bitről bitre dd mentési módszer adb-n keresztül.
Az alkalmazásokat elég egy helium vagy titanium mentéssel lementeni, de én inkább a tiszta lap, újra belakás híve vagyok. Persze névjegyek és fényképek felhőben vannak. -
Diabo6
senior tag
válasz
mclaren777 #15174 üzenetére
Rootolt?
-
Diabo6
senior tag
válasz
mclaren777 #15172 üzenetére
Esetleg egy factory reset? Mikor volt utoljára?
-
Diabo6
senior tag
válasz
mclaren777 #14875 üzenetére
Power gomb 10-12 mp. Ha nem reagál akkor hangerő+ és power egyszerre. Vagy hangerő- és power egyszerre, vagy mindhárom egyszerre. De az első két verziónak segítenie kell.
-
Diabo6
senior tag
válasz
mclaren777 #8774 üzenetére
Háhá. Felkacagtam
Sajnos ilyenről még nem olvastam. Legalábbis, ami szerintem jobb lenne a gyári 4.4nél olyan számomra nincs. Az egyiknél duplakopp nincs, a másiknál magyar nyelv, a harmadiknál Bt vagy egyéb nem működik. Bár van amit lehet javítani, illetve pótolni, de akkor meg mi értelme átmókolni, ha mindez benne van a gyáriban? Szerintem
-
válasz
mclaren777 #5117 üzenetére
Inkább a vastagsága lesz eltérő. Szerintem amit én vettem az vastagabb lehet, így talán jobban csillapítja az ütést (ne legyen senkinek ilyen).
-
válasz
mclaren777 #5115 üzenetére
Én annak idején ilyen S-line-t vettem, igaz, akkor még 1900Ft volt (meg más eladótól).
Jó volt. -
Ellia
addikt
válasz
mclaren777 #5112 üzenetére
Az alap tokot felejtsd el, tök jól mutat a kütyün, de, ha valami keményebb anyag bekerül alá akkor könnyen összekarcolhatja a hátlapot (tapasztalat). Leesés ellen is kb. ennyire véd(het).
Személy szerint rendeltem nilkint is meg szilikontokot, mindkettőt itt ajánlották.
-
deminos
aktív tag
válasz
mclaren777 #5088 üzenetére
Köszönöm, sajnos volt egy ilyen sejtésem.
Folyamatosan figyelem a face-n a thaiföldi srác munkáját. Nagyon ráérhet, hogy hetente 2 új ROM-ot dobál ki mindenféle általam kevésbé ismert általában kínai telefonok egyedi ROM-jaiból portolva.Ez mindenkinek szól: Bárki, aki újabb ROM-ot talál, kérem ne tartsa magába. Az előző telómhoz semmilyen főzeléket nem csináltak, ezért nagy öröm, hogy újra kiélhetem ROMboló énemet.
-
beg
veterán
válasz
mclaren777 #5088 üzenetére
Na erről beszéltem, ezt le ne töltse senki. Pénzt kérnek a kicsomagoló jelszóért.
Nézd meg, hogy minden telefonra elérhető a 6.0.....aha.Rossz esetben meg féltéglázod a telefont, ha ilyen kétes alkalmazásokat erőltetsz rá.
-
deminos
aktív tag
válasz
mclaren777 #5067 üzenetére
Meg tudod esetleg osztani a forrását a 6.0-ás android verziójú custom ROM-nak.
Szívesen próbálgatok ilyeneket. Most sem a gyári van rajta. -
Diabo6
senior tag
válasz
mclaren777 #5072 üzenetére
Én pont azért vettem fényképezőgépet. Ha valamit gyorsan le kell kapni, akkor telefon, de ha kifejezetten fotózásra készülök, akkor viszem a fényképezőt. Az usb-s minikamerát is (ha létezik ilyen) magadnál kell tartani, tehát ennyi erővel már akkor inkább fényképező gép.
-
Diabo6
senior tag
válasz
mclaren777 #5062 üzenetére
Nekem van samu fényképezőm, az okos fajta. wifis, érintőkijelzős meg minden. Telóra leszedem hozzá a megfelelő samu app-ot és tudom róla vezérelni a fényképezőt. A képeket meg tetszés szerint menti a telóra, a fényképezőre, vagy akár mindkettőre. Ha erre gondoltál.
-
ncc1701
veterán
válasz
mclaren777 #5048 üzenetére
Asszony meg gyakran elkéri a telómat, mert szép képeket csinál. Most akkor oszd be magadnak.
-
beg
veterán
válasz
mclaren777 #5045 üzenetére
Mediatek MT6752 (1,7GHz) vs. Mediatek MT6752m(1,5 GHz)
16 GB belső tárhely vs. 8 GB
13MP kamera vs. 8MP
4000mAh aksi vs. 2900 mAhKamera minőség kb. egál.
Szerinted megéri?
Egyéb kérdés?
-
válasz
mclaren777 #4843 üzenetére
Valószínűleg, de nem növeli a telefon vastagságát feltűnően és fizikai gombokat is jobban érezni. Valamit, valamiért.
-
válasz
mclaren777 #4840 üzenetére
-
beg
veterán
válasz
mclaren777 #4830 üzenetére
Régi telefonomba volt. Azt sem tudom, hogy működött-e egyáltalán, mert soha nem indítottam el.
-
ncc1701
veterán
válasz
mclaren777 #4830 üzenetére
Sosem hiányzott.
-
ncc1701
veterán
válasz
mclaren777 #4823 üzenetére
Iránytű nincs minden telóban...
-
beg
veterán
válasz
mclaren777 #4823 üzenetére
Giroszkóp, fényérzékelő, közelség érzékelő van, iránytű nincs.
-
törölt tag
válasz
mclaren777 #4686 üzenetére
Lehet:
Egyrészt érdekel egy kicsit nagyobb, mondjuk 5.5"-ig, azon felül nekem szükségem lenne arra, hogy mind a kettő foglalatban tudjak netezni.
A telenor 4G már sokkal jobb, mint a 1,5G volt arra, amerre én használtam volna, de közel sem tud annyit, mint a voda 3G. Még így is vannak olyan területek, ahol a voda kenterbe veri a 4G-t.
Ezért szemeztem pl. a honor 4x-el is, de igazából az Asus ZE550/551ML ww érdekel.
Sajnos sok lehetőség nincs azt is tudom. -
törölt tag
válasz
mclaren777 #4673 üzenetére
Gyenge kamera: mihez képest? Barlangban használtam, ahol szinte nulla volt a világítás és vakut nem lehetett használni... Kb. fele volt nézhető
Ha gyenge a hálózat, az nem a telefon hibája ebben az esetben.
GPS teljesen jó nálam -
válasz
A7000-re is nézz rá
igaz 8GB, de külső SD-re lehet telepíteni.
-
rjg
őstag
válasz
Ebből egy valós hibával találkoztam, a kamera tényleg gyenge.
-
ncc1701
veterán
válasz
mclaren777 #4655 üzenetére
Kollegáéban is 2 sim + sd kártya van, megy szépen.
Kamerát meg passzolom, lehet vak vagyok, de nekem bőven megfelel.
-
Urby66
aktív tag
válasz
mclaren777 #4655 üzenetére
Igen, a telefon képes kezelni egyszerre két sim-et és egy memóriakártyát, mivel mindhármat külön foglalatba kell helyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest