- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #15179 üzenetére
Na nyomtam egy Factory Resetet az S134-re de MobileVOIP továbbra sem akarja az igazságot :S
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Úgy érzem hogy a 1,5 éves Lenovo P70-em (4.4 KitKat) az utóbbi hónapokban jóval gyorsabban merül mint 1 éves kora előtt és lassabban is tölt fel.
Létezik hogy ennyi idő alatt elhasználódott az akku? Vagy mi okozhatja ezt? Ritkán telepítegetek új programot.
VOIP sem megy újabban normálisan.Nem lenne érdemes Lollipopra v más rendszerre frissíteni?
-
mclaren777
senior tag
Totál szétfagyott P70-et hogyan lehet visszahozni az életbe (ha már az akksija nem kivehető és nincs is lemerülve) úgy hogy az adataim ne vesszenek el róla?
Power gombot akárhogy nyomkodom semmi haszna, csak az alsó 3 gomb világít kijelzőn semmi, hang nincs, nem hívható.
Fizikai behatás nem érte, félórája még működött, több nagyobb PDF fájl egymás utána megnyitásakor fagyott le :S -
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Van már olyan ROM amire érdemes váltani a gyári S134_150729_16G 4.4.4 KitKat-ről mert csak előnye van a gyári rendszerhez képest?
-
mclaren777
senior tag
Szerintem a szilikontok + keménytok együtt lenne igazán hatásos, de ha már így nincs akkor a szilikon jobban véd (javítsatok ki ha tévedek) viszont abból jobb lenne minnél vastagabb anyagú.
-
mclaren777
senior tag
Beruháztam egy P70-be és nekem eddig hibátlannak tűnik a kicsike.
Annyi, hogy a kamerájához valóban kell majd egy kis kísérletezgetés míg elfogadható képeket lő vele az ember, de szerintem nem reménytelen a dolog.Kérdésem az lenne, hogy csak ezt a vékonyka (TPU) szilikontokot, az esésen sokat nemigen csillapító Nillkin típusú keménytokot és a bumfordi flip tokot lehet hozzá kapni?
De az sem baj ha nem olyan szép, de jól védje a telót (pl. valami puhább, vastagabb gumi alapanyagú tok)
-
mclaren777
senior tag
Tényleg kamunak tűnik, lehet inkább törölni is kellene a linkemet egy modinak, nehogy valakinek tényleg tégla legyen a telójából. :-(
Na mindegy.
Ha nem is jön újabb ROM, remélem hogy azért a Kitkat nem avultatják el olyan hamar, mert P70 tulaj leszek valószínűleg évekig. :-) -
mclaren777
senior tag
válasz
deminos #5085 üzenetére
Tegnap dobta a Gugli a nagy keresgetésben, de fogalmam sincs hogy kamu/átverés/biztonságos-e, úgyhogy csak saját felelősségre!:
Ez a fúzió a garanciáztatást is érinti vajon?
És a Lenovo ROM gyártással is egyből leállnak? Azokat csak kidobják még amik a listán vannakA linket töröltem.
[ Módosította: CoolMan ]
-
mclaren777
senior tag
Akkor 6.0 Marshmallow ütemterv gondolom még nem is volt publikus?
Pl. Lenovo A7000-re sem tervezték? (az ugye alapból 5.0)
Diabo6
Igen hasonlóra, bár az lenne az igazi, ha kapható lenne valami picike külső kamera (akár USB), néhány ezerért aminek jelentősen jobb lenne a minősége mint a gyárinak. Akinek nem tetszik a beépített modul az ezzel kompromisszumosan, de orvosolni tudná a dolgot. :-) -
mclaren777
senior tag
válasz
cappa72 #5061 üzenetére
Amúgy ha már csatlakoztatott eszközöknél tartunk:
Nem lehet ezekre a telókra valami acélosabb külső kamerát kötni?BT,WIFI,Bluetooth-on keresztül vagy hülyeség? :-D
(mondjuk USB OTG webcam+teló videót láttam már youtube.on)És az igaz hogy tud a kicsike Slow Motion videókat rögzíteni? Vagy ezt minden Lenovo tudja?
-
mclaren777
senior tag
Ne már. Annyira rossz képeket csak nem készíthet?
Nekem nem kell hogy tükrös gépek minőségét hozza, de azért az 50 ezres telefonok (meg az olcsóbb A7000) ne alázzák már agyon.Amúgy meg tuti nem csináltak hozzá még valami szoftveres javítást?
Vagy alternatív programokkal nem készít szebb képeket?
Videók terén is olyan rossz a helyzet? :-S -
mclaren777
senior tag
Én a Lenovo A7000 esetében attól tartok, hogy előbb utóbb elfogyik az a kicsi belső memória és azon már az SD sem fog segíteni.
Emiatt azt mondanám, hogy a P70 megéri a felárat, csak a fotó minőségére láttam elég sok panaszt (holott drágább és 13MP a 8MP-el szemben) míg az A7000 kameráját annyira nem kritizálták, viszont lehet hogy pont a magasabb árkategória miatt kezelik a P70-et szigorúbban és tényleg kb ugyanazt tudják?És a 3G/4G/WIFI/GPS vételi erősség? Vajon abban sem gyengébb a P70?
Egyéb kisebb nagyobb negatívumok amikről illik tudni?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek a Lenovo A7000 vagy a Lenovo P70 készít szebb fotókat/videókat?
Vajon megér a P70 plusz 15 ezret?
-
mclaren777
senior tag
Szenzorok terén hogyan is áll a P70?
pl. nincs iránytű, giroszkóp?? És még mi maradt ki, ami általában van egy okostelóban?
Ezek nem hiányoznak majd valamihez?
-
mclaren777
senior tag
válasz
#45553408 #4677 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Am a videózási képessége nem olyan szörnyű a kategóriájához képest?Duliee: Az A7000-el nemigen lennék sokkal előrébb, mivel elvileg a Honor 4X is enged mindent külső SD-re telepíteni, a gyakorlatban viszont állítólag minden program létrehoz egy 10-30 MB-os android.com fájlt a belső memóriában. Így lehet egyszer mégis kevés a gyárilag rendelkezésre álló 3-4 GB belső tárhely. :-(
ungawa : ez megnyugtató, viszont szabad tudni miért akarsz mégis megválni a P70-től? :-)
más: ezt az egyik nagy hazai webáruház értékelesi részénél olvastam (1 felhasználói vélemény), remélem csak user error
"Gyors, intelligens készülék. A kamera/fényképező által készített felvételek mentési helyként a külső SD kártya nem adható meg. A belső memória pedig memória faló képek videók esetén gyorsan betelhet, különösen, ha más adatbázisok (pl.: a navigációhoz tartozó térképek) is foglalják a helyet. Igazából nem is tudom, hogy mire lehet jó a külső SD, ha nem lehet rá semmit menteni a gépről. A menü sajnos csak azt kínálja fel, hogy vagy mindent a belsőre, vagy mindent a külsőre ment. (Külsőről viszont az appok nem futnak a KIT-KAT miatt.) "
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Sok idő után telefont cserélnék és eredetileg egy Honor 4X néztem ki, de végül a kicsi, 8GB-os belső tárhely miatt nem merem megvenni.
Mostanra meg is találtam mi jelenthetne alternatívát: Lenovo P70
Viszont beleolvasva a fórumba láttam 1-2 aggasztó jelenséget, amikről a Honor esetében nem olvastam.
Ezek általános és feltűnő problémák vagy csak 1-2 embernél jelentkező és/vagy nem olyan súlyosak?
Pl:
-Gyenge kamera?
-Gyenge és nem stabil GSM/3G/4G és Wifi vétel?
-Beragadó GPS?
-egyéb amiről tudni kell? :-)Papíron nagyon jó kis teló lenne, de mostmár kezdek félni hogy akadnak itt kisebb-nagyobb meglepetések.
Nem kell hogy minden tökéletes legyen, de az árkategóriája szintjét azért hozza-már mindenben többé-kevésbé.
Úgyhogy kérlek nyugtassatok meg. :-D -
mclaren777
senior tag
Urby66: Köszönöm!
Más: A Lenovo P70 elő/hátlapi kamerája tényleg annyira gáz pl. a Honor 4X-hez képest? Nem várható rá valamilyen szoftveres javítás?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
A teszttel ellentétben a Lenovo P70-ben tényleg lehet egyszerre 2 SIM-et plusz egy SD memóriakártyát is használni? Látom, hogy van külön foglalat, de valaki tesztelte is már hogy valóban működik-e? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest